Sony Alpha 7S III váz (ILCE7SM3B.CEC) (3 év garancia)

Vissza a milc fényképezőgépek kategóriába
Elismeréseink:
SOny Pro Partner
1 599 890 Ft
1 259 756 Ft + áfa

 • 3 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Rendelésre
 • Kiszállítás: Rendelésre
 • FOXPOST: Rendelésre
 • Pick Pack Pont: Rendelésre

 • Mindkét kártyafoglalat CFexpress esetén kizárólag a CFexpress Type A kártyákat támogatja!
 • FullFrame méretű szenzor
 • CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka
 • 12.1 MegaPixeles felbontás
 • 3" méretű képernyő
 • 1,440,000 pixel felbontású kijelző
 • Kihajtható LCD kijelző
 • Wi-Fi csatlakozás
 • NFC csatlakozás
 • Érintőképernyős vezérlés
 • Jobban szerkeszthető, RAW képformátum támogatás
 • Manuális blende és zársebesség beállítási lehetőségek
 • Optikai képstabilizátor a bemozdult képek csökkentésére
 • Lithium-Ion akkumulátor
 • 4K videó felbontás
 • SD memóriakártya kompatibilis
 • CF memóriakártya kompatibilis
 • Sony E bajonettes fényképezőgép
 • Mérsékelten por- és cseppálló kialakítás

Sony Alpha 7S III

Mozgásban a képzelet

Az S-sorozat szintet lép a Full Frame-filmkészítésben: új csúcssebessége alacsony zaj mellett elegyedik az elsőrangú fényérzékenységgel, így korábban elképzelhetetlen 4K felvételek váltak lehetségessé a nagy dinamikatartomány, a lélegzetelállító fókusz és kiváló képstabilizálás révén. Kreativitásod új magaslatokba törhet!

A lebilincselő képvilág érdekében

A lenyűgöző Full Frame-filmkészítési teljesítmény része a nagy érzékenységi tartomány (kiterjesztett ISO-érték akár 409600), a 15 állású széles dinamikatartomány, a 4K 120p felvételkészítés, a gyors és megbízható automata fókusz és az extra hatékony képstabilizálás, így az Alpha7S III még magasabbra tette a lécet a filmkészítőknek.

Magas érzékenységi tartomány és alacsony zajszint

Az új, Full Frame 12,1 MP-es, hátsó megvilágítású Exmor R CMOS képérzékelő újít a fénygyűjtés, vezetékezés és kimenetoptimalizálás terén. Ezek kétszeres kiolvasási sebességet és kiváló képminőséget biztosítanak a teljes érzékenységi tartományban, és 15 állású széles dinamikatartományt tesznek lehetővé, az érzékelő pedig fókuszsík-fázisérzékeléses automatikus fókuszt is biztosít.

Akár 8-szor erősebb BIONZ XR képfeldolgozó processzor

Új érzékelőjével és páratlan sebességével együtt a BIONZ XR képfeldolgozó processzort is továbbfejlesztettük, így akár 8-szor nagyobb képfeldolgozási képességgel bír. Úttörő műszaki architektúrájával kiváló képeket készít még gyorsabban, ami fokozza az álló- és mozgóképek kifejezőképességét, miközben a kamerainterfész válaszideje is javult.

Lenyűgöző AF-teljesítmény akár 4K 120p képminőségnél

Az új, Full Frame Exmor R képérzékelő és a forradalmi BIONZ XR processzor folyamatosan aktív, tűéles automatikus fókuszt ad, elképesztő részletgazdagsággal térben és időben, valamint lenyűgöző 4K-felvételt 120 kép/mp sebességgel és lassítva. Ilyen felbontásra és mélységélességre csak Full Frame érzékelő képes - az eredmény pedig lélegzetelállító.

10 bites 4:2:2-felvétel
Közvetlenül a fényképezőgépen rögzíthetsz elképesztő, 10 bites színmélységgel és a 4:2:2 színmintavételezéssel, ami sokkal nagyobb rugalmasságot ad a fényelés, utófeldolgozás és a kompozit fotó létrehozása során.
Az All-Intra kódolás elérhetővé vált
A Long GOP mellett az All-Intra kódolás is elérhető. Ez minden képkockát egyedileg kódol, legfeljebb 600 Mb/s sebességgel, hogy az összetett mozdulatokat még pontosabban rögzíthesd belső vagy külső adathordozón, és elősegítse a hatékonyabb szerkesztési munkát.
[1] All-Intra (All-I) [2] Long GoP [3] Képek egy csoportja
Elsőrangú minőség, kisebb fájlok az XAVC HS révén
Az új XAVC HS felvételi formátum a HEVC/H.265 tömörítés révén kétszer olyan hatékony, mint az AVC/H.264 tömörítés volt, ami még jobb képminőséget és kisebb fájlméretet jelent

Közismerten magas érzékenység: kiterjesztve 409600-as ISO

A sorozat fényérzékenysége új magaslatba ért: az ISO-érték kiterjesztve 80-tól 409600-ig terjed (standard tartomány: 80-102400). A fejlett fénygyűjtő képesség és a kimenet optimalizálása révén a 12,1 megapixeles Full Frame érzékelő az érzékenységi tartomány minden részén alacsony zajra képes, és szinte teljes sötétségben is használható képeket készít.

Profi videokamerás S-Log3 gamma, S-Gamut3.Cine skála
A profi videokamerákéval megegyező S-Log3 gammavezérlési görbe és az S-Gamut3.Cine színskála nagyobb dinamikatartományt és egyszerűbb színillesztést tesz lehetővé, hozzájárulva a gördülékenyebb utófeldolgozási munkához.
HLG (Hybrid Log-Gamma)
A HLG (Hybrid Log Gamma) egyszerűsíti a HDR-tartalomkészítést, mivel HLG-kompatibilis BRAVIA tévékhez készül a felvétel, így nem igényel komoly utófeldolgozást, és lágyabb színátmenetet ad 10 bites színmélységtől.
[1] Rugalmasság a felvételek finomhangolásában (színgradáció szükséges)
[2] Minőségi kép azonnal (színgradáció nem szükséges)
Fejlesztések a képminőségben
A BIONZ XR képfeldolgozó processzor motorja továbbfejlesztett képességekkel bír a színreprodukció, a fényforrásokkal szembeni stabilitás, a természetes árnyalatok és élek közti átmenet, illetve a gördülő zár által okozott jelenség csökkentése terén.

16 bites RAW HDMI-kimenet

Az utómunkákhoz 16 bites RAW-kimenet is elérhető, amelyet a kompatibilis külső felvevőkhöz HDMI-vel lehet csatlakoztatni, az XAVC HS 4K-, XAVC S 4K- vagy XAVC S-I 4K-formátumok és a proxyfájlok rögzítése pedig a fényképezőgépen is megtörténik

Hatékony vágás a proxyfelvételekkel

A magas bitrátájú 4K filmek felvétele közben HD proxy is létrehozható a kamerán (8 vagy 10 bites mélységgel). A kisebb méretű proxyfájlok vágása csökkenti a számítógép terhelését, és felgyorsítja a 4K minőségű gyártást.

Fast Hybrid AF a pontosság és kitartás érdekében

A nagy felületű autofókusz intelligens követésével és az érzékelőn belüli fázisérzékeléssel a képkocka nagy részét lefedi. Így a pontos és lankadatlan automatikus fókuszállítás ötvöződik az E-bajonettes objektívek kiváló minőségével, akkor is, ha gyorsan mozgó témákat követsz kis mélységélességgel 4K-ban, 120 képkocka sebességgel

Erőteljes élességállítás a különálló képek készítéséhez

Az autofókusz több mint 7 fokozatú átmeneti sebességének és az 5 fokozatban állítható témaváltási érzékenységének hála a kreatív ötleteidre koncentrálhatsz témaváltás és átélezés közben. Az autofókuszt átmenetileg egy érintéssel aktiválhatod manuális élességállításnál.

Valós idejű Eye AF filmekhez

A valós idejű Eye AF hajszálpontosan fókuszál a szemekre, teljesítménye 30%-kal javult a profilból vagy takarásból rögzített arcoknál. A szemek megbízható követése lehetővé teszi, hogy a kompozícióra összpontosíts kis mélységélességnél is.

Valós idejű követés intuitív érintéses kezeléssel

A valós idejű követés elemzi az alany színét, mintáit, mélységét és az arc információit a téma követéséhez. Az érintésalapú követés intuitív módon, automatikusan követi az LCD-kijelzőn megérintett témát.

Vázba integrált, öttengelyes képstabilizálás

A kifejezetten pontos képstabilizáló egység és a giroszkópos érzékelő együtt 5 tengelyű képstabilizálást tesznek lehetővé. [1] Lengés [2] Forgás [3] Billenés

Aktív mód a kézből történő felvételkészítés közben

Az új Aktív mód fejlettebb képstabilizálást biztosít a videofelvételhez. A képminőség érdekében a BIONZ XR processzor pontosan méri, és optikailag kompenzálja a kamera rázkódását. Ez stabil felvételeket tesz lehetővé olyan helyeken is, ahol nincs elég tér gimbal használatához, illetve gyaloglás és 4K felbontású felétel esetén.

Digitális audiointerfész a tiszta hangrögzítésért
A multifunkciós (MI) aljzat kiegészült egy digitális audiointerfésszel, így közvetlen 24 bites bemenetet tesz lehetővé. Beállítási lehetőségek: 48 kHz/16 bit 2 cs., külön kapható XLR-K3M adapterrel 48 kHz/24 bit 2 cs. és 48 kHz/24 bit 4 cs.
Megbízható felvételek egyedi hőelvezetés révén
A képstabilizáló egységbe a Sony egyedi (szigma) alakú, grafit hőelvezető egysége került. Ez 5-ször hatékonyabban vezeti el a hőt, ami hosszabb felvételi időt tesz lehetővé anélkül, hogy zavarná a képstabilizálási funkciót.
Kényelmes videókészítés
A profi felhasználók igényeire válaszul a MOVIE gombot áthelyeztük felülre, így könnyebb kezelni minden felvételkészítési pozícióban. A módválasztó tekerőgomb elemeinek elrendezését és a váltás sebességét szintén továbbfejlesztettük.

Nagy ISO-érzékenység

Lenyűgözően széles 80-102400 ISO-tartományával (állóképek esetén 40-409600-ig bővíthető) az Alpha7S III elképesztő kreatív lehetőségeket kínál. Az új képérzékelő és a képfeldolgozási algoritmusok tisztább képeket és természetesebb textúrákat eredményeznek még a korábbi Alpha7S II típusnál is, szinte teljes sötétségben való fényképezéskor is.

Fast Hybrid AF állóképekhez

A Fast Hybrid AF rendszer a sebességet és pontosságot ötvözi. A 759 fókuszsíkú fázisérzékelő szenzor és a képterületen elosztott 425 kontrasztérzékelési pont révén az Alpha7S III villámgyorsan megtalálja és követni kezdi az alanyt a kép bármely részén.

Kimagasló sorozatfelvételi teljesítmény

Használhatod a kedvenc mechanikus és elektronikus záradat is a folyamatos sorozatfelvételekhez AF/AE-követéssel, legfeljebb 10 kép/mp sebességig. Örökítsd meg a döntő pillanatot, akár 1000 képkockányi tömörítetlen RAW-sorozatfelvétellel.

Nagy érzékenységű automata fókusz gyenge fényhez
Az automatikus fókusz algoritmusai lehetővé teszik, hogy az Alpha7S III akár EV-6 értékű sötétben is képes legyen automatikusan fókuszálni, amikor a téma szabad szemmel már alig látható.
Az állóképek is jobbak az új érzékelővel és motorral
Az újonnan kifejlesztett képérzékelő és a képfeldolgozó processzor az állóképek színeinek (különösen a bőrtónusoknak) valósághű visszaadása és a textúrák megjelenítése terén jelent előrelépést.
Új HEIF-formátum és HLG-fényképrögzítési módok
Támogatja a HEIF-képfájlformátumot, ami jobb képminőséget és nagyobb tömörítést ad mint a JPEG, és a 10 bites színmélységet is támogatja. A nagy dinamikatartományú állóképeket is támogatja HLG-módban, tehát megtekinthetők a kompatibilis tévéken.
Két CFexpress Type A-kompatibilis adathordozó-foglalat
Mindkét kártyafoglalat támogatja az ultragyors CFexpress Type A kártyákat, ami magas bitrátájú felvételkészítést és gyors pufferürítést tesz lehetővé, de az SDXC UHS-II kártyák is támogatottak. Párhuzamos és váltott felvétel is elérhető.
Állítható szögű LCD-monitor a kényelmes felvételekhez
Az állítható szögű, 1,44 millió képpontos 3.0-ás típusú érintőképernyő oldalról felnyitható kialakítást kapott, ami rugalmas beállítást és még jobb láthatóságot biztosít gimbalra vagy sínre szerelve.
9,44 millió képpontos nagy felbontású elektronikus kereső
Az új elektronikus képkereső olyan felbontással, kontraszttal és színekkel rendelkezik, amilyennel egy riválisa sem. Piacvezető a kereső képének 0,9-szeres nagyításával, a 41°-os diagonális látószöggel és a 25 mm magas betekintési ponttal is.

Továbbfejlesztett kezelhetőség

A menü struktúráját átalakítottuk a profi fotósok és filmesek visszajelzései alapján. A kamerabeállítások mostantól még inkább intuitív módon használatók, és a fényképezőgép is gyorsabban reagál a beállítások módosítására.

Új menüstruktúra

A legtöbbet igénylő profi felhasználóink kérései alapján komoly fejlesztéseket hajtottunk végre a menü struktúrájában, így az egy szempillantás alatt áttekinthető, és kevesebb lépést is igényel.

Intuitív érintésvezérléses használat

A menü képernyője érintéssel irányítható, a lejátszási képernyő pedig támogatja a lapozást és az ujjak húzásával történő zoomot. A felvételközben érintéssel működtetett funkciók is javultak.

5 GHz Wi-Fi-kompatibilis
A 2,4 GHz mellett 5 GHz-es Wi-Fi kapcsolat is elérhető a távoli működtetéshez, vezeték nélküli előnézethez és a gyorsabb, még stabilabb adatátvitelhez mind az állóképek, mind a videók esetén.
Vezetékes LAN-csatlakoztathatóság
Az összetett, interfész használatát vagy nagy sávszélességet igénylő műveletekhez 1000BASE-T vezetékes LAN-kapcsolat is lehetséges, ha a fényképezőgép USB Type C portjához egy USB-Ethernet adapterkábelt csatlakoztatunk.
Távoli előnézet és felvétel
Az Imaging Edge Mobile telepítésével vezetékes és vezeték nélküli távoli felvételkészítési funkció is elérhető akár PC-ről, akár mobileszközről - ez hatékonyabb munkafolyamatokat és felvételkészítést tesz lehetővé nehéz körülmények között.

Imaging Edge Desktop

Dobd fel a fotókat az Imaging Edge Desktop alkalmazásokkal. Remote: a számítógép képernyőjéről élőben irányíthatod és felügyelheted a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheted, értékelheted és kiválaszthatod a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW-formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthetsz. Hozd ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tedd hatékonyabbá a munkádat

Capture One (for Sony)

A Capture One Express (Sonyhoz) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW-fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és fotózási lehetőséget biztosít.

Élje át a kifejezés szabadságát

Páratlan funkciók az ötletek megvalósításához

Szélesítse a határokat az új Alpha 7S II készülékkel, amely extra érzékenységet, széles dinamikatartományt, pontos fókuszt és maximális stabilitást nyújt, hogy Ön igazán magabiztosan készíthesse el a felvételeket.

35 mm-es Full Frame Exmor CMOS-érzékelő

12,2 megapixel, széles ISO- és dinamikatartomány, valamint speciális fényrögzítés a még kifinomultabb gradációhoz.

BIONZ X képfeldolgozó processzor

A fejlett algoritmus az extrafinom részleteket is felismeri a fényképek és videók készítésekor minimális zaj mellett.

A professzionálisabb munkafolyamatért

Sokoldalúbb funkciók a jobb videókészítés érdekében

A képprofil-tónusállítás, az időkód-/felhasználói képpont-precizitású szerkesztés és más egyéb újonnan hozzáadott fejlesztések tökéletesítik az Alpha 7S II csúcskategóriájú videókészítési teljesítményét.

Extra stabilitás bármilyen felvétel készítéséhez

A beépített stabilizálás minden képet tisztává tesz

A kézben tartott készülékkel készített fotók/videók elmosódottságát okozó fényképezőgép-rázkódások öt típusának kompenzálása, amely igazodik a fényképezőgép nagy érzékenységéhez, így lehetőség van nagyobb zársebesség/ISO/blendeérték alkalmazására.

5 tengelyes beépített stabilizálás

Videofelvételekhez, valamint 4.5 értékű zársebességnek megfelelő vagy annál nagyobb zársebességű fényképekhez.

Cserélhető objektívek széles választékához

A stabilizálás a cserélhető objektívekkel kombinálva tovább növeli a kézben tartott készülékkel való fényképezés által nyújtott szabadságot.

Még kifinomultabb fókusz

Gyors, intelligens AF, amely növeli a sebességet és a precizitást

A továbbfejlesztett gyors, intelligens AF funkció még nagyobb pontosságot biztosít akár sötétben is, valamint gyorsabb AF funkció áll rendelkezésre a videofelvételekhez, így az Alpha 7S II kristálytiszta fényképek és videofelvételek készítését teszi lehetővé.

Tulajdonságok

Ez a MILC
Hasonló MILC Fényképezőgépek

Sony Alpha 7S III váz (ILCE7SM3B.CEC)

Canon EOS R5 váz

Panasonic Lumix S DC-S5 kit (S Pro 50mm f/1.4)

1 599 890 Ft

1 699 000 Ft

1 608 780 Ft

Általános
GyártóSonyCanonPanasonic
KategóriaTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves váz
Bajonett típusSony ECanon RFLeica L
Váz jellegemagnézium öntvényMagnéziumötvözet ház és váz üvegszálas
polikarbonátból készült összetevőkkel
SzínfeketefeketeFekete
Tömeg699g (akkuval és kártyával)kb. 650 g (kártyával és akkumulátorral: 738 g)630 g (csak váz)
Méretek128,9 x 96,9 x 80,8 mm135,8 x 97,5 x 88 mm132.6 x 97.1 x 81.9 mm (a kiálló részek nélkül)
Vízállóságpor- és cseppálló/nedvességálló (A por- és nedvességállóság fokozása érdekében további tömítést kapott minden vázillesztés és az akkumulátorrekesz fedele, és áttervezett adathordozónyílás-fedél is a zord körülmények elviselését szolgálja. A képérzékelő felületét egy elé helyezett, ultrahangtartományban (70 000 ciklus/mp) rezgő szűrő tartja pormentesen. A fényképezőgép váza kifejezetten strapabíró a teljes egészében magnéziumötvözetből készült szerkezetnek köszönhetően.)por és cseppállópor és cseppálló (A „por- és cseppállóság” nem garantálja, hogy a fényképezőgép nem károsodik, ha közvetlen por vagy víz éri.)
ProcesszorBIONZ XRDIGIC X
Érzékelő
Érzékelőlapka típusaExmor R CMOSCMOSCMOS
Érzékelőlapka mérete35,6 x 23,8 mm36 x 24 mm35.6 x 23.8 mm
Érzékelőlapka pixelszáma12,9 Megapixel47,1 megapixel25.28 Megapixel
Effektív pixelek száma12,1 Megapixel45 megapixel24.20 Megapixel
Érzékelőlapka gyártójaSonyCanon
Érzékenység ISOAuto, 80-102400 (40-409600 kiterjesztett)

Videók: ISO 80-102 400-zal egyenértékű (ISO 409 600-ig terjedő értékek a kiterjesztett ISO-tartományban)
Automatikus 100-51 200 (1/3 vagy 1-es lépésekben)
Az ISO-érzékenység L: 50, H1: 102400 értékig
bővíthető
Autom. / 50* / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600 / 51200 / 102400* / 204800* (1/3 EV lépésben változtatható) * Kiterjesztett ISO
FelbontásokKÉPMÉRET (PIXEL) [3:2]

35 mm Full Frame L: 4240 x 2832 (12 M), M: 2768 x 1848 (5,1 M), S: 2128 x 1416 (3,0 M),
APS-C L: 2768 x 1848 (5,1 M), M: 2128 x 1416 (3,0 M), S: 1376 x 920 (1,3 M)

KÉPMÉRET (PIXEL) [4:3]

35 mm Full Frame L: 3776 x 2832 (11 M), M: 2464 x 1848 (4,6 M), S: 1888 x 1416 (2,7 M)
APS-C L: 2464 x 1848 (4,6 M), M: 1888 x 1416 (2,7 M), S: 1232 x 920 (1,1 M)

KÉPMÉRET (PIXEL) [16:9]

35 mm Full Frame L: 4240 x 2348 (10 M), M: 2768 x 1550 (4,3 M), S: 2128 x 1200 (2,6 M),
APS-C L: 2768 x 1560 (4,3 M), M: 2128 x 1200 (2,6 M), S: 1376 x 776 (1,1 M)

KÉPMÉRET (PIXELS) [1:1]

35 mm Full Frame L: 2832 x 2832 (8 M), M: 1840 x 1840 (3,4 M), S: 1408 x 1408 (2,0 M),
APS-C L: 1840 x 1840 (3,4 M), M: 1408 x 1408 (2,0 M), S: 912 x 912 (0,8 M)
JPEG/ HEIF:
3:2 - (L, RAW, C-RAW) 8192x5464, (M1) 5808x3872,
(S1) 4176x2784, (S2) 2400x1600
1,6x (kivágás) (L) 5888x3392, (S2) 2400x1600
4:3 - (L) 7280x5464, (M1) 5125x3872, (S1) 3712x2784,
(S2) 2112x1600
16:9 - (L) 8192x4608, (M1) 5808x3264, (S1) 4176x2344,
(S2) 2400x1344
1:1 - (L) 5456x5456, (M1) 3872x3872, (S1) 2784x2784,
(S2) 1600x1600
Full-frame objektív használatakor 3:2

6000x4000(L) / 4272x2848(M) / 3024x2016(S) / 12000x8000(XL)* / 8496x5664(LL)* *Nagy felbontású üzemmód
5184x3456 (6K PHOTO) / 3504x2336 (4K PHOTO) / 5984x4000 (HLG PHOTO, teljes felb.) / 3232x2160(HLG PHOTO, 4K felb.)

Full-frame objektív használatakor 4:3

5328x4000(L) / 3792x2848(M) / 2688x2016(S) / 10656x8000(XL)* / 7552x5664(LL)* *Nagy felbontású üzemmód
4992x3744 (6K PHOTO) / 3328x2496 (4K PHOTO) / 5312x3984 (HLG PHOTO, teljes felb.) / 2880x2160(HLG PHOTO, 4K felb.)

Full-frame objektív használatakor 16:9

6000x3368(L) / 4272x2400(M) / 3024x1704(S) / 12000x6736(XL)* / 8496x4784(LL)* *Nagy felbontású üzemmód
3840x2160(4K PHOTO) / 5888x3312(HLG PHOTO, teljes felb.) / 3840x2160(HLG PHOTO, 4K felb.)

Full-frame objektív használatakor 1:1

4000x4000(L) / 2848x2848(M) / 2016x2016(S) / 8000x8000(XL)* / 5664x5664(LL)* *Nagy felbontású üzemmód
2880x2880 (4K PHOTO) / 4000x4000 (HLG PHOTO, teljes felb.) / 2144x2144(HLG PHOTO, 4K felb.)

Full-frame objektív használatakor 65:24

6000x2208(L)

Full-frame objektív használatakor 2:1

6000x3000(L)

APS-C/Super 35 mm objektív használatakor 3:2

3984x2656(L) / 2880x1920(M) / 2064x1376(S) / 3504x2336(4K PHOTO)

APS-C/Super 35 mm objektív használatakor 4:3

3536x2656(L) / 2560x1920(M) / 1840x1376(S) / 3328x2496 (4K PHOTO)

APS-C/Super 35 mm objektív használatakor 16:9

3984x2240(L) / 2880x1624(M) / 1920x1080(S) / 3840x2160(4K PHOTO)

APS-C/Super 35 mm objektív használatakor 1:1

2656x2656(L) / 1920x1920(M) / 1376x1376(S) / 2880x2880 (4K PHOTO)
Képarány4:3, 3:2, 16:9, 1:14:3, 3:2, 16:9, 1:14:3 / 3:2 / 16:9 / 1:1 / 65:24 / 2:1
Képalkotás
Veszteségmentes formátumRAW (Sony ARW 4.0-kompatibilis)RAW: RAW, C-RAW 14 bit (14 bites mechanikus zárral és elektronikus 1. Redőnnyel, 13 bites A/D átalakítás elektronikus zárral, Canon eredeti RAW 3. verziója)RAW
Tömörített formátumJPEG (DCF 2.0, Exif 2.32, MPF Baseline-kompatibilis)
HEIF (MPEG-A MIAF-kompatibilis)
JPEG: 2 tömörítési opció
HEIF: 10 bites HEIF elérhető HDR felvételkészítési módban, ha a [HDR PQ] beállítása [Enable/Engedélyezve] Megfelel az Exif 2.31 és a Design rule for Camera File system 2.0 előírásainak Megfelel a Digital Print Order Format [DPOF] 1.1 előírásainak
JPEG (Exif 2.31)
Tömörítési fokokRAW (tömörített / tömörítetlen),
JPEG (extrafinom / finom / normál),
HEIF (4:2:0 / 4:2:2) (extrafinom / finom / normál)
Fine, Normal
Optika
Tartozék objektívnincsnincsPanasonic Lumix S Pro 50mm f/1.4
Stabilizátor5 tengelyes optikai stabilizátorÉrzékelőeltolásos képstabilizálás, akár 8 fokozatú képstabilizálás a használt objektívtől függőenVázba épített 5 tengelyes dupla I.S.
Automatikus élességállításFast Hybrid AF (fázisérzékelős AF/kontrasztérzékelős AF)Dual Pixel CMOS AF IIKontrasztalapú autofókusz-rendszer
Blende előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális isVan, teljes manuális is
Záridő előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális isVan, teljes manuális is
LCD
Méret3,0" széles típusú TFT3,15"3.0"
Felbontás1440000 pixel2 100 000 képpont1.840.000 pixel
ÉrintőképernyőigenigenIgen, TFT LCD-kijelző statikus érintővezérlővel
Kihajtható LCDigen (Nyitási szög: kb. 176 fok, Elforgatási szög: kb. 270 fok)igen, Változtatható szögű LCD-érintőképernyőIgen
Működés
Keresővan, 1,6 cm-es (0,64-es típusú) elektronikus képkereső (színes), 100% lefedettség, 9,437 millió képpontos, 0,90x-es nagyítás0,5 hüvelykes OLED színes, elektronikus kereső
5,69 millió pont (1600x1200)
OLED 2,36 millió képpont (Mintegy 100% / Mintegy 0,74x végtelenre állított 50 mm-es objektívnél; -1,0 m-1, 3:2 beállítású oldalaránynál)
Fehéregyensúly állításAutomatikus / Nappali fény / Árnyékos / Felhős / Izzólámpa / Fénycső / Villanófény / Víz alatti / Színhőmérséklet (2500-9900 K) és színszűrő / EgyéniAutomatikus fehéregyensúly-beállítás a
képérzékelőve

Beállítások:

AWB (Környezet-előválasztás/Fehér-előválasztás),
Napfény, Árnyékos, Felhős, Volfrám-izzó, Fehér
fénycső, Vaku, Egyedi, Színhőmérséklet-beállítás
Fehéregyensúly-kompenzáció:
1. Kék/sárga +/-9
2. Magenta/zöld +/-9
AWB / AWBc / AWBw / Nappali / Felhős / Árnyékos / Izzó / Vaku / Fehérbeállítás 1, 2, 3, 4 / Színhőmérséklet-beállítás 1, 2, 3, 4
Leghosszabb záridő30 mp30 mp60 mp
Legrövidebb záridő1/8000 mp1/8000 mp1/16000 mp
Expozíció korrekció+/- 5,0 Fé (választható lépésköz: 1/3 Fé, 1/2 Fé) (expozíciókompenzációs tárcsával: +/- 3 Fé (1/3 Fé lépésköz))+/ 3 Fé 1/3 vagy 1/2 lépésekben (AEB-vel együtt használható).1/3 EV lépésben, ±5 EV (±3 EV mozgókép esetén)
Időzítő2, 5 vagy 10 mp2 vagy 10 mp10 mp, 3 kép / 2 mp / 10 mp
Időzítő sorozatfelvételvanEgyképes, Gyors sorozatfelvétel+, Gyors
sorozatfelvétel, Lassú sorozatfelvétel, Önkioldó
(2 mp+távoli, 10 mp+távoli)
SorozatfelvételMagas+: 10 kép/mp, Magas: 8 kép/mp, Közepes: 6 kép/mp, Alacsony: 3 kép/mpMax. kb. 12 képkocka/mp mechanikus zárral vagy 20 kép/mp elektronikus zárral, a sebesség 350 JPEG vagy 180 RAW kép rögzítéséig tartható
Vaku
Beépített vakunincs
Külső vakucsatlakozás fajtájaSony Alpha rendszervaku, kompatibilis a multifunkciós vakualjzattal és az automatikusan záródó kiegészítőfoglalattal - adapter használata mellettigen, vakupapucs
VakumódokVaku ki, Automatikus vaku, Derítővaku, Kis sebességű szinkronizálás, Hátsó szinkronizálás, Vörösszem-effektus csökkentése (ki/be kapcsolható), Vezeték nélküli, Nagy sebességű szinkronizálásE-TTL II automata vaku, manuális fénymérés
Videó
Videó maximális felbontása3840 x 21608192 x 43203840x2160
Egyéb videó formátumok(XAVC HS 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit, NTSC) (kb.): 120p (200 Mb/s), 60p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s), 24p (100 Mb/s / 50 Mb/s / 30 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit, PAL) (kb.): 100p (200 Mb/s), 50p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 120p (280 Mb/s), 60p (200 Mb/s / 100 Mb/s), 24p (100 Mb/s / 50 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 100p (280 Mb/s), 50p (200 Mb/s / 100 Mb/s)

(XAVC S 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (kb.): 120p (200 Mb/s), 60p (150 Mb/s), 30p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 24p (100 Mb/s / 60 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, PAL) (kb.): 100p (200 Mb/s), 50p (150 Mb/s), 25p (100 Mb/s / 60 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 120p (280 Mb/s), 60p (200 Mb/s), 30p (140 Mb/s), 24p (100 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 100p (280 Mb/s), 50p (200 Mb/s), 25p (140 Mb/s)

(XAVC S HD)

1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (kb.): 120p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 60p (50 Mb/s / 25 Mb/s), 30p (50 Mb/s / 16 Mb/s), 24p (50 Mb/s)
1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, PAL) (kb.): 100p(100 Mb/s / 60 Mb/s), 50p (50 Mb/s / 25 Mb/s), 25p (50 Mb/s / 16 Mb/s)
1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 60p (50 Mb/s), 30p (50 Mb/s), 24p (50 Mb/s)
1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 50p (50 Mb/s), 25p (50 Mb/s)

(XAVC S-I 4K)

3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 60p (600 Mb/s), 30p (300 Mb/s), 24p (240 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 50p (500 Mb/s), 25p (250 Mb/s)

(XAVC S-I HD)

1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 60p (222 Mb/s), 30p (111 Mb/s), 24p (89 Mb/s)
1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 50p (185 Mb/s), 25p (93 Mb/s)
MP4 videó: 8K DCI/UHD (17:9/16:9) 4K DCI/UHD
(17:9/16:9), Full HD
8K/4K/ Full HD: AVC/H.265 változó (átlagos)
bitsebesség, Audió: Lineáris PCM
4K/ Full HD: MPEG4 AVC/H.264 változó (átlagos)
bitsebesség, Audió: Lineáris PCM
8K RAW: 12 bites CRM audió: lineáris PCM
Felvételi fájlformátum

MOV: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC, (hangformátum: LPCM (2 csat. 48 kHz/16 bit)
MP4: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC, (hangformátum: AAC (2 csat.)

MOV

NTSC (59,94 Hz) full-frame
NTSC (59,94 Hz) APS-C / Pixel by Pixel

PAL (50,00 Hz) full-frame

[4K] 3840x2160 25,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP)* / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) *HLG választható.
[FHD] 1920x1080 50,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP)* / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) *HLG választható.
[FHD] 1920x1080 25,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP)* / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) *HLG választható.

PAL (50,00 Hz) APS-C / Pixel by Pixel

[4K] 3840x2160 50,00p, 200 Mbit/s (4:2:0 10 bites LongGOP)* (H.265/HEVC, LPCM) *HLG választható.
[4K] 3840x2160 50,00p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)[4K] 3840x2160 25,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP)* / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) *HLG választható.
[Anamorf 4K] 3328x2496 (4:3) 50,00p, 200 Mbit/s (4:2:0 10 bites LongGOP)* (H.265/HEVC, LPCM) *HLG választható.
[Anamorf 4K] 3328x2496 (4:3) 50,00p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)[Anamorf 4K] 3328x2496 (4:3) 25,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP)* / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) *HLG választható.
[FHD] 1920x1080 50,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP)* / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) *HLG választható.
[FHD] 1920x1080 25,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP)* / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) *HLG választható.

MP4

NTSC (59,94 Hz) full-frame
NTSC (59,94 Hz) APS-C / Pixel by Pixel

PAL (50,00 Hz) full-frame

[4K] 3840x2160 25,00p, 72 Mbit/s (4:2:0 10 bites LongGOP)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG választható.
[4K] 3840x2160 25,00p, 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920x1080 50,00p, 28 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920x1080 25,00p, 20 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)

PAL (50,00 Hz) APS-C / Pixel by Pixel

[4K] 3840x2160 50,00p, 100 Mbit/s (4:2:0 10 bites LongGOP)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG választható.
[4K] 3840x2160 25,00p, 72 Mbit/s (4:2:0 10 bites LongGOP)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG választható.
[4K] 3840x2160 25,00p, 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920x1080 50,00p, 28 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920x1080 25,00p, 20 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
Videó maximális hosszamax. 80 perc (képkereső) / kb. 95 perc (LCD-monitor)Max. időtartam: 29 perc 59 mp (a magas
képfrekvenciás felvételeket kivéve). exFAT formázású
SD-kártya esetén nincs 4 GB-os fájlméret-korlátozás.
30 perc, vagy 4 GB

(4 GB vagy 30 perc hossz elérése után is folytatható a folyamatos felvétel, de a mozgóképfájl ilyen méretű darabokra tagolódik majd, amelyek csak külön játszhatók le.)
Tápellátás
Akkumulátor1 db Lítium-ion (NP-FZ100)LP-E6NH tölthető lítium-ion akkumulátorLi-ion-akkumulátor (7,2 V, 2200 mAh, 16 Wh) (tartozék)
Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)Kb. 510 felvétel (képkereső) / kb. 600 felvétel (LCD-monitor)LCD-vel kb. 490 felvétel (23 °C-on)
LCD-vel kb. 470 (0 °C-on)
Keresővel kb. 320 felvétel (23 °C-on)
Keresővel kb. 310 (0 °C-on
Mintegy 1500 kép (energiatakarékos élő képkereső mód*), 470 kép (élő képkeresővel), 440 kép (hátsó kijelzővel) S-R2060 objektívvel
Töltő/Adapterigenvan, a csomag része (LC-E6E akkumulátortöltő)
Csatlakozások
Állványmenetvan
Micro USBType-C csatlakozó (SuperSpeed USB-kompatibilis - 5 Gb/s (USB 3.2))SuperSpeed USB 3.1 2. generációs USB C csatlakoztatóIgen (C típusú)
HDMIBRAVIA Sync (HDMI-vezérlés)HDMI mikro kimenet
3,5 mm JackIgenIgen
WiFibeépítettWi-Fi, Vezeték nélküli LAN (IEEE802.11a/b/g/n/AC)
(5 GHz/2,4 GHz) Bluetooth 4.2 támogatással [11]
Támogatott funkciók - EOS Utility, okostelefon,
feltöltés az image.canon felhőben, vezeték nélküli
nyomtatás
2,4 GHz (STA/AP) (IEEE802.11b/g/n)
5 GHz (STA) (IEEE 802.11a/n/ac) *Egyes országokban nem áll rendelkezésre 5 GHz-es Wi-Fi.
1-13, 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 132, 136, 140 cs.
NFCbeépített
Egyéb csatlakozásokEthernet-hálózatokhoz is a gép USB Type C kialakítású, a SuperSpeed USB 5 Gb/s (USB 3.2) szabványt támogató portján keresztül csatlakoztatott USB-Ethernet adapterkábelen keresztül
Memória
Memóriakártya foglalat1. ALJZAT:

univerzális aljzat (UHS-I/II kompatibilis) SD-memóriakártyához / CFexpress Type A kártyához

2. ALJZAT:

univerzális aljzat (UHS-I/II kompatibilis) SD-memóriakártyához / CFexpress Type A kártyához

FELVÉTELI MÓD 2 MEMÓRIAKÁRTYÁRA
Egyidejű felv., Rendezés, Adathordozó autom. váltása, Másolás
1. nyílás: Kompatibilis az UHS-I/UHS-II UHS 3. sebességosztályú SDHC/SDXC memóriakártyákkal és az UHS-II 90-es videósebességi osztályú SDXC memóriakártyákkal.
2. nyílás: UHS-I UHS Speed Class 3 szabványú SDHC/SDXC memóriakártyákkal kompatibilis
Memóriabővítés jellegeSD-memóriakártya, SDHC-memóriakártya (UHS-I/II-kompatibilis), SDXC-memóriakártya (UHS-I/II-kompatibilis), CFexpress Type A memóriakártyaSD/SDHC/SDXC, UHS-II és CFexpress kártyaSD memóriakártya, SDHC memóriakártya, SDXC memóriakártya
Belső memórianincs
A géphez mellékelt memórianincs
Egyéb
Bejelentés dátuma2020. július 28.2020. július 9.2020. szeptember
Hivatalos oldalhttps://www.sony.hu/electronics/cserelheto-objektives-fenykepezogepek/ilce-7sm3https://www.canon.hu/cameras/eos-r5/https://www.panasonic.com/hu/consumer/fenykepezogepek-es-videokamerak/cserelheto-objektives-tukor-nelkuli-milc-fenykepezogepek/lumix-s-full-frame-modellek/dc-s5.html
Ár

1 599 890 Ft

1 699 000 Ft

1 608 780 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor