LG promóció

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_113718.jpg


Ez a promóció véget ért.

LG - Határtalan sokszínűség

Képzeld el, hogy egy olyan világban jársz, ahol mindent tisztán látsz: a legközelebbi, legapróbb részleteket éppúgy, mint a nagyszabású eseményeket, és mindig az lesz a fókuszban, amit Te szeretnél. Mostantól nem kell kompromisszumokat kötnöd a fotózás során, hiszen az LG K-sorozat mobilkészülékei 4 kamerával örökítik meg életed fontos pillanatait. Élvezd a határtalan sokszínűséget és fedezz fel új dimenziókat!

Képzeld el ezt akár szenzációs Velvet dizájnnal és 6,8”-os, mozivászonszerűen széles POLED képernyővel.

Válaszd novemberi promóciónk során akár a K-sorozat tagjait, akár a Velvetet kedvezményes árakon.

A promóció időtartama:

  • 2020. november 5-8.

Promóciós LG okostelefonok:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor