Huawei MatePad T10S előrendelés

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_101810.jpg


Ez a promóció véget ért.

MatePad T10S - Határtalan szórakozás

A Huawei MatePad T10s színpad a kezedben. Minden, amit látsz a Huawei ClariVu™ technológiával párosított FullHD kijelzőn, élénken kel életre. Míg a Harman Kardon által hangolt tablet autentikusan és részletgazdagon ad át minden hangot, hűen a zenéhez és a hangulathoz.

Rendeld elő október 14-ig és megajándékozunk egy 7.990 Ft-os, kék színű Huawei MatePad T10s/MatePad T10 kinyitható tokkal.

A promóció időtartama:

  • 2020. október 5-14.

Előrendelhető Huawei tabletek:

Új!

Huawei MatePad T10S Wi-Fi 2GB/32GB tablet (kék)

10.1" kijelző, 2GB RAM, 2000 Mhz CPU, Android 10
73 900 Ft
58 189 Ft + áfa

Promóciós ajándék:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor