LEGO Super Mario Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő szett (71381)

Vissza a lego super mario kategóriába
Eredeti ár:7 190 Ft
Akciós ár:6 490 Ft hátralévő idő: már csak 1 napig
Csak a készlet erejéig!

  Elérhetőség:


  • Bővítsd ki a LEGO Super Mario kezdőpályádat egy izgalmas Chain Chomp kihívással! Lépj be a Szódadzsungelbe, de vigyázz, nehogy belelépj a mérgező mocsárba! Ugorj rá a tüskés lábú Bramballra, hogy legyőzd őt. Ugorj fel a platformra, és lökd el Chain Chompot az útból! Ha ez a veszélyes, harapós ellenség kiszabadul, ugorj rá az Érmekockára, hogy elnyerd a jutalmadat!

Izgalmas kiegészítő szett egy Chain Chomppal és Bramballal

A gyermekek egy izgalmas Szódadzsungel kihívással bővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat ezzel a Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő készlettel.

Az építők egy izgalmas Szódadzsungel pályával bővíthetik LEGO Super Mario univerzumukat ezzel a Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő készlettel (71381). Remek ajándék a divatteremtő gyermekeknek, ami tartalmazza Bramball és Chain Chomp figuráit, akiket LEGO Mario legyőzhet (a figurát a csomag nem tartalmazza), egy ugróplatformot, ahonnan lelökheti Chain Chompot, és egy Érmekockát, amivel a játékosok digitális érméket nyerhetnek. (Megjegyzés: a 71360 Kezdőpálya készlet szükséges az interaktív játékhoz).

Klassz alkalmazás

A szetthez az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás tartozik. Intuitív építési segítséget és rengeteg építési- és játékinspirációt nyújt, emellett egy biztonságos fórumot kínál, ahol a gyermekek megoszthatják az alkotásaikat.

Végtelen lehetőségek

A gyűjthető LEGO Super Mario szettek életre keltik a karaktert. A mérkőzésekhez és az önálló játékhoz is remek kezdőpályával, a kiegészítő szettekkel és a szupererő csomagokkal a rajongókra kreatív móka vár.

  • A gyermekek egy ugráló Szódadzsungel kihívással bővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat, ahol a barátaikkal is megmérkőzhetnek, ezzel a szórakoztató Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő készlettel (71381).

  • Ez az egyedi játékkészlet LEGO figurákat és Super Mario 2 ikonikus ellenségét is tartalmazza - egy Chain Chompot és Bramballt -, amiket LEGO Mario legyőzhet (a figurát a csomag nem tartalmazza).

  • A szett tartalmaz egy ugróplatformot, ahonnan lelökheted Chain Chompot, valamint egy Érmekockát, amivel a játékosok extra digitális érméket szerezhetnek.

  • Ez a 160 elemből álló LEGO építőjáték-készlet mókás születésnapi vagy ünnepi ajándék a 7 évnél nagyobb gyermekeknek, amit kombinálhatnak a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletükkel, hogy interaktív játékban legyen részük.

  • Ez a modul alapfelállásban több mint 10 cm magas, 21 cm széles és 15 cm mély, amit átalakíthatsz vagy más LEGO Super Mario szettekkel is sokféleképpen kombinálhatsz.

  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban építési útmutatókat és egy biztonságos fórumot is találsz, ahol a gyermekek megoszthatják az ötleteiket. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját megnézheted a LEGO.hu/devicecheck oldalon.

Google Play Apple Store

  • A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét, emellett végtelen lehetőségeket nyújtanak a rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék, átalakítsák és személyre szabják saját, egyedi pályáikat.

  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek - ami már 1958 óta így van.

  • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaSuper Mario
Ajánlott korosztály7+
Elemszám160
Figurák száma2
LeírásIzgalmas kiegészítő szett egy Chain Chomppal és Bramballal

A gyermekek egy izgalmas Szódadzsungel kihívással bővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat ezzel a Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő készlettel.

Az építők egy izgalmas Szódadzsungel pályával bővíthetik LEGO Super Mario univerzumukat ezzel a Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő készlettel (71381). Remek ajándék a divatteremtő gyermekeknek, ami tartalmazza Bramball és Chain Chomp figuráit, akiket LEGO Mario legyőzhet (a figurát a csomag nem tartalmazza), egy ugróplatformot, ahonnan lelökheti Chain Chompot, és egy Érmekockát, amivel a játékosok digitális érméket nyerhetnek. (Megjegyzés: a 71360 Kezdőpálya készlet szükséges az interaktív játékhoz). Klassz alkalmazás A szetthez az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás tartozik. Intuitív építési segítséget és rengeteg építési- és játékinspirációt nyújt, emellett egy biztonságos fórumot kínál, ahol a gyermekek megoszthatják az alkotásaikat. Végtelen lehetőségek A gyűjthető LEGO Super Mario szettek életre keltik a karaktert. A mérkőzésekhez és az önálló játékhoz is remek kezdőpályával, a kiegészítő szettekkel és a szupererő csomagokkal a rajongókra kreatív móka vár.

- A gyermekek egy ugráló Szódadzsungel kihívással bővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat, ahol a barátaikkal is megmérkőzhetnek, ezzel a szórakoztató Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő készlettel (71381).
- Ez az egyedi játékkészlet LEGO figurákat és Super Mario 2 ikonikus ellenségét is tartalmazza - egy Chain Chompot és Bramballt -, amiket LEGO Mario legyőzhet (a figurát a csomag nem tartalmazza).
- A szett tartalmaz egy ugróplatformot, ahonnan lelökheted Chain Chompot, valamint egy Érmekockát, amivel a játékosok extra digitális érméket szerezhetnek.
- Ez a 160 elemből álló LEGO építőjáték-készlet mókás születésnapi vagy ünnepi ajándék a 7 évnél nagyobb gyermekeknek, amit kombinálhatnak a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletükkel, hogy interaktív játékban legyen részük.
- Ez a modul alapfelállásban több mint 10 cm magas, 21 cm széles és 15 cm mély, amit átalakíthatsz vagy más LEGO Super Mario szettekkel is sokféleképpen kombinálhatsz.
- Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban építési útmutatókat és egy biztonságos fórumot is találsz, ahol a gyermekek megoszthatják az ötleteiket. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját megnézheted a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
- A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét, emellett végtelen lehetőségeket nyújtanak a rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék, átalakítsák és személyre szabják saját, egyedi pályáikat.
- A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek - ami már 1958 óta így van.
- A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak.

Ár

6 490 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor