Sony FE 35mm f/1.4 GM (Sony E) (SEL35F14GM.SYX) (3 év garancia)

Vissza a objektívek sony vázra kategóriába
Új!
Elismeréseink:
SOny Pro Partner

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

649 990 Ft
511 803 Ft + áfa
Sony visszatérítés: -35 000 Ft


-->
A terméket a hivatalos, magyarországi Sony képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • Előrendelhető!
  • Tartozék napellenző
  • 524 gramm
  • Nincs beépített képstabilizátor

Kis méretű, nagy fényerejű 35-ös a csodás képekért

A Sony csúcstechnológiái dolgoznak ebben a kiváló E-bajonettes objektívben, így nagyszerű G Master-felbontást és bokeh effektust kínál kimagasló AF-sebesség és precizitás mellett. Nagy blendéjű, 35 mm-es objektívként kifejezetten kompakt, így nagyszerű választás, ha fontos a hordozhatóság és a kiváló képminőség ideális ötvözete.

Kompakt 35 mm F1.4 G Master prímobjektív

Pompás felbontás, sokoldalú, kompakt, 35 mm-es prímobjektív

A G Master kialakítás két XA objektíveleme kihasználja a tükör nélküli megoldás kisebb belső távolságát, így csodás kontrasztot és felbontást kínál kompakt objektívként is. Kimagasló optikai minőségét tovább javítja egy ED (extraalacsony szórású) üvegelem alkalmazása, amely csökkenti a kromatikus aberrációt, valamint a Sony Nano AR Coating II bevonat, amely bármilyen fényviszonyok között nagyszerű képminőséget ad.

Könnyű és kompakt - kiválóan hordozható és kezelhető

Miközben két precíziós XA (fokozottan aszférikus) objektívelemet tartalmat, és kimagasló G Master-minőséget kínál, ez a kompakt objektív könnyedén elfér a kezedben, tömege pedig mindössze 524 g (18,5 oz). Az FE 35 mm F1.4 GM kiválóan hordozható és kezelhető rengeteg különféle környezetben és felvételkészítési helyzetben.

Kifinomult G Master bokeh és nagyszerű sokoldalúság

Az XA elemek hatékonyan csökkentik a körkörös bokeh hatást, 11 lamellás blendemechanikája közel tökéletes körkörös rekesznyílást ad nagy blendeméretnél, az aprólékos tervezés és gyártás során minimálisra csökkentett szférikus aberráció pedig pompás bokeh effektust ad F1.4 blendénél. A tervezés és a gyártás finomhangolása mindössze 27 cm-es minimális fókusztávolságot és 0,23x maximális nagyítást eredményez.

XD lineáris motor - gyors, precíz, csendes AF és témakövetés

Két Sony XD (fokozottan dinamikus) lineáris motor hatékonyan biztosítja a gyors, precíz és csendes AF-funkció és témakövetést az E-bajonettes rendszerek előnyeinek kiaknázásához. Az XD lineáris motorokhoz fejlesztett, legújabb vezérlési algoritmusok minimalizálják a vibrációt és a zajt, a Sony lineáris mozgatású MF funkciója pedig közvetlen, lineáris manuális fókuszreakciót garantál.

Professzionális vezérlés és megbízhatóság

Fókuszrögzítő gomb, fókuszgyűrű és más vezérlőelemek segítik a zökkenőmentes, hatékony működést. A fókuszrögzítő gombhoz más funkciókat is lehet rendelni a fényképezőgép menüjében, így közvetlenül elérhetők a felhasználó saját munkamenetében nélkülözhetetlen funkciók. Fluorbevonatú elülső eleme, valamint por- és nedvességálló kialakítása magas fokú megbízhatóságot garantál minden környezetben.

Objektívfelépítés

A G Master sorozatú objektívek a képalkotást és a képi kifejezést korábban elérhetetlen szintre emelik a rendkívüli felbontás és a lágyan áttűnő háttérbokeh elegyével.

[1] Fokozottan aszférikus (XA) lencsetag [2] ED (extraalacsony szórású) üveg

MTF táblázat

Az MTF azt mutatja meg, hogy egy objektív mennyire jól képes reprodukálni a finom részleteket. A függvény a finom térközű vonalak közt elérhető kontraszt mértékét méri.

[1] Kontraszt (%) [2] Az objektív optikai középpontjától mért távolság (mm) [3] Max. blende [4] F8 blende [5] Térbeli sűrűség [6] 10 vonalpár / mm [7] 30 vonalpár / mm [8] R: Radiális T-értékek: Tangenciális értékek

Mintaképek:

A termék tulajdonságai:

GyártóSony
Fő paraméterek
Fényerőf/1.4 fix
Zoom tartomány35mm fix
35mm-re számolva52,5mm
KépstabilizátorNincs (vázba épített SteadyShot)
Rekesz tartomány1.4-16
Szűrőméret67 mm
BajonettSony E
Kompatibilis vázakMindegyik Sony E bajonettes vázra feltehető
Fizikai paraméterek
Átmérő76mm
Hossz96mm
Súly524 g
Felépítés14 lencsetag/10 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság0,27 m (AF), 0,25 m (MF)
Maximum nagyítás0,23x (AF) / 0,26x (MF)
Képszög ASP-C44°
Képszög63°
Egyéb
Beépített AF motorvan
AF-vezérlésigen (XD lineáris motor)
Gyári napellenzőKerek alakú, bajonettzáras
Por-/nedvességállóigen (A 100%-os por- és nedvességállóság nem garantált)
Doboz tartalmaNapellenző (típus): ALC-SH164
Első objektívsapka: ALC-F67S
Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM
Puha tok
Bejelentés dátuma2021. január
Hivatalos oldalhttps://www.sony.hu/electronics/fenykepezogep-objektivek/sel35f14gm

Ár

649 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor