Nikon Z 28-75mm f/2.8 (3 év garancia)

Vissza a objektívek nikon vázra kategóriába
Új!
Elismeréseink:
Nikon Professional Dealer Nikon Prosumer Dealer
379 900 Ft
299 134 Ft + áfa

  • 3 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre

  • Előrendelhető! Várható érkezés: 2022. január 13.
  • Tartozék napellenző
  • 121 mm-es hosszúság
  • 565 gramm
  • Nincs beépített képstabilizátor

Inspiráció mindenhol

Nagy fényerejű f/2,8-as nagylátószögű zoomos telefotó objektív


Komponáljon olyan felvételeket, amelyek egyedülállóan az Önéi. Amikor az objektív ilyen nagy látószögű, Ön mindig készen áll arra, hogy reagáljon arra, ami körülveszi. Komponáljon szabadon az utcai jelenetektől a tájképekig és a portrékig a fényképezőgépével és a NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 objektívvel.

Tegye hatékonyabbá kreatív játékát


Törekedjen a művészi ragyogásra a könnyű zoomobjektívvel, amely gyönyörű elmosódást biztosít. Fedezze fel a kis mélységélességben rejlő kreatív lehetőségeket, vagy a gyorsabb záridő használatát természetes fényben. A klasszikus gyújtótávolságok széles skálájával kísérletezhet, és az állandó f/2,8-as rekeszérték az egész zoomtartományban egyenletes expozíciót biztosít.

Művészi elmosódás
A nagyméretű Z-bajonett és a széles, lekerekített, kilenclamellás f/2,8-as rekesz lehetővé teszi, hogy a témát éles fókuszba helyezze a hihetetlenül lágy, természetes hatású elmosódás mellett. Készítsen drámai szelektív fókuszú képeket, vagy emelje a portréfotózást a következő szintre.

Mindig a megfelelő fény
Nagy fényerejű maximális rekeszével ez az objektív kiválóan teljesít a rendelkezésre álló fényben. Tiszta, éles felvételeket készíthet gyenge megvilágítású helyzetekben, vagy gyorsabb záridővel rögzítheti a mozgást a fényerő feláldozása nélkül.

Próbáljon ki valami újat
A széles és a telefotó-zoomtartomány tökéletes a kompozíció felfedezéséhez. Illesszen a képbe többet a jelenetből 28 mm-rel. Készítsen lenyűgöző portrékat 75 mm-re. Vagy keressen drámai perspektívákat - próbáljon meg közelebb menni és magas és alacsony szögből kitölteni a képet.

Kerüljön közelebb
A NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 megjutalmazza Önt, ha közelebb jön. A mindössze 0,19 m-es minimális fókusztávolság 28 mm-nél lehetővé teszi, hogy drámai, nagy látószögű közeli képeket készítsen. Ha 75 mm-es objektívet használ, akkor a 0,39 m-es minimális fókusztávolságot a lehető legjobban kihasználhatja a téma részleteinek elkülönítéséhez. Az elmosódás közelebbi távolságoknál kiemelkedik a lenyűgöző eredmények érdekében.

Gyors, magabiztos fókusz
A fókuszálás zökkenőmentes, csendes és borotvaéles - még közeli felvételek készítésekor is. A gyors automatikus élességállítási rendszer kiválóan működik együtt a Nikon Z fényképezőgép szemérzékelő AF-je segítségével, hogy pontosan ott tartsa a fókuszt, ahol Ön szeretné portrékészítés közben.

Videószakértő
Egészítse ki kreatív palettáját nagyszerű videókkal! Az élességállítás közbeni látószög-instabilitás (az ún. „fókuszlégzés”) el van nyomva, így zökkenőmentesen válthat fókuszt, miközben megtartja a kompozíciót. A sima rekeszvezérléssel gyönyörű, természetesnek tűnő fényerő-eltolódásokat rögzíthet.

Nézze meg, hová vezet
Játsszon a kompozícióval. Játsszon a mozgással. Játsszon a mélységélességgel. A NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 könnyű felépítésével és éles optikájával kitűnő általános objektív és kiváló kreatív partner.

Gazdag részletek

Ez a nagy fényerejű zoomobjektív élesebb részleteket, gazdagabb színeket és kevesebb torzítást biztosít - még a gyújtótávolság nagylátószögű tartományában történő fényképezéskor is.

Értelemszerű kezelhetőség

A sima, kattintás nélküli vezérlőgyűrűt a saját fényképezési módjához igazíthatja. Használja a pontos kézi élességállításhoz vagy a rekesz, az ISO vagy az expozíció-kompenzáció beállításához.

Készen áll

A NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 por- és cseppálló, és az objektív könnyen tisztítható bevonattal rendelkezik. A talajközeli nézőpontból készített, nagylátószögű felvételektől az esős napokon készült városképekig - ne fogja vissza magát.

Mintaképek:


Nikon Z 28-75mm f/2.8 tulajdonságai:

GyártóNikon
Gyártói cikkszámJMA717DA
Fő paraméterek
Fényerőf/2.8 fix
Zoom tartomány28-75mm zoom
KépstabilizátorNincs
Rekesz tartomány2.8-22
Szűrőméret67 mm
Optimális szenzorméretFullframe
BajonettNikon Z
Kompatibilis vázakMindegyik Nikon Z bajonettes vázra feltehető
Fizikai paraméterek
Átmérő75 mm
Hossz120,5 mm
Súly565 g
Felépítés15 lencsetag/12 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság0,19 m (28 mm-es zoompozíció)
0,22 m (35 mm-es zoompozíció)
0,3 m (50 mm-es zoompozíció:)
0,39 m (75 mm-es zoompozíció)(a fókuszsíktól mérve)
Maximum nagyítás0,34x
Képszög ASP-C53°-21°20' (DX-formátum)
Képszög75°-32°10' (FX-formátum)
Egyéb
Beépített AF motorvan
AF-vezérlésBelső élességállító rendszer
Gyári napellenzőHB-93A (tartozék)
Por-/nedvességállóigen (Az objektív por- és cseppállósága nem garantált bármilyen helyzetben és bármilyen körülmények között)
Doboz tartalmaobjektív, LC-67B objektívsapka (első sapka), LF-N1 objektívsapka (hátsó sapka), HB-93A objektív fényellenző, CL-C2 objektívtáska
Bejelentés dátuma2021. december
Hivatalos oldalhttps://www.nikon.hu/hu_HU/product/nikkor-z-lenses/auto-focus-lenses/fx/zoom/nikkor-z-28-75mm-f-2-8

Ár

379 900 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor