LEGO James Bond Aston Martin (10262)

Vissza a lego exkluzív készletek kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
39 190 Ft
30 858 Ft + áfa
 • 1 év garancia

 • Készülj a küldetésre, hogy felfedezd a LEGO Creator Expert 10262 James Bond Aston Martin DB5-öst - a világ egyik leghíresebb járművét! Ez a bámulatos, eszközökkel teli modell megragadja az 1964-ös angol sportkocsi eleganciáját és időtlen kifinomultságát, melyet rengetegen a valaha gyártott leggyönyörűbb Aston Martin autónak tartanak. Ha kinyitod az ajtókat, egy részletesen kidolgozott belsőrész tárul a szemed elé, melyben egy rejtett nyomkövető számítógépet, valamint egy telefonnak kialakított rekeszt is találsz az ajtón. Ha pedig eljött az akció ideje, fordítsd el a forgatható rendszámtáblákat, told fel a hátsó ablak golyóálló páncélzatát, vesd be a kerékre szerelt kicsúszó pengéket és húzd vissza a sebességváltó kart, hogy az első sárvédőn megjelenjek a gépfegyverek! A nemkívánatos utasokkal szintén könnyen elbánhatsz - egyszerűen csak aktiváld a katapultülést! A jármű egy részletesen kidolgozott, hathengeres motorral, dobfényezett, ezüst első és hátsó lökhárítóval, valamint elöl és hátul is fellelhető Aston Martin logóval rendelkezik, mindemellett pedig öntött ezüstszínű, dróttárcsás felni betétek teszik teljessé ezt a lélegzetelállító modellt. A 007-es ügynök, az Aston Martin DB5-ös és a LEGO Creator Expert készletek rajongói számára ez egy kihagyhatatlan darab!
 • Újdonság!

Fedd fel, milyen titkokat rejt a Bond... James Bond Aston Martin DB5!

Ismerd meg a kifinomult részletek sokaságával és a 007-es eszköztárával felszerelt James Bond Aston Martin DB5 -öst, melyben forgatható rendszámtáblákat, katapultülést, kerékből kicsúszó pengéket és az első sárvédőre szerelt gépfegyvereket is megtalálod.

Szerezz jogosítványt, hogy megépíthesd

ezt a nagyszerű LEGO Creator Expert 10262 James Bond Aston Martin DB5-öst! Ez a lenyűgöző másolat megragadja a 007-es ügynök 1964-es angol sportkocsijának eleganciáját és időtlen kifinomultságát, amely rengeteg eredeti részlettel és működő eszközzel van ellátva.

Ha kinyitod az ajtókat,

egy részletesen kidolgozott belsőrész tárul a szemed elé, melyben egy rejtett nyomkövető számítógépet, valamint egy telefont rejtő ajtórekeszt is találsz. Ha pedig eljött az akció ideje, aktiváld a katapultülést, fordítsd el a forgatható rendszámtáblákat, told fel a hátsó ablak golyóálló páncélzatát, vesd be a kerékre szerelt kicsúszó pengéket és húzd vissza a sebességváltó kart, hogy az első sárvédőn megjelenjek a gépfegyverek! Ez a gyűjthető modellautó egy részletesen kidolgozott, hathengeres motorral, dobfényezett, ezüst első és hátsó lökhárítóval, öntött ezüstszínű, dróttárcsás felni betétekkel, valamint elöl és hátul is fellelhető Aston Martin logóval rendelkezik.

A modellt úgy alakítottuk ki,

hogy kihívásokkal teli, izgalmas és nosztalgiával uralt építési élményt nyújtson - ez a darab kihagyhatatlan az Aston Marton DB5-ös, a James Bond filmek és a LEGO építőkészletek rajongói számára.

 • A világhírű 1964-ös Aston Martin DB5 sportkocsi eredeti másolata tartalmaz egy klasszikus tervezéssel készült, dobfényezett, ezüst első és hátsó lökhárítót, öntött ezüstszínű, dróttárcsás felni betéteket, nyitható csomagtartót, motorháztetőt és ajtókat, illetve James Bond eszköztárának sokaságát is, amelyek között egy működő katapultülést, forgatható rendszámtáblákat, a hátsó ablak golyóálló páncélzatát, az első sárvédőre szerelt gépfegyvereket és kerékre szerelt kicsúszó pengéket is találsz.

 • A LEGO James Bond Aston Martin DB5 modell nyitható ajtókat és részletesen kidolgozott belső teret tartalmaz, amelyben egy rejtett nyomkövető számítógépet, valamint egy telefont rejtő ajtórekeszt is találsz.

 • Emeld fel a motorháztetőt, hogy megnézd a hathengeres motor részleteit!

 • Húzd vissza a hátsó lökhárítót, hogy kilövelld a nemkívánatos utasokat!

 • Fordítsd el a rendszámtáblát, told fel a hátsó ablak golyóálló páncélzatát és vesd be a kerékre szerelt, kicsúszó pengéket!

 • Húzd vissza a sebességváltó kart, hogy feltárd az első sárvédőre szerelt gépfegyvereket!

 • Legyen a tiéd ez a gyűjthető Aston Martin DB5-ös másolat, amely a klasszikus James Bond Goldfinger című filmben szerepelt! Ez a 16 éven felülieknek ajánlott készlet több mint 1290 elemet tartalmaz.

 • A 2018 augusztusában megjelenő, különleges elemek között találsz egy dobfényezett csőcsatlakozót, egy 2x4-es méretű lapot és 1m tartógerendát, valamint egy nyomtatott, 1x2-es méretű, hálószerűen mintázott lapot is.

 • Méretei: több mint 10 cm magas, 34 cm hosszú és 12 cm széles.

LEGO James Bond Aston Martin (10262) tulajdonságai:

Kiadás éve2018
TémaExpert Vehicles
Ajánlott korosztály16-99 éves korig
Elemszám1295
LeírásSzerezz jogosítványt, hogy megépíthesd ezt a nagyszerű LEGO Creator Expert 10262 James Bond Aston Martin DB5-öst! Ez a lenyűgöző másolat megragadja a 007-es ügynök 1964-ös angol sportkocsijának eleganciáját és időtlen kifinomultságát, amely rengeteg eredeti részlettel és működő eszközzel van ellátva. Ha kinyitod az ajtókat, egy részletesen kidolgozott belsőrész tárul a szemed elé, melyben egy rejtett nyomkövető számítógépet, valamint egy telefont rejtő ajtórekeszt is találsz. Ha pedig eljött az akció ideje, aktiváld a katapultülést, fordítsd el a forgatható rendszámtáblákat, told fel a hátsó ablak golyóálló páncélzatát, vesd be a kerékre szerelt kicsúszó pengéket és húzd vissza a sebességváltó kart, hogy az első sárvédőn megjelenjek a gépfegyverek! Ez a gyűjthető modellautó egy részletesen kidolgozott, hathengeres motorral, dobfényezett, ezüst első és hátsó lökhárítóval, öntött ezüstszínű, dróttárcsás felni betétekkel, valamint elöl és hátul is fellelhető Aston Martin logóval rendelkezik. A modellt úgy alakítottuk ki, hogy kihívásokkal teli, izgalmas és nosztalgiával uralt építési élményt nyújtson - ez a darab kihagyhatatlan az Aston Marton DB5-ös, a James Bond filmek és a LEGO építőkészletek rajongói számára.
- A világhírű 1964-ös Aston Martin DB5 sportkocsi eredeti másolata tartalmaz egy klasszikus tervezéssel készült, dobfényezett, ezüst első és hátsó lökhárítót, öntött ezüstszínű, dróttárcsás felni betéteket, nyitható csomagtartót, motorháztetőt és ajtókat, illetve James Bond eszköztárának sokaságát is, amelyek között egy működő katapultülést, forgatható rendszámtáblákat, a hátsó ablak golyóálló páncélzatát, az első sárvédőre szerelt gépfegyvereket és kerékre szerelt kicsúszó pengéket is találsz.
- A LEGO James Bond Aston Martin DB5 modell nyitható ajtókat és részletesen kidolgozott belső teret tartalmaz, amelyben egy rejtett nyomkövető számítógépet, valamint egy telefont rejtő ajtórekeszt is találsz.
- Emeld fel a motorháztetőt, hogy megnézd a hathengeres motor részleteit!
- Húzd vissza a hátsó lökhárítót, hogy kilövelld a nemkívánatos utasokat!
- Fordítsd el a rendszámtáblát, told fel a hátsó ablak golyóálló páncélzatát és vesd be a kerékre szerelt, kicsúszó pengéket!
- Húzd vissza a sebességváltó kart, hogy feltárd az első sárvédőre szerelt gépfegyvereket!
- Legyen a tiéd ez a gyűjthető Aston Martin DB5-ös másolat, amely a klasszikus James Bond Goldfinger című filmben szerepelt! Ez a 16 éven felülieknek ajánlott készlet több mint 1 290 elemet tartalmaz.
- A 2018 augusztusában megjelenő, különleges elemek között találsz egy dobfényezett csőcsatlakozót, egy 2x4-es méretű lapot és 1m tartógerendát, valamint egy nyomtatott, 1x2-es méretű, hálószerűen mintázott lapot is.
- Méretei: több mint 10 cm magas, 34 cm hosszú és 12 cm széles.

Ár

39 190 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor