Weber Spirit II E-210 GBS gázos grill

Vissza a kerti grillek kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
174 990 Ft
137 787 Ft + áfa

További információk

     
A terméket a hivatalos, magyarországi Weber képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • Hosszú élettartamú öntöttvas elemek

A lecsukott tető grillezésnél nem csak a szél és idő ellen véd, hanem lehetővé teszi a Weber által kifejlesztett új grillmódszerek használatát is mint a direkt és indirekt módszerek. A csukott tetőnek köszönhetően a hő egyenletesen cirkulál, és ezáltal határtalan lehetőségeket kínál. A csukott tető minden grillezési módszernél csökkenti a nem kívánatos lángképződést és garantálja az egészséges grillételek elkészítését - a konvencionális grillekkel ellentétben.

A gázzal működő grillt a megfelelő palack csatlakoztatásával működtethetjük. Begyújtása rendkívül egyszerű, nyomógombos. Nagy fűtőteljesítményének, nagy grillező felületének és kifinomult formavilágának köszönhetően kitűnő választás.

Direkt grillezés gázgrillel

A gázpalack biztonságos csatlakoztatását követően egyszerűen gyújtsa be az égőket a nyomógomb segítségével!Az égőfej szelepek fokozatmentesen szabályozhatók. Hajtsa rá a grillre a fedőt, és melegítse elő. Grillezze az ételt kb. 280-290 °C hőmérsékleten a grillrácson, szükség esetén fordítsa meg.

Előnyök a direkt grillezésnél

A csukott fedélnek köszönhetően a hő visszareflektál az ételre. Ez megrövidíti az elkészítési időt, és az étel szaftosabb, ízletesebb marad. A lecsukott fedél miatt kevesebb oxigén jut a grillbe. Ezáltal a lecsöppenő zsíradék nem tud begyulladni és fellobbanni. Ezáltal csökkenek az egészségre ártalmas égett részek.

A felszereltsége, fűtőteljesítménye, grillezőfelülete és a nagyméretű teteje alkalmassá teszi a rendszeres és sokoldalú felhasználásra.

A nagy teteje és óriási grillező felülete ellenére még egy kis teraszon is megfelelő hely található a Spirit E-210 számára.

Weber Spirit II E-210 GBS gázos grill tulajdonságai:

GyártóWeber
Cikkszám44010175
LeírásGourmet BBQ rendszerű porcelánbevonatú öntöttvas grillrács
iGrill 3 kompatibilis (a készülék külön megvásárolható)
Melegentaró rács
6 eszköztartó
Két darab összecsukható oldalasztal
Hivatalos oldalhttps://www.weber.com/GB/en/barbecues/gas-barbecues/spirit-ii-series/44010174.html?cgid=22956#start=1
Tulajdonságok
Grillező felület mérete51 x 46 cm
Gáz égő fejek száma2
Teljesítmény7,8 kW
Méret144,8 x 122 x 66 cm
Súly35 kg

Ár

174 990 Ft

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor