LEGO Super Mario - A Piranha növény erőcsúszdája kiegészítő szett (71365)

Vissza a lego super mario kategóriába
8 390 Ft
6 606 Ft + áfa

  Elérhetőség:


 • Mutasd be libikókaképességeidet a Piranha növény erőcsúszdáján, és egészítsd ki LEGO Super Mario kezdőpályádat új kihívásokkal! Győzd le a Goombát és Koopa Troopát a sivatagban! Ugorj rá az Időkockára, hogy több játékidőt nyerj! Ezután helyezd LEGO Mario-t a csúszóplatformra, és libikókázz olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudsz, hogy érméket gyűjts! De vigyázz - ha megütöd a Piranha növényeket, LEGO Mario elszédül!

Vásárlóink véleménye a termékről:

4 / 54 / 5 - A term

Gyermekem gy

Pozitívumok:
Egyre izgalmasabb lesz a j

Negatívumok:
Az

Szórakoztató kiegészítő szett Piranha növény kihívással!

A gyermekek új, veszélyes libikókakihívással bővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat ezzel A Piranha növény erőcsúszdája kiegészítő szettel.

A rajongók a Piranha növény erőcsúszdája kihívással kiegészíthetik LEGO Super Mario univerzumukat, és egyre ügyesebbekké válhatnak az érmegyűjtésben

ezzel a mókás Kiegészítő készlettel (71365). Ez a gyűjthető játékkészlet tartalmaz egy libikókasíneken álló platformot, amelynek mindkét végén egy Piranha növény található. Emellett találsz egy Időkockát, amellyel több időt nyerhetsz LEGO Mario-nak a pályán (a csomag a figurát nem tartalmazza), valamint egy Goomba és egy Koopa Troopa figurát is legyőzhetsz. Az ajándéknak is nagyszerű építőjátékot a gyermekek kombinálhatják a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készlettel, amely tartalmazza LEGO Mario figuráját, emellett átrendezhetik a pályát, így új játéklehetőségeket alkothatnak.

Ingyenes alkalmazás

Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazáshoz Instructions PLUS is tartozik, amely segít megépíteni a modult, emellett kreatív építési és játékmódokat javasol, és még egy biztonságos platformot is tartalmaz, ahol megoszthatod az ötleteidet más rajongókkal.

Korlátlan, kreatív szórakozás

A LEGO Super Mario készletek életre keltik a család kedvenc karakterét. A kezdőpálya építőjáték, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók egyedi pályákat építhetnek.

 • Ezzel a zseniális A Piranha növény erőcsúszdája kiegészítő szettel (71365) felturbózhatják LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletüket, és megmérkőzhetnek barátaikkal, hogy elsajátítsák a csúszó- és libikókakihívást.

 • Ez a gyűjthető játékkészlet tartalmaz egy megépíthető libikókát síneken álló platformmal, amelyre felállíthatják LEGO Mario-t (a csomag a figurát nem tartalmazza). A játékosoknak nagyon gyorsan kell libikókázniuk ahhoz, hogy érméket nyerjenek, miközben nem érhetnek hozzá a libikóka két végén található Piranha növényekhez.

 • A kiegészítő szettben található Időkockával a játékosok több időt nyerhetnek a pályán. Ez a modul tartalmaz egy Goomba és egy Koopa Troopa játékfigurát is, amelyeket LEGO Mario legyőzhet, és még több érmét nyerhet.

 • Ez a 217 elemből álló LEGO építőjáték szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék a 7 évnél nagyobb gyermekeknek, amely arra inspirálja őket, hogy egyedi pályákat alkossanak és új képességeket tanuljanak, hogy még ügyesebbek legyenek az érmegyűjtésben.

 • Az alapfelállásban több mint 12 cm magas, 27 cm széles és 23 cm mély modult átrendezheted és számtalan módon kombinálhatod a kezdőpályával vagy más LEGO Super Mario kiegészítő szettekkel.

 • Ehhez a kreatív építőjáték-készlethez nincs szükség elemekre - csupán azzal keltheted életre, ha kombinálod a kezdőpálya készletben található LEGO Mario figurával. A készlethez egy átlátható útmutató is tartozik, így a gyermekek önállóan vághatnak bele az építésbe.

 • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban digitális építési útmutatókat, klassz képmegjelenítő eszközöket, kreatív játékmódokat és még sok minden mást is megtalálsz. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.

  Google Play Apple Store

 • A gyűjthető LEGO Super Mario építőjáték-készletek életre keltik az ikonikus karaktert, emellett rengeteg lehetőséget nyújtanak a gyermekeknek és rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék, átalakítsák, személyre szabják és korlátlan kihívásokat alkossanak.

 • A LEGO kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség a Super Star képességeire! Az elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a tökéletes, egyszerű összeilleszthetőséget minden alkalommal, valamint az egységes, robusztus építményeket.

 • A LEGO építőkockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük és szigorúan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes LEGO készlet megfeleljen a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaSuper Mario
Ajánlott korosztály7+
Elemszám217
LeírásA rajongók a Piranha növény erőcsúszdája kihívással kiegészíthetik LEGO Super Mario univerzumukat, és egyre ügyesebbekké válhatnak az érmegyűjtésben ezzel a mókás Kiegészítő készlettel (71365). Ez a gyűjthető játékkészlet tartalmaz egy libikókasíneken álló platformot, amelynek mindkét végén egy Piranha növény található. Emellett találsz egy Időkockát, amellyel több időt nyerhetsz LEGO Mario-nak a pályán (a csomag a figurát nem tartalmazza), valamint egy Goomba és egy Koopa Troopa figurát is legyőzhetsz. Az ajándéknak is nagyszerű építőjátékot a gyermekek kombinálhatják a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készlettel, amely tartalmazza LEGO Mario figuráját, emellett átrendezhetik a pályát, így új játéklehetőségeket alkothatnak. Ingyenes alkalmazás Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazáshoz Instructions PLUS is tartozik, amely segít megépíteni a modult, emellett kreatív építési és játékmódokat javasol, és még egy biztonságos platformot is tartalmaz, ahol megoszthatod az ötleteidet más rajongókkal. Korlátlan, kreatív szórakozás A LEGO Super Mario készletek életre keltik a család kedvenc karakterét. A kezdőpálya építőjáték, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók egyedi pályákat építhetnek.
- Ezzel a zseniális A Piranha növény erőcsúszdája kiegészítő szettel (71365) felturbózhatják LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletüket, és megmérkőzhetnek barátaikkal, hogy elsajátítsák a csúszó- és libikókakihívást.
- Ez a gyűjthető játékkészlet tartalmaz egy megépíthető libikókát síneken álló platformmal, amelyre felállíthatják LEGO Mario-t (a csomag a figurát nem tartalmazza). A játékosoknak nagyon gyorsan kell libikókázniuk ahhoz, hogy érméket nyerjenek, miközben nem érhetnek hozzá a libikóka két végén található Piranha növényekhez.
- A kiegészítő szettben található Időkockával a játékosok több időt nyerhetnek a pályán. Ez a modul tartalmaz egy Goomba és egy Koopa Troopa játékfigurát is, amelyeket LEGO Mario legyőzhet, és még több érmét nyerhet.
- Ez a 217 elemből álló LEGO építőjáték szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék a 7 évnél nagyobb gyermekeknek, amely arra inspirálja őket, hogy egyedi pályákat alkossanak és új képességeket tanuljanak, hogy még ügyesebbek legyenek az érmegyűjtésben.
- Az alapfelállásban több mint 12 cm magas, 27 cm széles és 23 cm mély modult átrendezheted és számtalan módon kombinálhatod a kezdőpályával vagy más LEGO Super Mario kiegészítő szettekkel.
- Ehhez a kreatív építőjáték-készlethez nincs szükség elemekre - csupán azzal keltheted életre, ha kombinálod a kezdőpálya készletben található LEGO Mario figurával. A készlethez egy átlátható útmutató is tartozik, így a gyermekek önállóan vághatnak bele az építésbe.
- Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban digitális építési útmutatókat, klassz képmegjelenítő eszközöket, kreatív játékmódokat és még sok minden mást is megtalálsz. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.
- A gyűjthető LEGO Super Mario építőjáték-készletek életre keltik az ikonikus karaktert, emellett rengeteg lehetőséget nyújtanak a gyermekeknek és rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék, átalakítsák, személyre szabják és korlátlan kihívásokat alkossanak.
- A LEGO kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség a Super Star képességeire! Az elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a tökéletes, egyszerű összeilleszthetőséget minden alkalommal, valamint az egységes, robusztus építményeket.
- A LEGO építőkockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük és szigorúan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes LEGO készlet megfeleljen a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Ár

8 390 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor