LEGO Disney Princess Csipkerózsika erdei házikója (43188)

Vissza a lego disney kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

11 990 Ft
9 441 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Látogasd meg a Disney hercegnőt, Aurórát az erdei házikójában, amely mélyen az erdő sűrűjében rejtőzik. Kelj át a hídon, és ismerd meg az összes imádni való állatot! Ezután menj be a házikóba, és szürcsölj el egy teát! Szundítanál egy kicsit? Akkor menj fel a hálószobába pihenni, majd csatlakozz kint Aurórához, ha egy kis varázslatot szeretnél látni! Ki az ott? Demóna és segítője, a Holló! Tudsz segíteni Demóna átkának megtörésében?

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Elégedett vagyok a termékkel, jóval olcsóbb volt mint máshol.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaDisney Princess
Ajánlott korosztály5+
Elemszám300
Figurák száma2
LeírásEbben a szórakoztató LEGO Disney Csipkerózsika erdei házikója (43188) készletben a Disney hercegnők fiatal rajongóira fantáziadús kalandok várnak. Ez a szórakoztató építőkészlet tartalmaz egy házikót forgó vízikerékkel, egy különálló, megépíthető erdei hidat, valamint rengeteg kiegészítőt, amelyekkel még könnyebben belevághatsz a játékba. Lebilincselő lehetőségek A részletesen kidolgozott házikó végtelen, kreatív játékra inspirál, hiszen tartalmaz 2 szobát, egy bejárati ajtóval rendelkező konyhát, egy asztalt, egy tűzhelyet kályhával, valamint egy emeleti hálószobát is. Az oldalt található vízikerék forgatja és mozgatja a kéményből szálló varázslatos szikrákat, emellett egy kicsi, megépíthető híd is kibővíti a játékot. Izgalmas történetek a kedvenc szereplőiddel A gyermekek azonnal belevághatnak a készlettel való játékba, amely tartalmaz 2 minifigurát, a Disney meséből ismert Aurórát és Demónát, valamint Holló, egy őzike, egy nyuszi, egy mókus és egy kékmadár LEGO Disney figuráit is. A gyermekek szabadjára engedhetik a képzelőerejüket a különböző történetindító kiegészítők segítségével, így eljátszhatják kedvenc jeleneteiket a Csipkerózsika című mesefilmből, de akár új történeteket is kitalálhatnak.
- Lepd meg a Disney hercegnők rajongóit egy izgalmas és szórakoztató építési élménnyel, amelyet ez a LEGO Disney Csipkerózsika erdei házikója (43188) készlet nyújt. A szett tartalmazza a Csipkerózsika című Disney mesefilm szereplőit, és szórakoztató ajándék gyermekeknek.
- Bűvöld el a fiatal építőket egy részletesen kidolgozott, 2 szintes házikó építőjátékkal, egy erdei hídépítménnyel, Auróra és Demóna Disney minifiguráival, valamint olyan kiegészítőkkel, amelyek fantáziadús és kreatív játékra bátorítanak.
- A rusztikus házikó és az aranyos szereplők nagyszerűek a gyermekeknek a játékhoz, amelyekkel találékonyságukat is fejlesztik. A gyermekek megépíthetik a klassz készletet, majd eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket, de akár saját történeteket is kitalálhatnak.
- A Csipkerózsika című Disney mesefilm rajongói imádni fogják ezt a készletet, hiszen telis-tele van játékos részletekkel és fantáziadús kiegészítőkkel. A kis hídépítménynek és a szórakoztató kiegészítőknek köszönhetően tökéletes ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekek számára.
- 2 szintes házikó, telis-tele részletekkel. A több mint 17 cm magas, 21 cm széles és 11 cm mély házikót tartalmazó, klassz készletet úgy terveztük meg, hogy újra és újra megépíthesd és játszhass vele.
- Képzelőerő egyetlen dobozban. A könnyen felismerhető minifigurák és a LEGO figurák segítségével a gyermekek számtalan módon játszhatnak, amihez még elemekre sincs szükségük. Nyisd ki a dobozt, és már kezdődhet is a játék!
- A könnyű megépíthetőség önbizalommal tölti el a fiatalokat. Az átlátható, képalapú útmutató segítségével a gyermekek fejleszthetik építési és játékkészségeiket, miközben megalkotják a részletesen kidolgozott házikót Auróra, Demóna és Holló Disney szereplők számára.
- Segíts a gyermekeknek elmerülni a Disney Csipkerózsika varázslatában ezzel a LEGO Disney készlettel! Ezzel a csodálatos építőkészlettel a gyermekek megépíthetik Auróra házikóját, ahol rengeteg kalandot játszhatnak el a bátor Disney hercegnővel és barátaival!
- A LEGO kockák megfelelnek a szigorú minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - és ez már 1958 óta így van.
- A LEGO kockákat ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőkészlet megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak

Ár

11 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor