Wiwe szívdiagnosztikai eszköz (fehér) (DSW0001) (2 év garancia)

Vissza a Ön- és szívdiagnosztikai eszközök kategóriába
Eredeti ár:79 990 Ft
Akciós ár:69 990 Ft

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: Raktáron
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1-2 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
A terméket a hivatalos, magyarországi Wiwe képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

62%
Wiwe szívdiagnosztikai eszköz (fehér) (DSW0001) terméket vásárolja meg
69 990 Ft - Raktáron!
24%
Wiwe szívdiagnosztikai eszköz (fekete) (DSW0002) terméket vásárolja meg
69 990 Ft - Raktáron!
Hurrá! Megérkezett!


Mostantól szívritmus-variabilitás (HRV) mérést is készít a mobil EKG


A WIWE mobil EKG mostantól képes az ún. szívritmus-variabilitás (HRV) mérésére, amely a felhasználó általános egészségi állapotáról és fittségi indexéről ad megbízható visszajelzést, továbbá a keringési rendszer és az idegrendszer pillanatnyi állapotára jellemző megállapítással is szolgál.

A szívritmus-variabilitás (HRV) mérése elterjedt a nyugat-európai és amerikai kardiológusi körökben. A HRV tulajdonképpen a szívritmus természetes változékonyságát mutatja. Szívritmuszavarok esetén valamiféle rendellenes működés következményeképpen változik a szívritmus, illetve a szívfrekvencia, ilyen például a stroke kockázatát jelentősen növelő pitvarfibrilláció, melyet szintén jelez a WIWE. Léteznek azonban olyan, természetes eredetű szívritmus-ingadozások, amelyek a szívritmuszavarokkal ellentétben éppen az egészség mércéjeként értelmezhetők. Utóbbi ingadozásokról szolgáltat hasznos információt a HRV, amely általánosságban az egészségi/fittségi állapotunkat tükrözi. Minél magasabb tehát a szívritmus természetes változékonysága, alapvetően annál jobb egészségi állapotra következtethetünk.

A WIWE mérésekből számított HRV alapján információ nyerhető:

- általánosságban az egészségi és edzettségi állapotról,

- valamint a keringési rendszer és az idegrendszer pillanatnyi állapotáról.

A WIWE mobil EKG 1-5-ig terjedő skálán ad részletes visszajelzést a felhasználó HRV mérőszámáról egy részletes grafikon és szöveges értékelés segítségével:

Médiamegjelenések:

A termék tulajdonságai:

LeírásSzívdiagnosztikai eszköz
Hivatalos oldalhttp://mywiwe.com/hu/wiwe

Ár

69 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor