A modellpaletta csúcsán -
Canon EOS R5 - R6 összehasonlító teszt

A gyártó egyszerre 2 újgenerációs, teljes képmezős, tükör nélküli fényképezőgépet mutatott be. A fotós társadalmat pedig az első pillanattól egyetlen kérdés foglalkoztatja: Miben különbözik a két gép a gyakorlatban?

Abban a szerencsés helyzetben voltunk Pesti Péterrel, hogy a Canon Hungária egyszerre tudta biztosítani nekünk a Canon EOS R5 és Canon EOS R6 tükör nélküli fényképezőgépeket, így készíthettünk egy összehasonlító tesztet.

A gyártó több éves fejlesztésének végeredménye az R5, amely az EOS R rendszer csúcsmodellje lett, és nem mellesleg a technika jelenlegi, maximális tudását is jelenti , a profik legnagyobb örömére. A 8 fokozatú képstabilizátor, a 20 képkocka / másodperces sorozatfelvétel, és a 8K RAW videóformátum talán a legnagyobb erősségei.

A „kistesó”, R6 pedig magas ISO tartományban is tökéletes fotókat és videókat tud készíteni, akár kézből is!

A Canon EOS R5 és R6 felépítése

A gyártó a visszajelzések alapján fejlesztette tovább az EOS R-ben látott megoldásokat. A Canon EOS R5 és a Canon EOS R6 már kapott egy többvezérlős joystickot az AF pont gyors és egyszerű kiválasztásához, valamint egy vezérlőtárcsát, amivel a képeket lehet gyorsan visszanézni.

Szerencsére mind a két modellt ellátták egy nagyfelbontású, forgatható, érintős LCD kijelzővel, amely lehetővé teszi a pillanat megörökítését a megszokottól eltérő nézetekből is.

A váz kinézetét illetően az R5 megörökölte az EOS R néhány elemét, például a felső LCD-t, és a módválasztót. Váza magnéziumötvözetből készült, így hasonlóan az 5D-hez jól bírja a zord körülményeket is. Az EOS R6 megfelelője pedig a 6D Mark II, ez inkább a félprofi fotósoknak lehet tökéletes opció. Hasonlóan a csúcsmodellhez, ez is jól bírja a strapát, és nyomokban polikarbonátot is tartalmaz.

Tesztalanyaink 2 kártyafoglalatot kaptak, az R5 egy CF express és egy SD kártyát tud kezelni, előbbi a 8K-s videó miatt lényeges. Az R6-ban ezzel szemben két SD slot található. Ez nem meglepő a félprofi, illetve a professzionális kamerák világában, hiszen így lehetőségünk van a képek másolására gépen belül, vagy a RAW és JPG fájlok külön kezelésére, valamint tükrözésre is, így két helyre mentődnek az elkészített felvételek. Ezzel pedig lecsökken az adatvesztés lehetősége. A fejlett zárszerkezetnek köszönhetően a gyártó szerint az R5 500 000 expót is simán bír, míg az R6-ot „csupán” 300 000-re saccolják.

A két váz kapott elektronikus keresőt is, amelyben levágás nélkül láthatjuk az elkapni kívánt jelentet, a 120 fps-nek köszönhetően pedig rendkívül közel áll az optikai keresőkhöz. A DSLR-t használók egyik félelme, hogy nem tudnak megbarátkozni az EVF-fel, viszont a technika már annyira fejlett, hogy szinte ugyanazt a képminőséget tudja szolgáltatni, plusz még néhány előnyt is biztosít a felhasználó számára. (Például erős napfényben sokkal könnyebben visszanézhetjük az elkészült képeinket.)

A Canon EOS R5 és R6 tápellátása

A két csúcsgép új akkumulátort is kapott, amely formára megegyeznek az LP-E6-tal, viszont LP-E6NH névre hallgatnak, ez már plusz 14%-kal nagyobb kapacitást tud felmutatni. Tölteni továbbra is az LC-E6-tal lehet. Természetesen kompatibilis a korábban említett akkumulátorokkal is, de akkor sem kell kétségbe esni, ha otthon hagytuk a tartalék akkumulátort, hiszen USB-C csatlakozón keresztül powerbankról vagy a PD-E1 hálózati adapterről használat közben is tudunk tápot adni neki.

A Canon EOS R5 és R6 modern kapcsolódási lehetőségei

Mind a Canon EOS R5, mind a Canon EOS R6 beépített 2,4 GHz-es Wi-Fi-vel rendelkezik, amely megkönnyíti az okostelefonnal vagy Wi-Fi hálózattal való csatlakozást, továbbá az USB 3.1 Gen 2 csatlakozók lehetővé teszik a kamerák csatlakoztatását számítógéphez.

A profik számára fontos, hogy a terepmunka során gyorsan, akár lapzárta előtt a szerkesztőségbe kerüljenek az adott képek. Erre az EOS R5-ben található 5 G-s Wi-Fi, tökéletesen alkalmas. Az új WFT-R10-es Wi-Fi adóval a profi fotósok és fotóriporterek már a terepről, laptop használata nélkül tudják továbbítani az elkészült felvételeket Gigabit Ethernet és Secure FTP használatával.

A Canon EOS R5 és R6 fejlett szenzora

A Canon EOS R5 Full Frame méretű CMOS érzékelője 45 MP felbontással bír, és gyakorlatban is bizonyította a 20 kép/ mp-es sorozatfelvétel praktikusságát, emellett lenyűgöző részletességű videók készíthetők a megfelelő RF objektívekkel. Itt fontos kiemelni, hogy nem mindegyik lencse képes kirajzolni a 45 megapixeles felbontást. Emiatt nem elég csak a vázra figyelni a szett összeállításánál!

Emellett a Canon EOS R6 20MP-es Full Frame CMOS érzékelőt kapott, amely jobban kezelhető fájlméretet, kevesebb feldolgozási időt, és nagyobb teljesítményt biztosít alacsonyabb fényviszonyok mellett is.

A Canon EOS R5 és R6 Intelligens autofókusz rendszere

Az említett két gép a DSLR-ek csúcsát jelentő EOS-1D X Mark III számtalan tulajdonságát megörökölte, többek között a nagy teljesítményű DIGIC X processzort és az intelligens AF rendszert. Utóbbi felismeri a szemeket, arcokat és a fejeket is. Ezt le is teszteltük, és felülmúlta az elvárásainkat, ugyanis az R5 már 15 méterről megtalálta a modell szemét ellenfényben, illetve akkor is, ha árnyékban volt az arca. Sőt, miközben felém sétált, meg is tartotta az élességet az objektív közelpontjáig. Az R6 esetében ez a táv 7 méter volt, ugyanolyan körülmények között. Természetesen manuálisan, az érintőkijelzőn is tetszés szerint lehet AF pontot választani.

Mivel ez nem volt elég nekünk, ezért kivittük a technikát egy futballpályára, ahol az R520 kép/másodperces sorozatát próbálgattuk. Ott is megtalálta a fókuszpontot a korábban említett távból, és futás közben is tartotta az élességet. Ezt legalább 10x megismételtük és egyszer sem hibázott a rendszer. Ennek rögzítéséhez már elengedhetetlen a CF express kártya, mivel ez bizony már nem kis írási sebességet igényel.

Ez nagyon hasznos funkció azon sportfotósok számára, akik gyorsan mozgó témákkal dolgoznak. Érdekesség volt hogy egy viszonylag messzebb lévő, mozgásban lévő kacsa szemét is megtalálta és tartotta, illetve a heverésző macska szemét még hunyorogva is megtalálta.

Mind a két MILC 1053 automatikusan kiválasztott AF-ponttal rendelkezik. Az EOS R6-on körülbelül 6000, míg az R5-ön 5940 választható AF pont áll rendelkezésre a teljes kép területén. A gyártó szerint a Canon RF 24-105 mm F4L IS USM objektívvel párosítva mind a két tesztalany 0,05 másodperc alatt már talál élességet. Nos, ez annyira gyors, hogy egyszerűen nem tudtuk lemérni, de valóban finoman és gyorsan tette a dolgát.

váz: Canon EOS R5 záridő: 1/320 rekesz: f/4 ISO: 3200 fókusztávolság: 105mm

A Canon EOS R5 és R6 megmutatja a képstabilizálás új szintjét

Az EOS R5 és EOS R6 az első olyan Canon fényképezők, amelyekben a vázon belül található 5 tengelyes képstabilizátor, ráadásul ez a legfejlettebb, kombinált, 8 fokozatú rendszer. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy ha szintén IS-sel rendelkező objektívet helyezünk rá, akkor az R5 és R6 esetében 24mm-en akár 10 másodperces záridő is kitartható kézből. 20 másodperces záridőnél már bemozdultak a képek. 105mm-en 2,5 másodpercnél még bemozdulás nélkül kitartható mind a két fényképezőgép. Ez kicsit hihetetlennek tűnt első látásra, azonban tényleg tudja!

A vázba helyezett stabilizátor azért is jó, mert a nagyfényerős objektívekben általában nincs képstabilizátor, viszont ezzel a megoldással a váz csökkenti a nem kívánt mozgásokat, ez videóknál és fotóknál egyaránt előnyös. Ha pedig a lencsében is található IS, akkor a két rendszer párhuzamosan csillapít. A nyers képek magukért beszélnek elemezd őket Te is a linkre kattintva!

váz: Canon EOS R5 záridő: 1/25 rekesz: f/4 ISO: 500 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/13 rekesz: f/4 ISO: 250 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/6 rekesz: f/4 ISO: 125 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/3 rekesz: f/5 ISO:100 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 0,60 rekesz: f/7,1 ISO: 100 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 1,3 rekesz: f/10 ISO: 100 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 2,5 rekesz: f/14 ISO: 100 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 5,0 rekesz: f/20 ISO: 100 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 10,0 rekesz: f/22 ISO: 100 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/13 rekesz: f/4,5 ISO: 800 fókusztávolság: 24mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/6 rekesz: f/4,5 ISO: 400 fókusztávolság: 24mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/3 rekesz: f/4,5 ISO: 200 fókusztávolság: 24mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 0,6 rekesz: f/4,5 ISO: 100 fókusztávolság: 24mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 1,30 rekesz: f/6,3 ISO: 100 fókusztávolság: 24mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 2,5 rekesz: f/9 ISO: 100 fókusztávolság: 24mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 5,0 rekesz: f/13 ISO: 100 fókusztávolság: 24mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 10,0 rekesz: f/18 ISO: 100 fókusztávolság: 24mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 20,0 rekesz: f/22 ISO: 100 fókusztávolság: 24mm

A Canon EOS R5 és R6 gyenge fényviszonyok között

Mivel a két vázhoz a Canon RF 24-105mm f/4L IS USM objektívet kaptuk, így azzal mentünk be a városba. A következő generációs Dual Pixel CMOS AF II-nek köszönhetően mindkét kamera megdöbbentően gyenge fényviszonyok között is jól teljesít. Az R5 akár -6EV-n, míg az R6 -6,5EV-n is tud működni. Előbbi érzékenysége ISO 51 200-ig is kitolható, míg kisebbik testvére akár ISO 204 800-ig, ami már szinte felfoghatatlan. A tesztképek olyan helyen készültek, ahol csúcsfény és sötét rész is van. A maximális értékeket mind a két gép tudja, de ritkán van szükség ezekre a magas értékekre, mivel általában tudunk kompenzálni hosszabb záridővel, vagy tágabb rekesszel. Azt, hogy mennyire használhatók a magas ISO-val elkészült képek , mindenki döntse el a tesztképek alapján, amelyek a linkre kattintva nyers formátumban letölthetők.

váz: Canon EOS R5 záridő: 30,0 rekesz: f/4,5 ISO: 100 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R5 záridő: 15,0 rekesz: f/4,5 ISO: 200 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R5 záridő: 8,0 rekesz: f/4,5 ISO: 400 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R5 záridő: 4,0 rekesz: f/4,5 ISO: 800 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R5 záridő: 2,0 rekesz: f/4,5 ISO: 1600 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R5 záridő: 1,0 rekesz: f/4,5 ISO: 3200 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R5 záridő: 0,5 rekesz: f/4,5 ISO: 6400 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/4 rekesz: f/4,5 ISO: 12 800 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/8 rekesz: f/4,5 ISO: 25 600 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/15 rekesz: f/4,5 ISO: 51 200 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót

Canon EOS R6

váz: Canon EOS R6 záridő: 30,0 rekesz: f/4,5 ISO: 100 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 15,0 rekesz: f/4,5 ISO: 200 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 8,0 rekesz: f/4,5 ISO: 400 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 4,0 rekesz: f/4,5 ISO: 800 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 2,0 rekesz: f/4,5 ISO: 1600 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 1,0 rekesz: f/4,5 ISO: 3200 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 0,5 rekesz: f/4,5 ISO: 6400 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/4 rekesz: f/4,5 ISO: 12 800 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/8 rekesz: f/4,5 ISO: 25 600 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/15 rekesz: f/4,5 ISO: 51 200 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/30 rekesz: f/4,5 ISO: 102 000 fókusztávolság: 16mm
Letöltöm a nyers fotót

A Canon EOS R5 és R6 kiemelkedő videós tulajdonságai

Tesztalanyaink nem csak fotóban, de videóban is erősek. A Canon első tükör nélküli Full Frame gépe, akár 8K RAW-ban 30 fps-ben, vagy 4K 120 fps felbontásban képes rögzíteni az eseményeket. Előbbi 4x részletgazdagabb, így nagyobb rugalmasságot biztosít az utómunka során. Emellett olyan tömörítési funkciókat kínál, ami a profi operatőröknek is kedvez. Továbbá az R5 esetében a különböző formátumokat külön is rögzíthetjük, a RAW és a 8K MP4 proxy kettéválasztásával pedig felgyorsíthatjuk a vágás folyamatát.

Emellett a Canon EOS R6 akár 4K UHD 60p felbontásban is képes rögzíteni 8 bites H.264, vagy H.265 kodekben. Ez a félprofi vloggerek és filmkészítők számára is bőven elegendő. A gépek maximális felbontásának különbsége normál felhasználók számára szabad szemmel alig észrevehető. Viszont aki ezzel foglalkozik, annak igenis fontos, hogy milyen dolgozni velük. Az R5 8K-jának kell bőven tárhely és szükséges a CF express kártya, mivel csak az elég gyors a rögzítéshez.

A Canon EOS R5 és EOS R6 főbb különbségei
Szenzor teljes felbontása:
RAW formátumok:
Fókuszrendszer érzékenysége:
Videofelvétel:
Felső státusz kijelző:
Üzemmód kiválasztás:
Kártyafoglalt:


Canon EOS R5

47,1 Mpixel
RAW, C-RAW, DP RAW
-6 Fé
max. 8K, 30 kép/mp,
van
gombbal
CF express, SD


Canon EOS R6

21,4 Mpixel
RAW, C-RAW
-6,5 Fé
max 4K, 60 kép/mp
nincs
tárcsával
2 db SD slot

A Canon EOS R5 pozitívumai

 • Kicsi és könnyű váz
 • Meghökkentő részletgazdagság
 • 45MP-es felbontás
 • Hatékony, vázba épített képstabilizátor
 • Személyre szabhatóság
 • Széles AF mező
 • 20 kép/másodperc sorozatfelvétel
 • Felső státusz kijelző
 • Részletgazdag, forgatható, érintőkijelző
 • 8K-s videófelvétel
 • Időjárásállóság

A Canon EOS R5 negatívumai

 • A 8K felvételnél előfordulhat túlmelegedés
 • EVF képe hosszú idő után kissé zavaró a szemnek

A Canon EOS R6 pozitívumai

 • Hatékony, vázba épített képstabilizátor
 • Nagyon magas (50-204 800) ISO tartomány
 • Gyors és pontos autofókusz rendszer
 • Gyors képátvitel Wifi-n vagy bluetooth-on
 • Kétkártyás foglalat
 • Kihajtható, érintőképernyős LCD
 • Széles AF mező

A Canon EOS R6 negatívumai

 • Az EVF képe egy idő után zavaró lehet.
 • Felső státuszkijelzőt azért kaphatott volna.

Tesztképek

Részletgazdag képek, a textúrákat kihozza mind a két gép, a dinamikatartomány szintén nagyon jó.

váz: Canon EOS R5 záridő: 1/125 rekesz: f/11 ISO: 100 fókusztávolság: 135mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/125 rekesz: f/11 ISO: 100 fókusztávolság: 135mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/5000 rekesz: f/1,4 ISO: 100 fókusztávolság: 85mm
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/5000 rekesz: f/1,4 ISO: 100 fókusztávolság: 85mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/800 rekesz: f/4 ISO: 100 fókusztávolság: 105mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/800 rekesz: f/4 ISO: 100 fókusztávolság: 83mm

Adapter segítségével mind a két gép esetén használhatjuk az eredetileg tökörreflexes fényképezőgépekhez gyártott EF (és EF-s) objektíveket és a tőlük megszokott élességet kapjuk az R5 és R6 esetében is. Az AF rendszer a MILC gépek esetén is gyorsan működik és a szemkövető autofókuszra sem kell várnunk. (Így készültek a stúdióban a modellfotók)

Az R5 vagy az R6 megvásárlása esetén az adapter miatt nem kell egyszerre az objektívparkunkat is lecserélni, ezért mind a két gép jó választás lehet azoknak, akik egy modernebb gépvázzal szeretnének fényképezni a már meglévő optikáikkal.

A képek alatti linkre kattintva letöltheted az RF, illetve az EF objektívvel készült fotók nyers fájljait.

váz: Canon EOS R5 záridő: 1/125 rekesz: f/8 ISO: 100 fókusztávolság: 70mm
RF 70-200mm f/2.8L IS USM
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/125 rekesz: f/8 ISO: 100 fókusztávolság: 100mm
RF 70-200mm f/2.8L IS USM
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/125 rekesz: f/8 ISO: 100 fókusztávolság: 135mm
RF 70-200mm f/2.8L IS USM
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
váz: Canon EOS R5 záridő: 1/125 rekesz: f/8 ISO: 100 fókusztávolság: 200mm
RF 70-200mm f/2.8L IS USM
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/125 rekesz: f/8 ISO: 100 fókusztávolság: 70mm
RF 70-200mm f/2.8L IS USM
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/125 rekesz: f/8 ISO: 100 fókusztávolság: 100mm
RF 70-200mm f/2.8L IS USM
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/125 rekesz: f/8 ISO: 100 fókusztávolság: 135mm
RF 70-200mm f/2.8L IS USM
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
váz: Canon EOS R6 záridő: 1/125 rekesz: f/8 ISO: 100 fókusztávolság: 200mm
RF 70-200mm f/2.8L IS USM
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
váz: Canon EOS R5 záridő: 8,0 rekesz: f/16 ISO: 100 fókusztávolság: 61mm
váz: Canon EOS R6 záridő: 10,0 rekesz: f/16 ISO: 100 fókusztávolság: 61mm

A RAW formátumokat a linkre kattintva le is töltheted!

A tesztben található képek a gépekből kinyert nyers jpg fotók vágás és utómunka nélkül.

Írta: Háfra Zsolt

Fotókat készítette: Pesti Péter és Háfra Zsolt

Köszönet az eszközökért a Canon Hungáriának.

Tesztelt termékek:

Canon EOS R5 váz

 • FullFrame
 • 45 MegaPixel
 • 3.2" LCD
 • Kihajtható LCD
 • Érintőképernyő
 • 8K felbontás
 • RAW video
 • por- és cseppálló
1 699 000 Ft

Ajánlott kiegészítők:

Canon LP-E6NH akkumulátor (EOS R, R5, R6, 5D, 6D, 90D)

 • 2130 mAh kapacitású akkumulátor
42 890 Ft
Raktáron

SanDisk Extreme Pro CFExpress Type B 128GB memóriakártya (1700/1200 MB/s sebesség) (186485)

 • 1700 MB/s olvasási sebesség
 • 128 GB kapacitás
85 990 Ft
Raktáron

SanDisk Extreme Pro CFExpress Type B 64GB memóriakártya (1500/800 MB/s sebesség) (186484)

 • 1500 MB/s olvasási sebesség
 • 64 GB kapacitás
55 990 Ft
Raktáron

SanDisk Extreme Pro CFExpress Type B 256GB memóriakártya (1700/1200 MB/s sebesség) (186486)

 • 1700 MB/s olvasási sebesség
 • 256 GB kapacitás
149 990 Ft
Raktáron

SanDisk Extreme Pro CFExpress Type B 512GB memóriakártya (1700/1400 MB/s sebesség) (186487)

 • 1700 MB/s olvasási sebesség
 • 512 GB kapacitás
239 990 Ft
Raktáron

SanDisk SDXC Extreme Pro 128GB U3 V90 (UHS-II) (121506)

 • 300 MB/s olvasási sebesség
 • 128 GB kapacitás
94 990 FtA modellpaletta csúcsán: Canon EOS R5 - R6 összehasonlító vélemények:

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor