LEGO Marvel Avengers Classic Fekete Párduc Dragon Flyer (76186)

Vissza a lego marvel super heroes kategóriába
5 990 Ft
4 717 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

A terméket a hivatalos, magyarországi LEGO képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
 • Repülj a végső csatába Fekete Párduc Dragon Flyerével! Állítsd a 4 mozgatható szárnyat előre, hátra, fel és le, hogy merész manővereket mutass be csúcssebességgel. Légy óvatos a Chitauri harcos ágyújával! Tüzelj a korongvetőkkel, hogy visszavágj! Emeld fel a pilótafülkét, hogy pilótát válts - aki lehet Fekete Párduc vagy a testvére, Shuri -, majd repülj újra a magasba Wakanda első számú harci repülőjével!
 • Újdonság!

Szárnyaló Marvel akció a Dragon Flyer fedélzetén!

Add az ifjú szuperhősök kezébe az irányítást a Marvel filmek egyik legjellegzetesebb repülőjével: a Bosszúállók:
Végjáték című Marvel Studios filmből ismert, klassz Dragon Flyerrel.

Az ifjú szuperhősök eljátszhatják a Bosszúállók:

Végjáték című Marvel Studios film légi csatajelenetét a LEGO Marvel Fekete Párduc Dragon Flyer (76186) modellel - a Marvel filmek egyik legjellegzetesebb repülőjével.

Kiváló, szuperhősös harci repülőgép

A Fekete Párduc legendás repülőjének autentikus másolata egy kiemelkedő készlet, amivel a gyermekek a lehető legtöbbet hozhatják ki a játékból és a kiállításból egyaránt. A futurisztikus wakandai repülő tartalmaz 4 állítható szárnyat - amelyek előre, hátra, fel és le mozgathatók -, 2 korongvetőt és egy nyitható pilótafülkét, amiben egy minifigura beülhet az irányítópult mögé.

A készlethez 3 minifigura tartozik,

amelyek fantáziadús játékra inspirálnak: Fekete Párduc, testvére, Shuri és egy gonosz Chitauri harcos, aki egy nagy erejű ágyúval van felfegyverkezve.

 • A LEGO Marvel Fekete Párduc Dragon Flyer (76186) az ifjú szuperhősök kezébe adja a Marvel filmek egyik legjellegzetesebb repülőjét.

 • 3 minifigurát tartalmaz, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak: Fekete Párducot, testvérét, Shurit és egy gonosz Chitauri harcost nagy erejű ágyúval felfegyverkezve. A megépíthető Dragon Flyer 2 korongvetővel van felszerelve.

 • A gyermekek a repülő 4 szárnyát előre, hátra, fel és le mozgathatják, miközben magasan szárnyaló Marvel filmes akciókat játszanak el, tüzelnek a korongvetőkkel és kitérnek az ellenség ágyúja elől.

 • Különleges születésnapi, karácsonyi vagy ünnepi ajándék a 8 éves vagy nagyobb Marvel filmrajongóknak.

 • A Dragon Flyer több mint 4 cm magas, 22 cm hosszú és 28 cm széles, és más LEGO Marvel építőkészletekkel is könnyedén kombinálható.

 • Minden LEGO Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak.

 • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.

  A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaMarvel Super Heroes - Avengers Classic
Ajánlott korosztály8+
Elemszám202
Figurák száma3

Ár

5 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor