LEGO Super Mario - Sivatagi Pokey kiegészítő szett (71363)

Vissza a lego super mario kategóriába
Eredeti ár:5 990 Ft
Akciós ár:4 790 Ft
Csak a készlet erejéig!

  Elérhetőség:


 • Turbózd fel LEGO Super Mario Kezdőpályádat ezzel az akciódús Sivatagi Pokey kiegészítő szettel! Ugorj fel a kalapácskorongra LEGO Mario-val! Lengesd meg a hatalmas kalapácsot, hogy leüsd a Pokey minden részét, majd lépj rá az akciócímkére, hogy érméket nyerj! De légy óvatos, mert egy Monty Mole leselkedik rád!

Kiegészítő szett a kalapácslengető csatákhoz egy Pokey-val!

A gyermekek mókás, új kihívással bővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat a kalapácslengető Sivatagi Pokey kiegészítő szettel.

A rajongók új, mókás kihívással bővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat

ezzel a kalapácslengető Sivatagi Pokey kiegészítő szettel (71363). Nagyszerű ajándék gyermekeknek, amely tartalmaz egy megépíthető sivatagi helyszínt, egy kalapácskorongot LEGO Mario-nak, amellyel leütheti a kaktuszos ellenség, Pokey összes részét, valamint egy Monty Mole figurát, amelyet legyőzhet és virtuális érméket szerezhet érte. (Megjegyzés: A LEGO Mario figurát a csomag nem tartalmazza; megtalálod a Mario kalandjai kezdőpálya 71360 készletben.)

Szórakoztató alkalmazás

Ehhez az egyedi játékhoz egy ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás is tartozik. Az alkalmazás klassz, közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, amelyek segítenek megépíteni a modult, emellett más, kreatív építési és játékmódokat javasol, valamint biztonságos felületet nyújt ahhoz, hogy megoszd az alkotásaidat a barátaiddal.

Valódi LEGO Mario akció!

A csoportos mérkőzésekhez és az önálló játékhoz is nagyszerű, gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét. A kezdőpálya, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók személyre szabhatják saját pályáikat, így korlátlan, kreatív szórakozásban lesz részük.

 • A gyermekek izgalmas, kalapácslengető kihívással bővíthetik LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya készletüket, emellett barátaikkal is megmérkőzhetnek ezzel a szórakoztató Sivatagi Pokey kiegészítő szettel (71363).

 • A készlet tartalmaz egy kalapácskorongot, amellyel LEGO Mario (a csomag a figurát nem tartalmazza) ledöntheti a megépíthető Pokey kaktuszos figurájának minden részét, emellett pedig egy Monty Mole figurát is találsz, amelyet ha legyőzöl, még több jutalmat szerezhetsz.

 • Amikor LEGO Mario-t (a csomag a figurát nem tartalmazza) a kalapácskorongra helyezed, elkezd zenélni. A gyermekeknek szánt építőkészletben található 3 interaktív elemmel LEGO Mario különféle módokon reagál, ha rájuk ugrik.

 • Ez a 180 elemből álló, kreatív LEGO játékkészlet szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 évnél nagyobb gyermekeknek, akiknek megvan a Mario kalandjai kezdőpálya készlet, amellyel egyedi pályákat építhetnek.

 • Az alapfelállásban több mint 12 cm magas, 21 cm széles és 12 cm mély modult átalakíthatod és számtalan módon kombinálhatod a kezdőpályával vagy más LEGO Super Mario kiegészítő szettekkel.

 • Ehhez a játékkészlethez nincs szükség elemekre - kombináld a Mario kalandjai kezdőpálya készlettel, és turbózd fel a játékot! A készlethez egy átlátható útmutató is tartozik, így a gyermekek önállóan és magabiztosan vághatnak bele az építésbe.

 • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban építési útmutatókat, kreatív játékmódokat és egy biztonságos felületet is találsz, ahol megoszthatod az ötleteidet. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.

  Google Play Apple Store

 • A gyűjthető LEGO Super Mario építőjáték-készletek életre keltik az ikonikus szereplőt. A rajongók kibővíthetik és átalakíthatják a korlátlan kihívásokat, amelyeket önállóan vagy barátaikkal és családjukkal is élvezhetnek.

 • Az építőknek nem lesz szükségük a Super Star képességeire ahhoz, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO kockákat! Az építőelemek már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek.

 • A LEGO építőkockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, így biztosítva, hogy az összes LEGO készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaSuper Mario
Ajánlott korosztály6+
Elemszám180
LeírásA rajongók új, mókás kihívással bővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat ezzel a kalapácslengető Sivatagi Pokey kiegészítő szettel (71363). Nagyszerű ajándék gyermekeknek, amely tartalmaz egy megépíthető sivatagi helyszínt, egy kalapácskorongot LEGO Mario-nak, amellyel leütheti a kaktuszos ellenség, Pokey összes részét, valamint egy Monty Mole figurát, amelyet legyőzhet és virtuális érméket szerezhet érte. (Megjegyzés: A LEGO Mario figurát a csomag nem tartalmazza; megtalálod a Mario kalandjai kezdőpálya 71360 készletben.) Szórakoztató alkalmazás Ehhez az egyedi játékhoz egy ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás is tartozik. Az alkalmazás klassz, közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, amelyek segítenek megépíteni a modult, emellett más, kreatív építési és játékmódokat javasol, valamint biztonságos felületet nyújt ahhoz, hogy megoszd az alkotásaidat a barátaiddal. Valódi LEGO Mario akció! A csoportos mérkőzésekhez és az önálló játékhoz is nagyszerű, gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét. A kezdőpálya, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók személyre szabhatják saját pályáikat, így korlátlan, kreatív szórakozásban lesz részük.
- A gyermekek izgalmas, kalapácslengető kihívással bővíthetik LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya készletüket, emellett barátaikkal is megmérkőzhetnek ezzel a szórakoztató Sivatagi Pokey kiegészítő szettel (71363).
- A készlet tartalmaz egy kalapácskorongot, amellyel LEGO Mario (a csomag a figurát nem tartalmazza) ledöntheti a megépíthető Pokey kaktuszos figurájának minden részét, emellett pedig egy Monty Mole figurát is találsz, amelyet ha legyőzöl, még több jutalmat szerezhetsz.
- Amikor LEGO Mario-t (a csomag a figurát nem tartalmazza) a kalapácskorongra helyezed, elkezd zenélni. A gyermekeknek szánt építőkészletben található 3 interaktív elemmel LEGO Mario különféle módokon reagál, ha rájuk ugrik.
- Ez a 180 elemből álló, kreatív LEGO játékkészlet szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 évnél nagyobb gyermekeknek, akiknek megvan a Mario kalandjai kezdőpálya készlet, amellyel egyedi pályákat építhetnek.
- Az alapfelállásban több mint 12 cm magas, 21 cm széles és 12 cm mély modult átalakíthatod és számtalan módon kombinálhatod a kezdőpályával vagy más LEGO Super Mario kiegészítő szettekkel.
- Ehhez a játékkészlethez nincs szükség elemekre - kombináld a Mario kalandjai kezdőpálya készlettel, és turbózd fel a játékot! A készlethez egy átlátható útmutató is tartozik, így a gyermekek önállóan és magabiztosan vághatnak bele az építésbe.
- Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban építési útmutatókat, kreatív játékmódokat és egy biztonságos felületet is találsz, ahol megoszthatod az ötleteidet. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.
- A gyűjthető LEGO Super Mario építőjáték-készletek életre keltik az ikonikus szereplőt. A rajongók kibővíthetik és átalakíthatják a korlátlan kihívásokat, amelyeket önállóan vagy barátaikkal és családjukkal is élvezhetnek.
- Az építőknek nem lesz szükségük a Super Star képességeire ahhoz, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO kockákat! Az építőelemek már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek.
- A LEGO építőkockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, így biztosítva, hogy az összes LEGO készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Ár

4 790 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor