LG Velvet előrendelésEz a promóció véget ért.

Lenyűgöző stílus minden nap

Rendeld elő a kifinomult stílusú, 6.8'"-os POLED kijelzős, 4G képes okostelefont, az LG Velvet 4G Dual SIM-et és megajándékozunk egy LG Dual Screen tokkal, ami extra kijelzőként is funkcionál.

LG Velvet:

  • Szenzációs Velvet dizájn - Válaszd a szemet gyönyörködtető, bársonycsillogású kialakítást. A vékony, ergonomikus formatervezés részét képezi a vízcseppek ihlette tripla kamera két, üveggel takart lencsével.
  • A filmkészítők világa - A 6,8”-os, mozivászonszerűen széles POLED képernyő pontosan azt a 20,5:9 képarányt nyújtja, amelyekhez a filmek készülnek. Az élmény valódi átélését a sztereó hangszórók teszik teljessé, így zavartalanul merülhetsz el a tartalomban.
  • Intelligensebb audió - Mindig megfelelő hangzás. Az AI hang több mint 17 millió hangot elemzett annak érdekében, hogy felismerje, mit hallgatsz, és kiválassza hozzá az ideális hangbeállításokat. A hírek tisztábban hallhatók, a zene gazdagabb, a filmek pedig valósághűbbek.
  • Ultranagy felbontású kamera - Minden pillanat, minden részlete. A 48 MP-es érzékelő csökkenti a zajt a kiemelkedő részletgazdagság érdekében. A képpontselejtező technológiával világosabb és tisztább képeket készíthet, még sötét fényviszonyok mellett is.
  • Stabil felvétel - Mondj búcsút a remegő emlékeknek. Most már a pörgős felvételek is ugyanolyan nagyszerűek, mintha élőben látnád. A videókat stabil kameraképpel lehet felvenni, még sötét fényviszonyok mellett is.

A promóció időtartama:

  • 2020. július 20. - 2020. augusztus 02.

Az értékesítés első hivatalos napja:

  • 2020. augusztus 03.

A promócióban szereplő LG Velvet okostelefon:

LG Velvet 4G Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon (Aurora Silver) (Android)

6.8" kijelző, 2800 Mhz CPU, 6 GB RAM, Android 10, 48 MPixel, Dual SIM, Ujjlenyomat-olvasó, Vízálló, Wifi, NFC
Raktáron: Béke tér
179 900 Ft
141 654 Ft + áfa

Az ajándék Dual Screen tok:

LG Dual Screen (LMG905N) (Titan)

6.8" kijelző
Raktáron: Béke tér
39 990 Ft
31 488 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor