LEGO Harry Potter - Roxforti Fúriafűz (75953)

Vissza a lego harry potter kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

20 990 Ft
16 528 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Leírás: Utazz a Roxfort kastélyába Harry és Ron társaságában a repülő Ford Angliával, csak vigyázz a LEGO Harry Potter 75953 Roxforti Fúriafűzzel! Késő a repülő Ford Anglia lezuhant és az ágak közé gabalyodott. Szabadulj ki és osonj be a Roxfortba, mielőtt a gondnok, Argus Frics és Piton professzor észrevesznek! Szaladj a hálóhelyiségbe, pattanj be az ágyba és készülj az első napra, amikor újra elkezdhetsz varázsigéket tanulni, bájitalokat keverni és belevágni számos szórakoztató Harry Potter kalandba! A csomagban 6 minifigurát találsz: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Seamus Finnigan, Argus Frics és Perselus Piton figuráit, valamint egy Hedvig bagoly figurát is. Továbbá vár rád egy megépíthető Fúriafűz fa, egy repülő Ford Anglia autó és a Roxfort kastélya is. A Fúriafűz méretei: több mint 18 cm magas, 20 cm széles és 20 cm mély. A repülő Ford Anglia méretei: több mint 5 cm magas, 11 cm hosszú és 6 cm széles. A Roxfort kastélyának méretei: több mint 27 cm magas, 35 cm széles és 8 cm mély.
  • Újdonság!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A term

Szuper a term

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2018
GyártóLEGO
TémaHarry Potter TM
Ajánlott korosztály8+
Elemszám753
Figurák száma6
LeírásSegíts Harrynek és Ronnak elszáguldani a Roxfortba ezzel az akciódús LEGO Harry Potter 75953 Roxforti Fúriafűz szettel, ahogy azt a Harry Potter és a Titkok Kamrája című filmben láthattad! Repülj bele a Ford Angliával a Fúriafűz csapkodó ágaiba, majd segíts a fiatal varázslóknak kiszabadulni belőle, hogy csatlakozhassanak Hermionéhez a Roxfortban, ahol vár rájuk egy hálóhelyiség, egy bájital tanterem, Piton professzor irodája és egy bagolyház is! Ez a varázslatos Harry Potter építőkészlet 6 minifigurát és egy Hedvig bagoly figurát is tartalmaz.
- A csomagban 6 minifigurát találsz: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Seamus Finnigan, Argus Frics és Perselus Piton figuráit, valamint egy Hedvig bagoly figurát is.
- Továbbá vár rád egy megépíthető Fúriafűz fa, egy repülő Ford Anglia autó és a Roxfort kastélya is.
- A Fúriafűz csapkodó ágakkal és egy alagút bejáratával van ellátva, mely a Szellemszálláshoz vezet.
- A repülő Ford Anglia 2 nyitható ajtót és egy nyitható csomagtartót tartalmaz, benne bőröndökkel.
- A 3 emeletes Roxfort kastély egy kapuval, egy bástyasétánnyal, 3 toronnyal, egy 2 ágyas hálóhelyiséggel, egy munkaasztalt tartalmazó bájital tanteremmel és Perselus Piton irodájával van ellátva.
- Forgasd úgy a fa ágait, hogy beleakadjon az autó, majd dobd a kocsit a földre, hogy Ron és Harry kiszabaduljon és áthajtsanak a kastély kapuján!
- Járőrözz a falaknál Argus Friccsel és lámpásával!
- Keverj bájitalokat Piton professzorral a tanteremben!
- A kiegészítő elemek között bájitalokat, üstöket, 2 bőröndöt, 5 varázspálcát, gyertyákat, egy lámpást, egy Reggeli Próféta újságot, benne egy varázsigét tartalmazó oldalt, egy seprűt, asztalokat, egy széket, eszközöket, 2 tintatartót és egy lúdtollat is találsz.
- Kombináld a 75954 Roxforti nagyterem készlettel, hogy még izgalmasabb LEGO Harry Potter kalandokban legyen részed!
- Játszd el a Harry Potter filmek emlékezetes jeleneteit!
- A Fúriafűz méretei: több mint 18 cm magas, 20 cm széles és 20 cm mély.
- A repülő Ford Anglia méretei: több mint 5 cm magas, 11 cm hosszú és 6 cm széles.
- A Roxfort kastélyának méretei: több mint 27 cm magas, 35 cm széles és 8 cm mély.

Ár

20 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor