LEGO Super Mario - Karaktercsomagok – 3. sorozat (71394)

Vissza a lego super mario kategóriába
Javasolt fogy.ár:1 490 Ft
Webshop ár:980 Ft

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Csempéssz még több akciót a megépített LEGO Super Mario pályáidba 10 gyűjthető Karaktercsomaggal! A 3. sorozat minden csomagja tartalmaz egy megépíthető karaktert és egy interaktív elemet, amelyekkel kiegészítheted a kezdőpályádat. Vajon Galoomba, Parabomb, Crowber vagy Boo lesz benne? Talán egy Amp, egy Torpedo Ted vagy egy Bony Beetle. Esetleg egy 1-Up Gomba, Scuttlebug vagy egy Swoop? Nyisd ki a csomagot, és megtudod!

Gyűjthető karakterek a még izgalmasabb LEGO Super Mario szórakozáshoz!

10 megépíthető és gyűjthető karakter, amelyek még izgalmasabbá varázsolják a gyermekek
LEGO Super Mario kezdőpályáit és kiegészítő szettjeit.

A LEGO Super Mario rajongók

még több akciót csempészhetnek a pályáikba a gyűjthető Karaktercsomagok - 3. sorozattal (71394). Minden csomag tartalmaz egy titokzatos, megépíthető karaktert interaktív elemmel, valamint egy kis építményt, ami bemutatóállványként vagy a játék felturbózásához is használható.

10 LEGO Super Mario karaktert gyűjthetsz össze:

Galoombát, Parabombot, Boo-t, Crowbert, Ampet, Torpedo Tedet, Bony Beetle-t, 1-Up Gombát, Scuttlebugot és Swoopot. Minden csomag használható egy kezdőpálya készlettel (71360 vagy 71387), ami szükséges az interaktív játékhoz. Klassz alkalmazás Az útmutatót megtalálod az egyes csomagokban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban, ami digitális eszközökkel teszi mókásabbá az építést, kreatív inspirációt nyújt és egy biztonságos fórumot is tartalmaz, ahol a gyermekek megoszthatják az ötleteiket.

Korlátlan szórakozás

A LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik az ikonikus Super Mario karaktereket, így ideális ajándékok gyermekeknek. A kezdőpályákkal, a kiegészítő szettekkel és a szupererő csomagokkal az építők korlátlan számú pályákat alkothatnak, amelyeket kibővíthetnek és átalakíthatnak.

 • Egészítsd ki a gyermekek LEGO Super Mario univerzumát még több mókával és interaktív játéklehetőséggel a Karaktercsomagok - 3. sorozat (71394) segítségével! Minden csomag tartalmaz egy titokzatos, megépíthető karaktert interaktív elemmel.

 • 10 egyedi LEGO Super Mario karaktert gyűjthetsz össze a játékhoz: Galoombát, Parabombot, Boo-t, Crowbert, Ampet, Torpedo Tedet, Bony Beetle-t, 1-Up Gombát, Scuttlebugot és Swoopot.

 • Az interaktív játékhoz szükséges az egyik kezdőpálya (71360 vagy 71387), amely tartalmazza LEGO Mario (a 71360 készletben) és LEGO Luigi (a 71387 készletben) figuráját.

 • LEGO Mario vagy LEGO Luigi különféle módokon reagálnak a karakterekre. Minden karakterhez tartozik egy kis építmény, ami bemutatóállványként használható, de a gyermekek a saját pályáikba is beépíthetik.

 • A LEGO Super Mario Karaktercsomag szórakoztató születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.

 • Egészítsd ki LEGO Super Mario kezdőpályáidat és kiegészítő szettjeidet ezekkel a karakterekkel, hogy új kihívásokat alkoss az önálló vagy a csoportos játékhoz.

 • Az építési útmutatót megtalálod a csomagban és az ingyenes, szórakoztató LEGO Super Mario alkalmazásban is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.

 • A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a Super Mario karaktereket. Az önálló és a csoportos játékhoz egyaránt remek játék a bővítésen és átalakításon keresztül korlátlan, kreatív kihívásokat nyújt.

 • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek - ami már 1958 óta így van.

 • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaSuper Mario
Ajánlott korosztály6+
Elemszám24
Figurák száma10

Ár

980 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor