LEGO Star Wars TM Classic Darth Vader kastélya (75251)

Vissza a lego star wars kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

45 990 Ft
36 213 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Leírás: Készen állsz, hogy szembenézz a Sith Sötét Nagyurával a LEGO Star Wars 75251 Darth Vader kastélyában? Lépj be a hangárba, ahol Vader a TIE Vadászgépét tartja, majd fedezd fel a bakta tartályt, mielőtt beosonsz a meditációs kamrába! Vajon Vader előugrik, hogy megküzdjön veled piros fénykardjával? Csak rajtad múlik...

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaStar Wars TM Classic
Ajánlott korosztály9-99 éves korig
Elemszám1060
Figurák száma5
LeírásKészítsd elő a terepet az akcióhoz Mustafar bolygóján a LEGO Star Wars 75251 Darth Vader kastélya készlettel! Vader ijesztő külsejű otthonának építőkészlete rengeteg klassz részletet tartalmaz, például egy építőkockákból készült lávafolyamot, egy földalatti hangárt keresődroiddal és dokkolóállomással, egy ősi Sith szentélyt holokronnal, polcokat az extra lövedéknek, valamint titkos rekeszeket is, melyek még több Sith relikviát rejtenek. A hangár továbbá tartogat számodra egy megépíthető TIE Vadászgépet korongvetőkkel és Darth Vader minifigurájának kialakított üléssel. Emellett találsz még egy bakta tartályt, Darth Vader meditációs kamráját, benne egy holografikus kommunikációs eszközzel, a tetőn pedig egy találkozóhelyet önvédelmi korongvetőágyúval. A klasszikus Darth Vader figuráján kívül ez a szett tartalmazza a Sötét Nagyúr bakta tartályban lebegő verzióját, valamint 2 császári őrt és egy birodalmi pilótát is.
- A csomagban 5 minifigurát találsz: Darth Vadert, Darth Vadert (bakta tartályban), 2 császári őrt és egy birodalmi pilótát.
- A készlet tartalmazza Darth Vader kastélyát és Vader TIE Vadászgépének megépíthető változatát.
- A földalatti hangárban találsz egy keresődroidot és egy dokkolóállomást, egy ősi Sith szentélyt holokronnal, polcokat az extra lövedéknek, valamint titkos rekeszeket is, melyek egy fénykard markolatát és egy vörös kyber kristály elemet rejtenek, továbbá a TIE Vadászgépben egy Vadernek kialakított ülés is található.
- A vár mindemellett tartalmaz még egy oldalbejáratot, egy nyitható bakta tartályt, egy akasztót Vader Nagyúr köpenyének, egy meditációs kamrát, melyben egy minifigurának kialakított hely és egy holografikus kommunikációs eszköz található, továbbá a tetőn vár még rád egy kör alakú találkozóhely is önvédelmi korongvetőágyúval ellátva.
- A TIE Vadászgép 2 korongvetőt és egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét tartalmaz.
- A fegyverek között megtalálod Darth Vader piros fénykardját, a birodalmi pilóta sugárpisztolyát és a királyi őrség tagjainak lándzsáit.
- A Darth Vader kastélya Star Wars építőkészlet méretei: több mint 41 cm magas, 28 cm széles és 23 cm mély.
- A TIE Vadászgép méretei: több mint 6 cm magas, 11 cm széles és 9 cm hosszú.

Ár

45 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor