Sigma 30mm f/1.4 (C) DC DN Contemporary (Sony E) (3 év garancia)

Vissza a objektívek sony vázra kategóriába
Elismeréseink:
Sigma Pro Partner

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-2 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1-2 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap


  • Tartozék napellenző
  • 73 mm-es hosszúság
  • 265 gramm

Vásárlóink véleménye a termékről:

10 / 1010 / 10 - A termék vásárlója

Árához képest nagyon jó és minden rendesen mûködik.

Pozitívumok:
Mindent teljesít, amit ígér. Szép a képe, színei, ellenfényes beveréseknél is.

Negatívumok:
Még nem találtam hátrányokat.

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

44%
Sigma 30mm f/1.4 (C) DC DN Contemporary (Sony E) terméket vásárolja meg
118 890 Ft - Raktáron!
11%
Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E) terméket vásárolja meg
134 790 Ft - Raktáron!
11%
Sony PZ 18-105mm f/4 G OSS (Sony E) (SELP18105G.AE) terméket vásárolja meg
226 890 Ft - Raktáron!
10%
Sony FE 28mm f/2 (Sony E) (SEL28F20.SYX) terméket vásárolja meg
154 890 Ft - Raktáron!

Nagy, F1,4 fényerejű sztenderd objektív a Contemporary termékvonalról

A fotózás élvezetének lehetőségét nyújtja teljesen nyitott, F1,4 fényerővel

A nagy fényerejű SIGMA 30 mm F1.4 DC DN | Contemporary normál objektív biztosítja a tükör nélkül fényképezőgépek tulajdonosainak a teljesen nyitott, F1.4 fényerővel való fotózás élményét. A fotósok élvezhetik a nagy fényerejű objektívek által biztosított gyönyörű háttérelmosás (bokeh) hatását, és a minőségi fix objektívek egyedülálló optikai teljesítményét. A SIGMA legújabb technológiáinak és tervezési tudásának felhasználásával ez az új objektív teljesíti a Contembporary termékvonal koncepciójának minden elvárását, aminek eredményeként a különböző alkotóelemek optimális egyensúlyban állnak össze. Egy 50 mm körüli gyújtótávolságú F1.4-es fényerejű objektív az emberi látáshoz hasonló látószöget biztosít. A fotós teljesen nyitott blendénél kis mélységélességet használva készíthet lélegzetelállító portrékat és csendéleteket. De ugyaníg akár be is húzhatja a rekeszt tájképek vagy pillanatképek fotózásához. Így a sztenderd objektívek egy sor alapvető fotózási technika alkalmazását teszik lehetővé, ami miatt ezek az optikák évtizedek óta a fotósok kedvencei. A fotósok a MicroFourThirds rendszeren kisfilmre átszámítva 60 mm-esnek, a Sony E-bajonettes rendszereken pedig 45 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság mellett tapasztalhatják meg az F1.4 fényerőt és a sztenderd objektív funkcionalitását.

Az objektív elnevezéséről
A nevükben a „DC” jelölést viselő SIGMA objektíveket az APS-C méretű képszenzorokkal való optimális működéshez tervezték. Ha a DC objekíveket teljes képkocka méretű szenzorral szerelt vázra tesszük, akkor a képsarkokban sötétedés jelentkezik. Az optimális eredmény eléréséhez a képkivágás helyes beállítása javasolt. A nevükben a „DN” jelölést viselő SIGMA objektíveket kis bázistávolságú rendszerekkel való együttműködéshez optimalizálták.

A nagy teljesítményű Contemporary vonal tagja, a SIGMA legújabb technológiáival felvértezve

A könnyű és kompakt, kis bázistávolságú fényképezőgép vázakkal való jó egyensúly érdekében a SIGMA az új SIGMA 30mm F1.4 DC DN | Contemporary objektívet kiemelkedően kompaktra tervezte. Ezen túlmenően a különleges kialakítás gyors és nagyon finom AF teljesítményt nyújt videózáshoz és más felhasználáshoz egyaránt. Ez az objektív a kompakt kialakítást ötvözi a kényelmes kezeléssel, miközben mindvégig a kiemelkedő képminőség marad a középpontban. A SIGMA legújabb technológiáit felhasználva ez az objektív digiáltisan korrigálja az optikai torzításokat.

A kompaktságot kombinálja a kimagasló optikai teljesítménnyel

A frontlencse a jobb teljesítmény és a kisebb méret érdekében nagy törésmutatójú, nagy fényszórású üvegből készült. A tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez való optimalizálás érdekében az objektív két aszfériuks tagot is tartalmaz, amelyek segítenek megvalósítani a kompakt kialakítás mellett a kimagasló képminőséget. A SIGMA 30mm F1.4 DC DN | Contemporary objektív a SIGMA belső élességállítási rendszerét használja, miközben az élességállítási lencsecsoportban alkalmazott könnyebb lencsetagok lehetővé tették egy kompaktabb fókuszmotor alkalmazását. Mindezeken túl ez az objektív kimagasló stabilitást biztosít, függetlenül attól, hogy a fotós a kézében tartja, vagy egy felületre van letéve. Strukturálisan az objektív olyan anyagokat és alkatrészeket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a könnyű és kompakt felépítéshez. Ez egy példa nélküli objektív, ami a kimagasló képminőséget kivételes hordozhatósággal és használhatósággal kombinálja.

Az Art sorozatú objektívekkel rivalizáló képminőség

Kompakt és könnyű objektív kiemelkedő képminőséggel és F1.4-es fényerővel

Az optimizált elrendezés mellett ez az objektív egy aszférikus és egy duplán aszférikus lencsetagot is tartalmaz a nagy szabálytalan részleges szórású, nagy törési mutatójú és a nagy színszórású lencsetagok mellett. A technológiák összehangolásával az objektív keimelkedő fényerőt kínál a sarkokban is, miközben minimalizálja a transzverzális kromatikus aberrációt. A torzítások korrigálásához az objektív kihasználja a tükör nélküli fényképezőgépek korrekciós képességeit is, felhasználva az optikai rendszer javító erejét a képélesség növeléséhez. A végeredmény egy rendkívül kicsi objektív, ami az Art objektívekéhez mérhető képminőséget kínál.

A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll az olyan problémás megvilágításoknak is, mint amilyen például az ellenfény. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfény esetén is. A mellékelt napellenző segítségével blokkolhatók a képminőséget rontó beeső fénysugarak is.

Kis mélységélesség a gyönyörű háttérelmosásért

Az F1.4 fényerőt biztosító nagy átmérőjű rekesz nagyon kis mélységélességű, gyönyörűen elmosott hátterű képek elkészítését is lehetővé teszi, ami eddig elérhetetlen volt a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépek használatakor.

Extra hosszú napellenző (mellékelve)

A mellékelt hapellenző különösen hosszú, és egy tükröződéscsökkentő bevonattal lett ellátva, hogy kontrollálja a nemkívánatos fényeket. A napellenző gumírozott, csúszásmentes bevonattal lett ellátva, hogy könnyebb legyen tartani fotózás közben.

TSC használata a kompakt felépétés és a kiemelkedő teljesítmény elérése érdekében

Mivel az új Thermally Stable Composite (TSC) nagyon rugalmas, nagyon kis alakváltozást mutat. A TSC alapanyagú alkatrészek között sokkal kisebb valószínűséggel alakulnak ki rések az idő múlásával. A SIGMA 30mm F1.4 DC DN | Contemporary esetén a blende alkatrészei és az objektív tubusa készült TSC-ből, ami hozzájárul a kompakt felépítéshez és a rekesz finomabb működéséhez. A TSC növeli a lencsetagokat tartó cellák illetve az automatikus élességállításért felelős lencsecsoport alkatrészeinek pontosságát, ezzel tovább javítva az objektív teljesítményét.

TSC (Thermally Stable Composite - Termikusan Stabil Kompozit)
A Thermally Stable Composite (TSC) hőtágulási karakterisztikája az aluminiuméhoz hasonlítható. Mivel a TSC-ből készült alkatrészek kevésbé változtatják a méretüket a hőingadozások során, ezek jellemzően jobban teljesítenek a különösen extrém körülmények között, segítve ezzel megtartani az objektív teljesítményét. A TSC emellett kimagasló rugalmasságot is biztosít. A 20% üveget tartalmazó polikarbonáthoz viszonyítva a TSC nagyjából 70%-kal nagyobb rugalmasságot kínál. A 30% üveget tartalmazó polikarbonáthoz viszonyítva a TSC 25%-kal nagyobb rugalmasságot kínál. (Az összehasonlítás a SIGMA által gyártott komponensekre értendő.)

Gyors és finom AF

Léptetőmotor használata a videográfusok segítése érdekében A léptetőmotor használatával az objektív kivételesen gyors és halk automatikus élessgállítást kínál. Ez a jellemző legfőképpen videofelvételek készítésekor lehet hasznos. Ez az objektív a Sony E bajonettes gépek Fast Hybrid AF rendszerével is kompatibilis.

Nagy precizitású, erős réz bajonett

A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

Lekerekített diafragma

A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó elmosást kínál a kép élességi síkján kívüli részén.

A termék tulajdonságai:

GyártóSigma
Fő paraméterek
Fényerőf/1.4 fix
Zoom tartomány30mm fix
Rekesz tartomány1.4-16
Szűrőméret52 mm
BajonettSony E
Fizikai paraméterek
Átmérő64.8 mm
Hossz73.3 mm
Súly265 g
Felépítés9 lencsetag/7 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság30 cm
Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)50.7°
Egyéb
Gyári napellenzőtartozék

Ár

118 890 Ft

A termék vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor