LEGO Marvel Spiderman Pókember és Sandman leszámolása (76172)

Vissza a lego marvel super heroes kategóriába
2 790 Ft
2 197 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-2 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

-->
A terméket a hivatalos, magyarországi LEGO képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
 • Újdonság!

Válj szuperhőssé! Lepj meg egy gyermeket ezzel a szuper klassz Pókember készlettel!

Lepd meg a kis szuperhősöket ezzel a 4 éves kortól ajánlott Pókember készlettel, és osztozzatok a végtelen, akció- és fantáziadús szerepjátékban!

A LEGO Marvel Pókember: Pókember és Sandman leszámolása (76172) egy szuper minőségű szett a kis szuperhősöknek. A 4 éves kortól ajánlott készlet közös játékra bátorít, és a fejlődési készségek elsajátításában is segít.

A legjobb kezdet a fejlődő elméknek

Lepj meg egy kis szuperhőst a 4 éves kortól ajánlott LEGO szettel, és ismertesd meg vele a fantáziadús szórakozást! A kezdőkockákból álló karosszériával könnyen belevághatnak, és átélhetik a saját alkotás nyújtotta örömet. Az útmutató megkönnyíti az építést és a játékot, emellett építési készségeik fejlesztésében is segít nekik (és felnőtt segítőiknek). A letölthető LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS-szal a gyermekek ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik a készletüket.

Szórakozás az egész családnak

A 4 éves kortól ajánlott LEGO szett a gyermekeknek és szülőknek egyaránt remek. Míg a felnőttek továbbadják építési készségeiket, értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át kis építőjükkel.

 • A LEGO Marvel Pókember: Pókember és Sandman leszámolása (76172) egy szuperhősös meglepetés, ami fejleszti a képzelőerőt, a kézügyességet, emellett növeli a 4 éves vagy nagyobb gyermekek önbizalmát is.

 • A készlet tartalmazza Pókember és Sandman minifiguráit, egy strapabíró pók-homokfutót, egy homokkatapultot, amivel a gyermekek lőhetnek, és a szuperhősfilmekből ismert, szórakoztató kiegészítőket is.

 • A gyermekek (és a barátaik) segíthetnek Pókembernek megakadályozni a szuper gonosztevő Sandmant egy homoktornádó létrehozásában, ezután eljátszhatják a filmjeleneteket, és végtelen, szuperhősös kalandokat is kitalálhatnak.

 • Ez a 4 éves kortól ajánlott LEGO készlet egy kezdőkockát és egyszerű építési lépéseket tartalmaz, így a 4 éves vagy nagyobb gyermekek megtanulhatnak építeni, miközben kreatív önbizalmukat is fejlesztik.

 • Ez a családi játékot nyújtó, szuperhősös építőjáték több mint 4 cm magas, 9 cm széles és 6 cm mély, aminek az elemei tökéletes méretűek ahhoz, hogy az apró kezekkel könnyedén felvehetők és elhelyezhetők legyenek.

 • A készlet tartalmaz egy egyszerű építési útmutatót, az elemek pedig külön csomagokban vannak csoportosítva, amelyek mindegyikében egy játékelemet és egy szereplőt is találnak a gyermekek, így lépésenként élvezhetik az építést.

 • Ha a gyermekek még több építési mókára vágynak, az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS-szal építés közben ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik a játékkészletük képét.

 • A 4 éves kortól ajánlott készletek bevezetik a gyermekeket a filmes kedvencek, TV-s karakterek és hétköznapi hősök univerzumába, amit örömmel fognak megosztani a szülőkkel és további játszótársaikkal.

 • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, így a 4 éves kortól ajánlott készletek az apró ujjakkal is könnyen felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők - és ez már 1958 óta így van.

 • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
TémaLEGO Marvel Spiderman
Ajánlott korosztály4-99 éves korig
Elemszám45
Figurák száma2
LeírásAmikor a szuper gonosztevő, Sandman homoktornádót idéz elő, ideje, hogy Pókember és ifjú szuperhősöd egyesítsék erőiket. Pókember a helyszínre siet a homokfutójával, de Sandman a homoklövő katapultjával visszavág. Vajon Pókember szélsebes járműve és hálóvető képességei megmentik a napot? A végtelen, szerepjátékos történetet rejtő szuperhőskészlet igazán szórakoztatóvá varázsolja a fejlesztő játékot.

Ár

2 790 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor