• FOTÓS BEMUTATÓTERMÜNK
 • CETELEM ÁRUHITEL
 • AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák

  Aktuális promóciók
  Ajándék termék
  Bemutatónap
  Canon
  Egyéb akció
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Sony
  Szűrés törlése

  Panasonic Lumix S1 és S5 objektív kedvezmény

  220volt
  220volt
  2022.06.15 10:00
  Panasonic Lumix S1 és S5 objektív kedvezmény

  Vásárolj egyidejűleg promóciós Lumix S1 vagy S5 fényképezőgépet Lumix S 35mm f/1.8 objektívvel, és ekkor az objektív ára 153.590 Ft-ra csökken (az RRP árára 40% kedvezményt biztosítunk).

  A Lumix S1 és S5 tükör nélküli full-frame fényképezőgépek, melyek kivételes állókép-minőséggel ötvözik a moziminőségű videóteljesítményt. Míg a Lumix S 35mm f/1.8 egy széles látószögű, fix fókusztávolságú objektív, amely a legkülönfélébb felvételeknél biztosít pompás látószögeket és kiváló videós paramétereket.

  A promóció időtartama:

  • 2022. június 15 - 30, illetve a készlet erejéig.

  Promóciós fényképezőgépek:


  Promóciós Panasonic Lumix S 35mm f/1.8 objektív:


   

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!