LEGO Super Mario Wiggler Mérgező mocsara kiegészítő szett (71383)

Vissza a lego super mario kategóriába
Eredeti ár:11 290 Ft
Akciós ár:8 990 Ft
Csak a készlet erejéig!

  Elérhetőség:


 • Csapj össze egy Wigglerrel a Szódadzsungelben ezzel az akciódús kiegészítő szettel, amivel kibővítheted LEGO Super Mario kezdőpályádat! Ringatózz, és lökd le a Wigglert, hogy feltárd a titkos hidat! Légy óvatos a híd alatt rejtőző Goombával! A forgó platform segítségével tutajozz el, hogy elkerüld a mérgező mocsarat. Nyerj óriási erőt a Szuper Csillagból, és győzd le a Koopa Paratroopát, hogy befejezd a fantasztikus utazásodat!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Minden Rendben volt

Pozitívumok:
Gyors és jó

Negatívumok:
Semmi

Akciódús kiegészítő szett egy Wigglerrel

A gyermekek egy izgalmas Szódadzsungel pályát építhetnek, ahol ikonikus ellenségekkel küzdhetnek meg
ezzel a kiegészítő szettel, amivel kibővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat.

A gyerekek saját Szódadzsungel pályát építhetnek a Wiggler Mérgező mocsara kiegészítő készlettel (71383), hogy még több izgalmat csempésszenek LEGO Super Mario univerzumukba. Tartalmaz egy csúszóplatformot, ahol megküzdhetsz a Wigglerrel, egy összecsukható hidat, egy levehető tutajt, egy Szuper Csillagkockát, és egy Wigglert, Goombát és Koopa Paratroopát, amiket LEGO Mario legyőzhet (Megjegyzés: a 71360 Kezdőpálya készlet szükséges az interaktív játékhoz).

Mókás alkalmazás

Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban elérhető Instructions PLUS még mókásabbá teszi az építést. Digitális képmegjelenítő eszközöket, inspiráló tippeket és egy biztonságos platformot nyújt, ahol a gyermekek megoszthatják az ötleteiket.

Korlátlan akció

A LEGO Super Mario szettek életre keltik a Nintendo karaktert. Remek ajándékok gyermekeknek, amik az önálló és a csoportos játékhoz is klasszak. A moduláris kezdőpályával, a kiegészítő szettekkel és a szupererő csomagokkal a rajongók saját pályákat építhetnek.

 • A fiatal építők mindenféle kihívást készíthetnek a kockából épült, mérgező Szódadzsungelben, amivel kiegészíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat ezzel a Wiggler Mérgező mocsara kiegészítő készlettel (71383).

 • A szett LEGO játékfigurákat és Super Mario ikonikus ellenségeit is tartalmazza - egy Wigglert, Goombát és Koopa Paratroopát -, amiket LEGO Mario legyőzhet (a figurát a csomag nem tartalmazza).

 • A csomag tartalmaz egy csúszóplatformot, egy összecsukható hidat és egy levehető tutajt, amivel a játékosok az útjuk során interakcióba léphetnek, valamint egy Szuper Csillagkockát is, amivel extra erőt és még több jutalmat szerezhetnek.

 • Ez a 374 elemből álló, egyedi játékkészlet ideális születésnapi vagy ünnepi vagy hétköznapi LEGO ajándék a 7 évnél nagyobb, kreatív gyermekeknek, akiknek az interaktív játékhoz szükséges Kezdőpálya (71360) készlet is megvan.

 • Ez a kreatív építőjáték-készlet alapfelállásban több mint 6 cm magas, 31 cm széles és 26 cm mély, amit átalakíthatsz és más LEGO Super Mario szettekkel is kombinálhatsz.

 • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban építési útmutatókat és egy biztonságos fórumot is találsz, ahol a gyermekek megoszthatják az ötleteiket. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját megnézheted a LEGO.hu/devicecheck oldalon.

  Google Play Apple Store

 • A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik az ikonikus Nintendo karaktert, így végtelen lehetőségeket nyújtanak ahhoz, hogy kibővítsd, átalakítsd és személyre szabd a pályáidat, amiken önállóan vagy másokkal is játszhatsz.

 • A kiváló minőségű LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek, valamint egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.

 • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a legszigorúbb gyermekbiztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaSuper Mario
Ajánlott korosztály7+
Elemszám374
Figurák száma3
LeírásAkciódús kiegészítő szett egy Wigglerrel

A gyermekek egy izgalmas Szódadzsungel pályát építhetnek, ahol ikonikus ellenségekkel küzdhetnek meg ezzel a kiegészítő szettel, amivel kibővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat.

A gyerekek saját Szódadzsungel pályát építhetnek a Wiggler Mérgező mocsara kiegészítő készlettel (71383), hogy még több izgalmat csempésszenek LEGO Super Mario univerzumukba. Tartalmaz egy csúszóplatformot, ahol megküzdhetsz a Wigglerrel, egy összecsukható hidat, egy levehető tutajt, egy Szuper Csillagkockát, és egy Wigglert, Goombát és Koopa Paratroopát, amiket LEGO Mario legyőzhet (Megjegyzés: a 71360 Kezdőpálya készlet szükséges az interaktív játékhoz). Mókás alkalmazás Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban elérhető Instructions PLUS még mókásabbá teszi az építést. Digitális képmegjelenítő eszközöket, inspiráló tippeket és egy biztonságos platformot nyújt, ahol a gyermekek megoszthatják az ötleteiket. Korlátlan akció A LEGO Super Mario szettek életre keltik a Nintendo karaktert. Remek ajándékok gyermekeknek, amik az önálló és a csoportos játékhoz is klasszak. A moduláris kezdőpályával, a kiegészítő szettekkel és a szupererő csomagokkal a rajongók saját pályákat építhetnek.

- A fiatal építők mindenféle kihívást készíthetnek a kockából épült, mérgező Szódadzsungelben, amivel kiegészíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat ezzel a Wiggler Mérgező mocsara kiegészítő készlettel (71383).
- A szett LEGO játékfigurákat és Super Mario ikonikus ellenségeit is tartalmazza - egy Wigglert, Goombát és Koopa Paratroopát -, amiket LEGO Mario legyőzhet (a figurát a csomag nem tartalmazza).
- A csomag tartalmaz egy csúszóplatformot, egy összecsukható hidat és egy levehető tutajt, amivel a játékosok az útjuk során interakcióba léphetnek, valamint egy Szuper Csillagkockát is, amivel extra erőt és még több jutalmat szerezhetnek.
- Ez a 374 elemből álló, egyedi játékkészlet ideális születésnapi vagy ünnepi vagy hétköznapi LEGO ajándék a 7 évnél nagyobb, kreatív gyermekeknek, akiknek az interaktív játékhoz szükséges Kezdőpálya (71360) készlet is megvan.
- Ez a kreatív építőjáték-készlet alapfelállásban több mint 6 cm magas, 31 cm széles és 26 cm mély, amit átalakíthatsz és más LEGO Super Mario szettekkel is kombinálhatsz.
- Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban építési útmutatókat és egy biztonságos fórumot is találsz, ahol a gyermekek megoszthatják az ötleteiket. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját megnézheted a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
- A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik az ikonikus Nintendo karaktert, így végtelen lehetőségeket nyújtanak ahhoz, hogy kibővítsd, átalakítsd és személyre szabd a pályáidat, amiken önállóan vagy másokkal is játszhatsz.
- A kiváló minőségű LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek, valamint egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
- A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a legszigorúbb gyermekbiztonsági szabványoknak.

Ár

8 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor