LEGO Super Mario - Luigi kalandjai kezdőpálya (71387)

Vissza a lego super mario kategóriába
Eredeti ár:19 990 Ft
Akciós ár:15 480 Ft
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Lépj be a LEGO Super Mario univerzumba (vagy bővítsd ki) ezzel az izgalmas kezdőpályával! Nézd meg, hogyan reagál LEGO Luigi Pink Yoshira, Boom Boomra és Bone Goombára, valamint a Tower biome barna kockáira. Pörögj, libikókázz és repülj, hogy érméket gyűjts! Szerezd meg a Szuper Csillag erőt a ? kockával! Akárhogy is építed meg, egész biztosan rengeteg szórakozás vár rád a saját pályádon!
 • Újdonság!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Olyan mintha a LEGO jövőben és múltban járnánk egyszerre.

Pozitívumok:
sok jót hallottam róla

Negatívumok:
túl sok a kiegészítő pálya

Kezdőpálya a valódi LEGO Luigi kalandokhoz

Vezesd be a gyermekeket a szórakoztató LEGO Super Mario univerzumba a Luigi kalandjai kezdőpályával,
ami tartalmaz egy interaktív LEGO Luigi figurát.

Vezesd be a gyermekeket az interaktív LEGO Super Mario univerzumba

ezzel a Luigi kalandjai kezdőpályával (71387)! Remek ajándék a klassz gyermekeknek - tartalmaz egy LEGO Luigi figurát, ami egy LCD képernyőn és hangszórón keresztül azonnali, kifejező visszajelzést ad.

A játékosok extra digitális érméket gyűjthetnek,

ha segítenek LEGO Luiginak teljesíteni a pörgő libikókás és repülő kihívásokat, valamint ha interakcióba lépnek Pink Yoshival és legyőzik Boom Boomot és egy Bone Goombát. A Tower biome nugátbarna kockái is különféle reakciókat váltanak ki LEGO Luigiból, a ? kocka pedig extra jutalmakat ad. Kreatív szórakozás. Az építési útmutatót megtalálod az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban, ahol többek között inspirációk is várnak rád a pályák átépítéséhez.

Korlátlan lehetőségek

A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészlet egy újfajta játékmódot kínál, amibe az ikonikus Super Mario karakterekkel vághatsz bele a valódi világban. A kezdőpályák, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok korlátlanul kombinálhatók, így a rajongók saját pályákat építhetnek.

 • Vezesd be a Super Mario rajongókat a valódi LEGO Super Mario univerzumba ezzel a Luigi kalandjai kezdőpályával (71387), ami tartalmaz egy LEGO Luigi figurát a szórakoztató, interaktív játékhoz.

 • LEGO Luigi tartalmaz színérzékelőt, LCD képernyőt, amivel különféle, azonnali reakciókat ad a mozgásra, valamint egy hangszórót, ami ikonikus hangokat és a videojáték zenéjét játssza le.

 • A kezdőcsőtől menj végig LEGO Luigi-val egészen a célpóznáig, gyűjts digitális érméket a pörgő libikókás és a repülő kihívásokkal, és lépj interakcióba a ? kockával, valamint Pink Yoshi, Boom Boom és a Bone Goomba figuráival.

 • A Tower biome nugátbarna kockák különféle reakciókat váltanak ki LEGO Luigi-ból.

 • Ez a 280 elemből álló, moduláris LEGO építőjáték-készlet szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek. Átépíthető, és más LEGO Super Mario készletekkel is számtalan módon kombinálható.

 • A LEGO Luigi figura 2 db AAA elemmel működik (a csomag nem tartalmazza), ami igazán interaktív játékélményt nyújt, ahol a játékosok azonnali visszajelzést és jutalmakat kapnak kreativitásukért.

 • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban a gyermekek egy digitális építési útmutatót, klassz képmegjelenítő eszközöket és egy biztonságos platformot is találnak, ahol megoszthatják az ötleteiket. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.

  Google Play Apple Store

 • A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik az ikonikus Super Mario karaktereket, emellett korlátlan lehetőségeket nyújtanak a rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék, átalakítsák és személyre szabják saját, egyedi pályáikat.

 • A LEGO kockák és elemek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, így biztosítva, hogy kompatibilisek, valamint könnyen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek - ami már 1958 óta így van.

 • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaSuper Mario
Ajánlott korosztály6+
Elemszám280
LeírásLépj be a LEGO Super Mario univerzumba (vagy bővítsd ki) ezzel az izgalmas kezdőpályával! Nézd meg, hogyan reagál Mario hű társa, LEGO Luigi a főellenségekre, Pink Yoshira, Boom Boomra és Bone Goombára, valamint a Tower biome barna kockáira. Pörögj, libikókázz és repülj, hogy ragyogó tallérokat gyűjts! Szerezd meg a Szuper Csillag erőt a ? kockával! Akárhogy is építed meg, egész biztosan rengeteg szórakozás vár rád a saját pályádon!
A szett tartalma4 db figura (Luigi, Pink Yoshi, Boom Boom, Bone Goomba)
Csatorna pályaelemek
Pörgő libikóka állvány
Pálya zászló
és további apróbb elemek

Amire szükséged lehet:
2 db vékony ceruzaelem (AAA)
LEGO Super Mario applikáció

Ár

15 480 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor