Sony FE 12-24mm f/2.8 GM (Sony E) (SEL1224GM.SYX) (3 év garancia)

Vissza a objektívek sony vázra kategóriába
Elismeréseink:
SOny Pro Partner
1 248 890 Ft
983 378 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-2 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
A terméket a hivatalos, magyarországi Sony képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
 • Beépített napellenző
 • 137 mm-es hosszúság
 • 847 gramm
 • Nincs beépített képstabilizátor

Ultraszéles látószögű, nagy blendéjű G Master zoomobjektív

Ultraszéles F2.8 12-24mm zoom

A tartomány 12 mm-es végén ez a 12-24 mm-es, állandó F2,8-as zoomobjektív ultraszéles látószöget biztosít. Az innovatív optikai kialakításban a Sony fejlett XD lineáris motorjai dolgoznak a kiemelkedő G Master képminőség érdekében, a könnyű objektív pedig ezenkívül gyors és pontos autofókuszt, egyenletes kezelhetőséget és nagy megbízhatóságot is kínál.

Nagy fényerejű F2,8-as maximális blende 12-től 24 mm-ig

Az objektív által kínált ultraszéles 12 mm-es látószög lehetővé teszi a távolság kiemelését és a dinamikus perspektívák megalkotását, melyek nem befoghatók emberi szemmel. Bővítsd művészi palettádat mély, magával ragadó képekkel.

12mm
16mm
20mm
24mm

Innovatív optika az Alpha objektívek között a legnagyobb XA tag

Három XA (extrém módon aszférikus) tag, köztük a valaha készült legnagyobb tag egy aszférikus taggal együtt innovatív optikai kialakítást képez, és lenyűgöző G Master felbontást nyújt a kép egész területén. Két Super ED (extraalacsony szórású) és három ED-lencsetag kiszűri a kromatikus aberrációt, az új Nano AR II bevonat pedig minimalizálja a becsillanást és szellemképképződést.

Állandó F2,8-as fényerősség

A 12-24 mm-es zoom állandó, F2,8-as maximális blendenyílással ideális az éjszakai jelenetek, a csillagos égbolt és egyéb gyenge megvilágítású témák fotózásához alacsony érzékenységgel, mert így nincs szükség nagyon hosszú záridőre.

Ultraszéles látószög és nagy blende egy könnyű zoomobjektívben

A fejlett optikai kialakítás négy aszférikus taggal, melyből három XA típusú, és az eredeti Sony XD lineáris motorokat tartalmazó mechanizmus egy kompakt, könnyű, 12-24 mm-es, állandó F2,8-as zoomobjektívben lenyűgöző képminőséget nyújt. Amellett, hogy ideális tájképekhez, éjszakai jelenetekhez és épületfotózáshoz, az objektív extra mobilitást kínál a széles látószögeket igénylő sportfotósok számára.

Gyors, pontos autofókusz és követés XD lineáris motorokkal

Összesen négy (az objektív mindkét fókuszcsoportjánál két-két) XD lineáris motor biztosít gyors, pontos autofókuszt és témakövetést, melyek kihasználják a nagy teljesítményű Alpha vázak sebességét. Új vezérlőalgoritmusok maximalizálják az XD lineáris motorrendszer dinamizmusát és biztosítanak hibátlan szinkront a fókuszcsoportok között. A működése csendes és minimális rezgéssel jár.

Profi szintű vezérlés és megbízhatóság

A fókuszrögzítő gomb, a fókuszmódváltó, a zoomgyűrű, a fókuszgyűrű és az egyéb kezelőszervek egyenletes és egyszerű kezelhetőséget biztosítanak. A fényképezőgép-váz menüiben további funkciókat lehet hozzárendelni a fókuszrögzítő gombhoz a felhasználó egyedi igényei szerint. Az elülső lencsetag fluorbevonata, valamint a por- és nedvességálló kialakítás kimagasló megbízhatóságot nyújt kihívást jelentő környezetben is.

Objektívfelépítés

A G MASTER sorozatú objektívek a képalkotást és a képi kifejezést korábban elérhetetlen szintre emelik a rendkívüli felbontás és a lágyan áttűnő háttérbokeh bámulatos elegyével [1] Extrém módon aszférikus (XA) lencse [2] Aszférikus lencse [3] Super ED-üveg [4] ED (extraalacsony szórású) üveg

MTF táblázat

Az MTF mutatja, hogy egy objektív mennyire jól képes visszaadni a finom részleteket: a finom térközű vonalak közt elérhető kontraszt mértékét méri. [1] 12 mm/Max. blende [2] 12 mm/F8 blende [3] 24 mm/Max. blende [4] 24 mm/F8 blende [5] Kontraszt (%) [6] Az objektív optikai középpontjától mért távolság (mm) [7] Térbeli sűrűség [8] 10 vonalpár/mm [9] 30 vonalpár/mm [10] Radiális értékek [11] Tangenciális értékek

A termék tulajdonságai:

GyártóSony
Fő paraméterek
Fényerőf/2.8 fix
Zoom tartomány12-24mm
35mm-re számolva18-36mm
KépstabilizátorNincs (vázba épített SteadyShot)
Rekesz tartomány2.8-22
Szűrőméretnincs
BajonettSony E
Kompatibilis vázakMindegyik Sony E bajonettes vázra feltehető
Fizikai paraméterek
Átmérő97,6 mm
Hossz137 mm
Súly847 g
Felépítés17 lencsetag/14 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság0,28 m
Maximum nagyítás0,14x
Képszög ASP-C99°- 61°
Képszög122°-84°
Egyéb
Beépített AF motorvan
AF-vezérlésigen (XD lineáris motor)
Gyári napellenzőbeépített
Doboz tartalmaElülső objektívsapka: tartozék
Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM
Tok: igen (puha hordtok)
Szűrősablon
Bejelentés dátuma2020. július
Hivatalos oldalhttps://www.sony.hu/electronics/fenykepezogep-objektivek/sel1224gm

Ár

1 248 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor