• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • FOTÓELŐHÍVÁS
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Nikon PC-E 19mm f/4E ED
  Nikon PC-E 19mm f/4E ED
  1 749 900 Ft
  Nikon PC-E 19mm f/4E ED
  Nikon PC-E 19mm f/4E ED
  Nikon PC-E 19mm f/4E ED
  Nikon PC-E 19mm f/4E ED
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Nikon PC-E 19mm f/4E ED

  Cikkszám: JAA639DA
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  124 mm-es hosszúság,
  885 gramm,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Termék oldali kép 2
  Rendelhető
  1 749 900 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Hitelkalkulátor
  Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.
  220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Nikon PC-E 19mm f/4E ED részletes leírása

  Készüljön fel az irányításra a PC NIKKOR 19mm f/4E ED tilt-shift objektívvel.

  Ez az első PC-NIKKOR modell, mely két PC-forgató mechanizmust tartalmaz, új szintre emelve a rugalmasságot. Az épületek, művészeti alkotások és tájképek fotózásához ideális fényképezőgép a jó térérzékű fotósok számára készült.

  A döntés és az eltolás egymástól függetlenül vagy akár egyszerre is beállítható, a nagyformátumú fényképezőgépek mozgását utánozva. A rendkívül nagy látószög révén a teljes jelenetet megörökítheti, ráadásul többet ábrázolhat a struktúrából és kevesebbet az előtérből. Az optikai felépítés kiemelkedő képminőséget biztosít a kép teljes területén.

  ÁLLÍTSA BE SZABADON: 19 MM-ES, RENDKÍVÜL NAGY LÁTÓSZÖGŰ PC NIKKOR TILT-SHIFT OBJEKTÍV.

  Ez a képszög és képminőség hatékony kombinációját kínáló, FX formátumú, kézi élességállítású, perspektívakorrekcióval rendelkező objektív lenyűgöző kompozíciós szabadságot biztosít. Egyedi megdöntési, eltolási és kétszintű elforgatási tulajdonságainak köszönhetően a fotósok nagymértékben befolyásolhatják az objektív fókuszsíkját, és az eltolással könnyedén készíthetnek perspektivikus torzítás nélküli képeket.

  A döntést használva az előtértől a háttérig mindenhol éles tájképeket készíthetnek, mégpedig a rekesz leszűkítése nélkül. A 19 mm-es látószög ideális nagy szerkezetek és terek fotózásához (DX formátumú digitális SLR egységre szerelve a látószög egy 28,5 mm-es fókusztávolságú, FX/35 mm-es formátumú objektívlátószögnek felel meg.

  NAGY PRECIZITÁS: LEGENDÁS NIKKOR-MINŐSÉG

  Az összes többi NIKKOR objektívhez hasonlóan a PC NIKKOR 19mm f/4E ED is kivételes tisztaságú és élességű fényképeket készít. Az egyedi optikai felépítés még a kép széleinél is a lehető legkisebbre csökkenti a nagy látószögű objektíveknél általános torzítást. A két aszférikus lencsetag nagy mértékben megszünteti a becsillogás és a többi különféle torzítás előfordulását. Három extraalacsony szórású üvegelem minimalizálja a tengelyes színeltérést. A Nikon nanokristály bevonata még ellenfényben történő fényképezéskor is szinte teljes mértékben megszünteti a teljes képen a szellemképeket és tükröződéseket.

  KÉTSZINTŰ PC-FORGATÁS: FOTÓZÁS A TÖKÉLETES PONTBÓL

  A két PC-forgató mechanizmusnak köszönhetően olyan fényképeket készíthet, melyek tökéletesen megvalósítják kreatív elképzeléseit. Az objektív a tengelye körül elforgatható, az eltolás és a megdöntés iránya pedig egymástól függetlenül is beállítható.

  Az eltolással párhuzamosan és arra merőlegesen is beállítható megdöntésnek köszönhetően elkerülhető az épületfotókon jelentkező trapéztorzítás, és ehhez kivágásra sincs szükség az utómunkálatok során. A teljes objektív mindkét irányban akár 90 fokban elforgatható, 30 és 60 fokos lépésekben. A megdöntést az eltoláshoz képest beállítva az objektív akár 90 fokban is elforgatható, 45 fokos lépésekben. Ezenkívül az objektív „0” pozícióban is rögzíthető és 19 mm-es kézi élességállítású objektívként használható.

  SIMÁN MŰKÖDIK: KÜLÖNLEGES FELÉPÍTÉS, KIVÉTELES ERGONÓMIA

  A strapabíró eltoló mechanizmus sima működést tesz lehetővé a perspektivikus hatás módosítása közben. Az objektív pozíciójának rögzítéséhez nincs szükség az eltolászáró mechanizmus használatához, szükségtelenné téve ezáltal a kamera mozgatását. Ez a kompakt kialakítású objektív körülbelül 885 grammot nyom. A Nikon által kifejlesztett Nikon fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket, a képminőség feláldozása nélkül. A bevonat a legelső objektívfelületen található meg, ahol a szerepe az üveg kíméletes tisztíthatóságának biztosítása.

  A Technical Image Press Association (TIPA) 27 fotózással foglalkozó magazint tömörít a világ 15 országából. Minden évben egyszer szavazással választják ki a fényképezés utóbbi 12 hónapjában kiadott újdonságok közül a kategóriák legjobbjait. Az egyes termékeket technikai bizottság és szerkesztők értékelik, olyan fő szempontok mentén mint az újszerűség, innováció, vezető technológia alkalmazása, dizájn és ergonómia, használhatóság és ár/érték arány.

  2017 TIPA Díj - A legjobb profi objektív: Nikon PC-E 19mm f/4E ED

  Adatok
  Gyártó
  Nikon
  Szín
  Fekete
  Átmérő
  89 mm maximális átmérő
  Hossz
  124 mm
  Tömeg
  885 g
  Felépítés
  17 lencsetag/13 csoport
  Fényerő
  f/4 fix
  Zoom tartomány
  19mm fix
  Rekesz tartomány
  4-32
  Szűrőméret
  Szűrőtoldalék nem adható hozzá
  Minimum fókusz távolság
  0,25 m
  Maximum nagyítás
  0,18x
  Képszög
  97°
  Képszög APS-C
  73°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Nikon F
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Nikon tükörreflexes vázra feltehető
  Doboz tartalma
  LF-4 hátsó objektívsapka,
  LC-K101 rácsúsztatható első objektívsapka,
  CL-1120 objektívtok
  Cikkszám
  JAA639DA
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!