LEGO Super Mario - Mario kalandjai kezdőpálya (71360)

Vissza a lego super mario kategóriába
16 890 Ft
13 299 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:


 • A LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya (71360) szett segítségével a gyermekek a valós világban csatlakozhatnak kedvenc szereplőikhez. A készlet tartalmaz egy LEGO Mario figurát, mely azonnali, kifejező visszajelzéseket ad az LCD képernyőn és a hangszórón keresztül. A játékosok virtuális érméket szereznek, miközben LEGO Mario társaságában a Kezdő csőtől eljutnak a Cél póznáig a felhő emelvényeken forogva. Törj kockákat és vágj bele szuper csatákba a Goomba és Bowser Jr. játékfigurákkal! Rendezd át a kockákat, hogy új pályákat sajátíts el!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Minden rendben ment.

Kezdőpálya a valódi LEGO Mario kalandokhoz!

A gyermekek véget nem érő, akciódús kihívásokat oldhatnak fel ezzel a LEGO Super Mario kezdőpályával, mely egy interaktív, megépíthető LEGO Mario figurát tartalmaz!

A LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya (71360) szett segítségével

a gyermekek a valós világban csatlakozhatnak kedvenc szereplőikhez. A készlet tartalmaz egy LEGO Mario figurát, mely azonnali, kifejező visszajelzéseket ad az LCD képernyőn és a hangszórón keresztül. A játékosok virtuális érméket szereznek, miközben LEGO Mario társaságában a Kezdő csőtől eljutnak a Cél póznáig a felhő emelvényeken forogva. Törj kockákat és vágj bele szuper csatákba a Goomba és Bowser Jr. játékfigurákkal! Rendezd át a kockákat, hogy új pályákat sajátíts el!

Bővített játék

A gyermekeknek szánt ajándék mellett találsz egy ingyenes LEGO Super Mario alkalmazást is, mellyel kibővítheted a játékot. Közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel van ellátva, hogy megkönnyítse az építést, különböző, kreatív építési és játékmódokat javasol, emellett egy olyan biztonságos felületet is biztosít, ahol megoszthatod az ötleteidet barátaiddal.

Korlátlan Mario!

Az önálló játékhoz és a csoportos versenyekhez is nagyszerű LEGO Super Mario készletek életre keltik a család kedvenc szereplőjét. Ez a kezdőpálya és a kiegészítő készletek korlátlan kihívásokat kínálnak, emellett a problémamegoldó készségeket is fejlesztik.

 • A rajongók belevághatnak a szórakoztató LEGO Super Mario univerzum felfedezésébe ezzel a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) szettel, mely tartalmaz 7 interaktív elemet a LEGO Mario figurával való, különféle interakciókhoz.

 • LEGO Mario színérzékelővel van ellátva, emellett szeme, szája és hasa LCD kijelzőkkel felszerelt, így több mint 100 különböző, azonnali reakciót ad a mozgásra. Továbbá egy hangszórót is találsz rajta, mely a videojáték ikonikus hangjait és zenéit játssza le.

 • Ebben a szuper játékkészletben LEGO Mario virtuális érméket gyűjt, miközben a Kezdő csőtől a Cél póznáig szalad és ugrál LEGO kockákon és felhő emelvényeken keresztül. Törj kockákat és ütközz össze a Goomba figurával és Bowser Jr.-ral!

 • Ez a 231 elemből álló, gyűjthető LEGO játékkészlet nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 évnél idősebb gyermekek számára, akik szívesen megépítenék saját pályájukat, emellett rengeteg kreatív mókán keresztül fejleszthetik problémamegoldó készségeiket.

 • Alakítsd át a kezdőpályát, és kombináld a LEGO Super Mario kiegészítő készletekkel, hogy még nehezebb pályákat és játékokat alkoss, ahol megmérkőzhetsz barátaiddal.

 • A LEGO Mario figura 2 db AAA elemmel működik (a csomag nem tartalmazza), mely igazán interaktív játékélményt nyújt, ahol a játékosok azonnali visszajelzést és jutalmakat kapnak kreativitásukért.

 • A gyermekek imádni fogják az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazást, ahol építési útmutatókat, mókás inspirációkat, kreatív játékmódokat és még sok minden mást is megtalálnak. Látogass el a LEGO.com/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.

  Google Play Apple Store

 • Az önálló és csoportos játékhoz egyaránt nagyszerű, interaktív LEGO Super Mario építőjáték készletek egyedi módon keltik életre a család kedvenc szereplőjét, emellett a bővítésen és átalakításon keresztül korlátlan, kreatív kihívásokat nyújtanak.

 • Az építőknek nem lesz szükségük a Super Star képességeire, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO kockákat! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az elemek egyöntetűek és stabilak legyenek.

 • A LEGO építőkockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és szinte minden elképzelhető módon megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy az összes LEGO készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaSuper Mario
Ajánlott korosztály6+
Elemszám231
LeírásKombináljátok a digitális világot, a valódi kézzel fogható játékkal. A LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya (71360) elhozza a gyerekeknek LEGO Mario figuráját, mely azonnali, kifejező visszajelzéseket ad az LCD képernyőn és a hangszórón keresztül. A játékosok virtuális érméket szereznek. Törd a kockákat és vágj bele szuper csatákba a Goomba és Bowser Jr. LEGO figurákkal! Rendezd át a kockákat, hogy új pályákon győzhesd le őket!
A szett tartalma1 db interaktív LEGO Super Mario Figura
1 db megépíthető LEGO Goomba figura
1 db megépíthető Browswe Jr. figura
Pálya zászló
Páyan építő elemek
Csatorna elem
Felhő emelvény
Cél pózna

Amire szükséged lehet:
2 db vékony ceruzaelem (AAA)
LEGO Super Mario applikáció

Ár

16 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor