LEGO Disney 2. minifigura sorozat (71024)

Vissza a lego minifigures kategóriába
Eredeti ár:990 Ft
Akciós ár:810 Ft
  • 1 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-2 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1-2 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

  • Leírás: A varázslat folytatódik! Alkosd meg saját Disney kalandjaidat az új, 2019 májusában megjelenő LEGO Minifigurák Disney 2. sorozattal! A színpompás, korlátozott számban megjelenő Disney szereplők között megtalálod Klasszikus Mickey, Klasszikus Minnie, Herkules, Rosszcsont Jack, Dagobert bácsi, Huey, Dewey, Louie, Chip, Dale, Jázmin, Jafar, Hádész, Elsa, Anna, Sally, Edna és Fridzsiman minifiguráit! Mindegyik alaposan kidolgozott LEGO Disney minifigura mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap. Kit fogsz vajon felfedezni a következő titokzatos csomagban?

A LEGO Minifigurák 71024 Disney 2. sorozat új és izgalmas lehetőségekkel egészíti ki bármelyik meglévő LEGO készletedet!

Ez az új, 2019 májusában megjelenő gyűjtemény az exkluzív, korlátozott számban megjelenő Disney szereplők varázslatos összeállítását tartalmazza.

Klasszikus Mickey,

Klasszikus Minnie

Chip,

Dale

Jafar,

Jázmin

Hádész,

Herkules

Elsa,

Anna

Rosszcsont Jack,

Sally

Edna,

Fridzsiman

Dagobert bácsi

Huey, Dewey, Louie

(Tiki, Niki, Viki)

Mindegyik Disney minifigura egy lezárt, "titokzatos" csomagban érkezik, és mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaLEGO Minifigures
Ajánlott korosztály5-99 éves korig
LeírásA LEGO Minifigurák 71024 Disney 2. sorozat új és izgalmas lehetőségekkel egészíti ki bármelyik meglévő LEGO készletedet! Ez az új, 2019 májusában megjelenő gyűjtemény az exkluzív, korlátozott számban megjelenő Disney szereplők varázslatos összeállítását tartalmazza. Üdvözöld Klasszikus Mickey, Klasszikus Minnie, Herkules, Rosszcsont Jack, Dagobert bácsi, Huey, Dewey, Louie, Chip, Dale, Jázmin, Jafar, Hádész, Elsa, Anna, Sally, Edna és Fridzsiman csapatát! Mindegyik Disney minifigura egy lezárt, "titokzatos" csomagban érkezik, és mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap.
- Ebben a sorozatban mindegyik gyűjthető LEGO minifigura mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap.
- 18 limitált példányszámú LEGO minifigura szereplővel építheted meg és élheted át saját, egyedi varázslatos Disney kalandjaidat!
- A csomagban új, 2019 májusában megjelenő jelmezeket és kiegészítőket találsz, többek között Klasszikus Mickey és Minnie kalapjait, Rosszcsont Jack ajándékdobozát, Jafar kalapját és páncélját, valamint Jázmin kismadarát.
- A Disney 2. sorozat minifiguráit bármelyik LEGO készlettel kombinálhatod, így végtelen játéklehetőségek várnak rád.
- Csereberéld a minifigurákat barátaiddal, hogy teljes legyen a gyűjteményed!
- FONTOS: Minden egyes "titokzatos" csomag a gyűjteményben szereplő 18 Disney minifigura közül egyet tartalmaz! Sajnos egyes kifejezett minifigurákra vonatkozó rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni. Ha egynél több "titokzatos" csomagot vásárolsz, akkor lehet, hogy két vagy több azonos minifigurát kapsz meg.

Ár

810 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor