Nikon Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR (2 év garancia)

Vissza a objektívek nikon vázra kategóriába
Új!
Elismeréseink:
Nikon Professional Dealer Nikon Prosumer Dealer
239 900 Ft
188 898 Ft + áfa

 • 2 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Rendelésre
 • Boráros tér: Rendelésre
 • Szeged: Rendelésre
 • Kiszállítás: Rendelésre
 • FOXPOST: Rendelésre
 • Pick Pack Pont: Rendelésre

 • Tartozék napellenző
 • 90 mm-es hosszúság
 • 315 gramm
 • Képstabilizátoros

Bátran nekivághat a világnak

Sokoldalú, nagy teljesítményű utazózoom

Fedezzen fel többet e sokoldalú DX-formátumú zoomobjektívvel. Tűéles. Kiváló stabilitás. Elég könnyű ahhoz, hogy bárhová magával vigye, és olyan fókusztávolság-tartománnyal rendelkezik, amellyel embereket, helyeket és tereket fényképezhet le gyönyörű részletességgel. Messzi tájak kalandjai vagy kirándulás a környéken - ha készen áll az indulásra, semmi másra nem lesz szüksége ezen az objektíven kívül.

Vigye bárhová

A méret, a súly és a felbontás tökéletes egyensúlyával a NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR egy mindenre képes, kiváló objektív. Többet mutathat az utcák, belső terek, tájak drámaiságából. Közepes telefotótartományba zoomolva karakteres portrékat készíthet, vagy egészen elmehet 140 mm-ig is, hogy gyönyörű képeket készítsen a távolban lévő nevezetességekről.

Keressen új szögeket
A nagy teljesítményű 7,8x zoom segítségével a pillanatnak megfelelően dolgozhat - bárhol is járjon. Közelebb hozhatja az ősi romokat akkor is, ha nem tud átkelni a folyón. Engedje szabadon kreativitását, és kísérletezzen a tömörítéssel és az elmosódással, amikor játszó gyerekekről készít portrét.
Fényképezés kiváló stabilitással
Legyen szó akár fotókról, akár videókról, az objektívbe épített rázkódáscsökkentés stabilan tartja a felvételeket - és lehetővé teszi, hogy akár 5 lépésközzel hosszabb záridővel is fényképezhessen anélkül, hogy a fényképezőgép rázkódna. Élvezze a gyérülő fényviszonyok között is éles, tiszta felvételeket, valamint a megbízhatóan stabil kézi videófelvételeket.
Környékbeli kalandok vagy messzi tájak
Kreatív pillanatképek. Gyönyörű videók. A mindössze 315 g súlyú objektív éppen olyan kompakt és könnyű, mint amilyen erős. Por- és cseppálló, így egy kis esőt is kibír kaland közben.

A minőség, amelyet elvár

Bárhová is viszi az útja - bármit is tesz. A nagy teljesítményű zoomobjektív színekben, mélységben és részletekben gazdag lenyűgöző képeket készít. Hihetetlen élesség a kép teljes területén, még közeli vagy nagy látószögű felvételek készítésekor is. Az elmosódás lágy és finom. Az automatikus élességállítás gyors és kiválóan működik a Z fényképezőgép szemérzékelő AF-je segítségével, hogy pontosan ott tartsa a fókuszt, ahol Ön szeretné.

Társ a videós utazásokhoz

Széles városi utcák. Közelik távoli arcokról. A szobor részletei. Ezzel az objektívvel a Nikon Z DX tükör nélküli fényképezőgép mindent képes befogni videófelvételek készítésekor. Az élességállítás zökkenőmentes, pontos és csendes - és még zoomolás közben is megtartja a fókuszpontot. A fényviszonyok változásai lágyan jelennek meg a csodálatosan természetes hatású felvételek érdekében

Lépjen közelebb

Egyszerű vezérlés

Nagyváros vagy vadon, a hihetetlen, mindössze 0,20 m-es minimális fókusztávolság nagy gyújtótávolság mellett lehetővé teszi, hogy nagy háttér előtt lévő közeli témákat örökítsen meg. A maximális zoom melletti 0,40 m-es minimális fókusztávolsággal semmi akadályozhatja a lenyűgöző portrék elkészítését.

Akár videót, akár állóképeket készít, testreszabott vezérléssel dolgozhat, és kedvenc beállításai csak egy érintésre vannak. Az ISO-értéket, a rekeszértéket, az expozíciókompenzációt vagy a kézi élességállítást a csúszásgátló bevonattal rendelkező vezérlőgyűrűhöz rendelheti, amely egyenletesen, csendesen és pontosan mozog.

Mintaképek:

Nikon Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR tulajdonságai:

GyártóNikon
Gyártói cikkszámJMA713DA
Fő paraméterek
Fényerőf/3.5-6.3
Zoom tartomány18-140mm zoom
KépstabilizátorVan, Nikon rázkódáscsökkentés (VR)
Rekesz tartomány3.5-40
Szűrőméret62mm
Optimális szenzorméretAPS-C
BajonettNikon Z
Kompatibilis vázakNIkon Z
Fizikai paraméterek
Átmérő73 mm
Hossz90 mm
Súly315 g
Felépítés17 lencsetag/13 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság18 mm-es zoompozíció: 0,2 m,
24 mm-es zoompozíció: 0,22 m,
35 mm-es zoompozíció: 0,25 m,
50 mm-es zoompozíció: 0,3 m,
70 mm-es zoompozíció: 0,36 m,
100 mm-es zoompozíció: 0,4 m,
140 mm-es zoom pozíció: 0,4 m (a fókuszsíktól mérve)
Maximum nagyítás0,33x
Képszög ASP-C76°-11°30' (DX-képterület)
Egyéb
Beépített AF motorvan
AF-vezérlésBelső élességállító rendszer
Gyári napellenzőHB-101 (tartozék)
Por-/nedvességállóigen (Az objektív por- és cseppállósága nem garantált bármilyen helyzetben és bármilyen körülmények között.)
Doboz tartalmaobjektív, LC-62B objektívsapka (első sapka), LF-N1 objektívsapka (hátsó sapka), HB-101 objektív fényellenző, CL-C1 objektívtáska
Bejelentés dátuma2021. október
Hivatalos oldalhttps://www.nikon.hu/hu_HU/product/nikkor-z-lenses/auto-focus-lenses/dx/zoom/nikkor-z-dx-18-140mm-f-3-5-6-3-vr

Ár

239 900 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor