LEGO Movie 2 Tesho buli csapat (70848)

Vissza a lego movie kategóriába
Eredeti ár:4 990 Ft
Akciós ár:4 190 Ft
  • 1 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-2 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1-2 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

  • Leírás: Készülj fel egy hatalmas bulira a Tesho buli csapattal! Nyűgözz le mindenkit a Diszkó Kitty-nek öltözött LEGO Csoda Kitty-vel, aki egy tollboát és Csillagcsillám Benny csillagos napszemüvegét viseli. Építsd meg Fémszakáll lenyűgöző Egyfős Metál Banda robotját, melyben rengeteg beépített, LEGO kockából készült hangszert találsz. Szürcsölj el egy turmixot A LEGO KALAND 2 szereplőivel, majd nyűgözz le mindenkit tánctudásoddal!

LEGO Movie 2 Tesho buli csapat (70848) tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaTHE LEGO MOVIE 2
Ajánlott korosztály7-99 éves korig
Elemszám196
Figurák száma3
LeírásA gyermekek földöntúli bulit rendezhetnek a 70848 Tesho buli csapat készlettel! Ez a szórakoztató LEGO KALAND 2 készlet tartalmaz egy sokféleképpen beállítható Egyfős Metál Banda játék robotot, ami egy beépített Fémszakáll minifigura fejjel, markoló kézzel és rengeteg beépített hangszerrel van ellátva. A film rajongói örömmel fogják feladni A LEGO KALAND 2 szereplőjére, Csillagcsillám Benny-re az új, 2019 augusztusában megjelenő csillagos napszemüveget, valamint felöltöztetni a Diszkó Kitty-ként megjelenő Csoda Kitty kockából épült figuráját egy puha anyagból készült tollboába. A készlet tartalmaz egy megépíthető, többszínű táncparkettet, hangszórót és egy asztalt, melyen kockából épült turmixok találhatóak, arra ösztönözve a gyermekeket, hogy eljátsszák a filmjeleneteket és kitalálják saját történeteiket.
- Ez A LEGO KALAND 2 készlet tartalmaz egy új, 2019 augusztusában megjelenő Csillagcsillám Benny minifigurát és egy kockából épült, Diszkó Kitty-ként megjelenő Csoda Kitty játékfigurát.
- A többféleképpen beállítható Egyfős Metál Banda robot tartalmaz egy beépített Fémszakáll minifigura fejet, beépített dobot, gramofont, cintányér és zászló kiegészítőket, markoló kezet, trombita kezet, szintetizátor felsőtestet, nyitható gyomor rekeszt, szintetizátor lábat és egy falábat is.
- Ez a gyermekeknek szánt építőjáték készlet tartalmaz egy többszínű táncparkettet, egy asztalt, rajta 3 kockából épült turmixszal és egy megépíthető hangszórót is.
- A kiegészítő elemek között megtalálod Csillagcsillám Benny új, 2019 augusztusában megjelenő csillagos napszemüvegét és Diszkó Kitty puha anyagból készült tollboáját.
- Játszd el A LEGO KALAND 2 szórakoztató kalandjait ezzel a gyermekeknek szánt játékkészlettel!
- Az Egyfős Metál Banda játék robot méretei: több mint 15 cm magas, 15 cm hosszú és 7 cm széles.

Ár

4 190 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor