Forma1-et is megjárt fotóssal indul újra a terméktesztelés a 220volt.hu-n

Visszatér a korábban már nagy sikert aratott terméktesztelés rovatunk, 2020 augusztusában fiatalos lendülettel indítjuk újra Háfra Zsolt sportfotós szárnyai alatt, akinek kis túlzással már az oviban is fényképezőgép volt a jele...

Reméljük, hogy az ő munkájával megkönnyítjük majd a gépvásárlás vagy váltás előtt álló ügyfeleink döntését, továbbá beszámolunk a fotós világ legfrissebb híreiről, legújabb termékeiről is. Próbálunk érdekes, egyedi és saját tartalmakkal is szolgálni, a tervek szerint havonta 3-4 nagyobb lélegzetvételű írással rukkolunk majd elő.

Hazai pályán a Red Bull Racing - Max Verstappen a 2019-es Osztrák Nagydíjon

Azért pont Zsolttal vágunk ismét a projektbe, mert úgy gondoljuk, hogy ő a megfelelő ember erre a munkára. Tízéves korában ragadott először (még filmes) gépet, amivel a természet szépségeit örökítette meg. Már ezeket az alkotásait is díjazták különböző pályázatok keretein belül, majd évekkel később az autó- és motorsportot választotta fő csapásirányának, amit a legnehezebb fotósterületek között tartanak számon. Kitartásának és elismerésre méltó felvételeinek köszönhetően elérte, hogy mára már a Forma-1-es fotós akkreditációval bíró legfiatalabb magyarok között olvasható a neve.

Háfra Zsolt a 2019-es Forma1-es Magyar Nagydíj boxutcájában

Zsolt az európai versenypályákról hazaérkezve sem dobja sarokba fényképezőgépét. Szereti elhagyni komfortzónáját, így nem áll messze tőle a portré, az épület, az esemény, valamint az éjszakai és természetfotózás sem.

Mick Schumacher (Michael Schumacher fia) a Prema Racing pilótája a 2019-es Magyar Nagydíjon

A műszaki vonal is a profiljába vág, és mivel értékesítőként is dolgozott, tudja, hogy mit keresnek a vásárlók, milyen szempontokat tartanak fontosnak a fotós eszközök beszerzésénél, így tényleg hasznos és érdekes teszteket tud majd prezentálni. Íróként is bizonyított már, hiszen az utóbbi években az ország egyik vezető autós online magazinjánál dolgozott fotóriporterként.

Elhagyatva - a szentkirályszabadjai szellemváros egy részlete

„Remélem, hogy a 220volttal együtt értéket tudok majd teremteni és átadni az embereknek, valamint segíthetek nekik a gépvásárlásban. Izgatottan várom az előttem álló időszakot és a közös munkát, köszönöm szépen a bizalmat a 220volt vezetőségének.” - mesélt motivációjáról Háfra Zsolt.

Stirling Moss (Forma1-es pilóta) 1954-es Mercedes-Benz 300 SL-je

Kommentben vagy üzenetben írd meg nekünk, hogy mely termékekről olvasnál szívesen tesztet!Forma1-et megjárt fotóssal indul újra a termékelés a 220volt.hu-n vélemények:

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor