• FOTÓS BEMUTATÓTERMÜNK
 • CETELEM ÁRUHITEL
 • AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Aktuális promóciók
  Ajándék termék
  Canon
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  Panasonic Lumix S5 ajándékkal

  220volt
  220volt
  2022.07.01 09:00
  Panasonic Lumix S5 ajándékkal

  Vásárolj promóciós Lumix S5 fényképezőgépet és megajándékozunk egy Lumix S 50mm f/1.8 objektívvel.

  Lumix S5 kivételes állókép-minőséggel ötvözi a moziminőségű videóteljesítményt. Mindez egy tükör nélküli full-frame fényképezőgép-vázban. Ez a minőségcentrikus tartalomkészítőknek kifejlesztett hibrid gép fotó és videó esetén is kiemelkedő képminőséget biztosít teljes érzékenységi tartományában, ergonomikus vázkialakítással.

  Ajándék Lumix S 50 mm f/1.8: kiváló hordozhatóság, gyönyörű bokeh és praktikusság a nagy rekeszű, normál fix fókusztávolságú objektívvel.

  A promóció időtartama:

  • 2022. július 01. - 2022. október 11.

  Promóciós Lumix fényképezőgépek:

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!