LEGO Marvel Avengers Classic Bosszúállók Teherautós üldözés (76143)

Vissza a lego marvel super heroes kategóriába
11 990 Ft
9 441 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-2 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

-->
 • Leírás: Ez egy csapda! Minden szuperképességedre szükség lesz, hogy segíts Amerika Kapitánynyak és Sólyomszemnek, amikor 2 AIM ügynök megtámadja teherautójukat. Rengeteg koronglövedék repked, miközben a rosszfiúk óriás háromkerekűje a Bosszúállók teherautója elé kanyarodik. Fegyveres drónjukat elindítva a levegőből kezdenek tüzelni. Ideje bevetni a titkos fegyvert. Szedd ketté a teherautót, hogy felfedezd... a hatalmas, 6-lövetű nyílpuskát! Most ki a támadás célpontja?

Amerika Kapitány és Sólyomszem minifigurás akció építőjáték!

Amerika Kapitány és Sólyomszem teherautóját megtámadta 2 rosszfiú egy motoros háromkerekűvel és egy fegyveres drónnal. Ideje bevetni a teherautó titkos, 6-lövetű nyílpuskáját!

Amerika Kapitány és Sólyomszem

LEGO Bosszúállók teherautóját megtámadta 2 rosszfiú egy motoros háromkerekűvel és egy drónnal. Ideje bevetni a teherautó titkos, 6-lövetű nyílpuskáját! A gyermekek imádni fogják ezt a klassz szuperhős akciókészletet, mely tartalmaz 4 minifigurát és a Bosszúállók teherautóját is.

Szuperhős minifigurás akció - nagyszerű ajándék gyermekeknek

Add a Marvel akciót az ifjú szuperhősök kezébe ezzel a szuper klassz készlettel! Rengeteg koronglövedék repked, miközben 2 rosszfiú bekanyarodik a háromkerekűvel a Bosszúállók teherautója elé, majd támadást indítanak egy drónnal. A gyermekek imádni fogják a szétnyitható teherautót, ami egy titkos fegyvert rejt... egy hatalmas, 6-lövetű nyílpuskát! A 4 minifigurával (melyek közül 3 2020 januárjában fog megjelenni), a Bosszúállók teherautójával, a motoros háromkerekűvel, a fegyveres drónnal és rengeteg korongvető fegyverrel ellátott, megépíthető LEGO Marvel Bosszúállók játék végtelen, fantáziadús mókára inspirál.

Népszerű LEGO játékok az önálló vagy csoportos játékhoz

Lepd meg a gyermekeket kedvenc játékaikkal! A lenyűgöző járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel ellátott LEGO Marvel Bosszúállók készletek nagyszerűek a filmek rajongói számára.

 • Ajándékozd meg kis szuperhősödet a Marvel Bosszúállók filmek izgalmaival! Ez az Amerika Kapitány és Sólyomszem készlet klassz járműveket, minifigurákat és mindenféle akciót tartalmaz, amit a gyermekek egyszerűen imádnak. Nagyszerű a játékhoz és a kiállításhoz egyaránt.

 • A 3 új, 2020 januárjában megjelenő minifigurákkal - Amerika Kapitánnyal, Sólyomszemmel és 2 AIM ügynökkel -, egy motoros háromkerekűvel, drónnal és a Bosszúállók teherautójával (benne egy rejtett fegyverrel!) a gyermekek fantasztikus szuperhősös csatajeleneteket alkothatnak.

 • Legyen szó kedvenc jeleneteik eljátszásáról vagy akár saját kalandjaik kitalálásáról, a Marvel Bosszúállók rajongók számtalan módon felhasználhatják ezt a játékkészletet. Ennyi klassz funkcióval és szereplővel bármi megtörténhet.

 • Nagyszerű ajándék a 7 éves vagy annál idősebb szuperhősök számára, vagy olyan gyermekeknek, akik bővíteni szeretnék LEGO Marvel Bosszúállók játékkészlet gyűjteményüket. Gyorsan megépíthető, és végtelen, fantáziadús mókára inspirál.

 • A kiengedett korongvetővel együtt több mint 17 cm hosszú és 11 cm magas,Bosszúállók Teherautó rengeteg szuperhősös mókát nyújt a gyermekek számára. Nagyszerű az AIM ügynökökkel való összecsapáshoz vagy más LEGO Marvel készletekkel való kombináláshoz.

 • Nincs szükség elemekre. A gyermekeknek olyan kézzelfogható játékban lehet részük, amit a képzeletük irányít. Ez azt jelenti, hogy a játék bárhol és bármikor elérhető számukra. És mivel nincs szükség elemekre, a móka sosem ér véget!

 • A gyermekek egyenesen fejest ugorhatnak a könnyen megépíthető készlet összerakásába, vagy használhatják az egyszerű útmutatót is. Ha épp szünetel az akció, a járművek és minifigurák nagyszerűen mutatnak majd a gyermekek szobájában.

 • A LEGO játékkészletek és minifigurák végtelen, fantáziadús szerepjátékra inspirálja az ifjú szuperhősöket. Akár újra át szeretnék élni a filmjeleneteket, akár saját történeteket szeretnének kitalálni, a LEGO Marvel Bosszúállók készletek nagyszerű ajándékok gyermekek számára.

 • A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi kritériumainknak. Így biztosítjuk, hogy a LEGO kockák egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - és ez már 1958 óta így van.

 • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak - így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
TémaMarvel Avengers Classic
Ajánlott korosztály7-99 éves korig
Elemszám477
Figurák száma4
LeírásAmerika Kapitány és Sólyomszem LEGO Bosszúállók teherautóját megtámadta 2 rosszfiú egy motoros háromkerekűvel és egy drónnal. Ideje bevetni a teherautó titkos, 6-lövetű nyílpuskáját! A gyermekek imádni fogják ezt a klassz szuperhős akciókészletet, mely tartalmaz 4 minifigurát és a Bosszúállók teherautóját is. Szuperhős minifigurás akció - nagyszerű ajándék gyermekeknek Add a Marvel akciót az ifjú szuperhősök kezébe ezzel a szuper klassz készlettel! Rengeteg koronglövedék repked, miközben 2 rosszfiú bekanyarodik a háromkerekűvel a Bosszúállók teherautója elé, majd támadást indítanak egy drónnal. A gyermekek imádni fogják a szétnyitható teherautót, ami egy titkos fegyvert rejt... egy hatalmas, 6-lövetű nyílpuskát! A 4 minifigurával (melyek közül 3 2020 januárjában fog megjelenni), a Bosszúállók teherautójával, a motoros háromkerekűvel, a fegyveres drónnal és rengeteg korongvető fegyverrel ellátott, megépíthető LEGO Marvel Bosszúállók játék végtelen, fantáziadús mókára inspirál. Népszerű LEGO játékok az önálló vagy csoportos játékhoz Lepd meg a gyermekeket kedvenc játékaikkal! A lenyűgöző járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel ellátott LEGO Marvel Bosszúállók készletek nagyszerűek a filmek rajongói számára.
- Ajándékozd meg kis szuperhősödet a Marvel Bosszúállók filmek izgalmaival! Ez az Amerika Kapitány és Sólyomszem készlet klassz járműveket, minifigurákat és mindenféle akciót tartalmaz, amit a gyermekek egyszerűen imádnak. Nagyszerű a játékhoz és a kiállításhoz egyaránt.
- A 3 új, 2020 januárjában megjelenő minifigurákkal - Amerika Kapitánnyal, Sólyomszemmel és 2 AIM ügynökkel -, egy motoros háromkerekűvel, drónnal és a Bosszúállók teherautójával (benne egy rejtett fegyverrel!) a gyermekek fantasztikus szuperhősös csatajeleneteket alkothatnak.
- Legyen szó kedvenc jeleneteik eljátszásáról vagy akár saját kalandjaik kitalálásáról, a Marvel Bosszúállók rajongók számtalan módon felhasználhatják ezt a játékkészletet. Ennyi klassz funkcióval és szereplővel bármi megtörténhet.
- Nagyszerű ajándék a 7 éves vagy annál idősebb szuperhősök számára, vagy olyan gyermekeknek, akik bővíteni szeretnék LEGO Marvel Bosszúállók játékkészlet gyűjteményüket. Gyorsan megépíthető, és végtelen, fantáziadús mókára inspirál.
- A kiengedett korongvetővel együtt több mint 17 cm hosszú és 11 cm magas,Bosszúállók Teherautó rengeteg szuperhősös mókát nyújt a gyermekek számára. Nagyszerű az AIM ügynökökkel való összecsapáshoz vagy más LEGO Marvel készletekkel való kombináláshoz.
- Nincs szükség elemekre. A gyermekeknek olyan kézzelfogható játékban lehet részük, amit a képzeletük irányít. Ez azt jelenti, hogy a játék bárhol és bármikor elérhető számukra. És mivel nincs szükség elemekre, a móka sosem ér véget!
- A gyermekek egyenesen fejest ugorhatnak a könnyen megépíthető készlet összerakásába, vagy használhatják az egyszerű útmutatót is. Ha épp szünetel az akció, a járművek és minifigurák nagyszerűen mutatnak majd a gyermekek szobájában.
- A LEGO játékkészletek és minifigurák végtelen, fantáziadús szerepjátékra inspirálja az ifjú szuperhősöket. Akár el újra át szeretnék élni a filmjeleneteket, akár saját történeteket szeretnének kitalálni, a LEGO Marvel Bosszúállók készletek nagyszerű ajándékok gyermekek számára.
- A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi kritériumainknak. Így biztosítjuk, hogy a LEGO kockák egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - és ez már 1958 óta így van.
- A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak - így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

Ár

11 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor