LEGO Harry Potter Roxfort: Az első repülőlecke (76395)

Vissza a lego harry potter kategóriába
8 990 Ft
7 079 Ft + áfa

  Elérhetőség:


 • Ragadj seprűt, hiszen eljött az ideje az első repülőleckének Madam Hooch-csal! Neville Longbottom felül a seprűjére, és vad száguldásba kezd a Roxfort teteje körül. Végül egy szoborról lelógva találja magát, miközben leejti értékes Nefeleddgömbjét. Draco Malfoy felveszi azt, és elrepül vele a seprűjén. Fejleszd repülési képességeidet, hogy segíthess Neville-nek - majd vegyél részt Madam Hooch következő leckéjén: a Kviddics gyakorlaton!
 • Újdonság!

Seprűn való repülőleckék a Roxfort-ban

Ez az akciódús Harry Potter játékkészlet seprűn való repülőleckéket és Kviddics gyakorlatot is tartalmaz,
emellett át is alakíthatod, hogy végtelen, varázslatos kalandokban legyen részed.

Magasan szárnyaló Harry Potter varázslat

A lebegő seprű funkcióval a gyermekek eljátszhatják a Harry Potter és a Bölcsek Köve című film híres, repülőleckés jelenetét, vagy más, végtelen légi kalandokba is belevághatnak. A gyermekek 3 hosszú, áttetsző kart működtethetnek,
hogy felemeljék a minifigurákat - Madam Hooch-ot, Draco Malfoy-t és Neville Longbottom-ot - a levegőbe a seprűjükön.

A LEGO Harry Potter Roxfort: Az első repülőlecke (76395) készlet:

A modell 5 különálló, átrendezhető modulból áll, köztük egy Kviddics trófeateremmel és tárolóval a felszereléseknek, amelyekkel a gyermekek gyakorolhatják a boszorkányok és varázslók legendás repülősportját. Emellett más meglepetések is várnak: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Mógus professzor minifigura, 2 véletlenszerű varázslókártya csempe, valamint a lehetőség, hogy még több helyiséggel bővítsd a készletet, amelyekből megépítheted a teljes Roxfort kastélymodellt.

 • A LEGO Harry Potter Roxfort: Az első repülőlecke (76395) egy sokoldalú, akciódús játékkészlet repülő seprűkkel, amelyek egész biztosan elbűvölik és szórakoztatják a Harry Potter filmek rajongóit.

 • Tartalmazza Neville Longbottom, Draco Malfoy és Madam Hooch minifiguráit, valamint 5 megépíthető és átrendezhető modult, köztük egy Kviddics trófeatermet és egy tárolóhelyiséget a felszereléseknek.

 • A gyermekek 3 hosszú, áttetsző karral játszhatják el a híres, repülőleckés jelenetet, és más légi kalandokat is élvezhetnek, többek között a Kviddics gyakorlatot.

 • Harry Potter 7 éves vagy nagyobb, boszorkány és varázsló rajongóit egész biztosan magával ragadja ez a varázslatos, légi játékkészlet, ami a filmek népszerű szereplőit és helyszíneit tartalmazza.

 • A készlet több mint 15 cm magas, 20 cm széles és 6 cm mély, emellett könnyedén összeilleszthető más LEGO Harry Potter készletekkel is.

 • Ez a játék az eredeti részletekkel teli, moduláris készletek sorozat része, amelyeket a gyermekek megépíthetnek, kombinálhatnak és átrendezhetnek, hogy megalkossák saját Roxfort kastélymodelljüket.

 • A készlet tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű Mógus professzor minifigurát és 2 véletlenszerű varázslókártya csempét (amiből összesen 16 db van), ami a LEGO Harry Potter varázslatának elmúlt 20 évét ünnepli.

 • A LEGO Harry Potter játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak.

 • A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - és ez már 1958 óta így van.

 • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaHarry Potter TM
Ajánlott korosztály7+
Elemszám264
Figurák száma4

Ár

8 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor