Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500S menetrögzítő kamera (bontott)

Vissza a menetrögzítő kamerák kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

25 990 Ft
20 465 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Állapot: bontott csomagolás, kipróbált termék
  • Figyelem! A termékből korlátozott darabszám áll rendelkezésre, a legtöbb esetben egy darab. Rendelést csak a készlet erejéig tudunk felvenni!

A termék tulajdonságai:

Általános
GyártóXiaomi
MegnevezésAutós kamera
Széria70mai A500S Dash Cam Pro Plus
JellemzőkSony IMX 335 képszenzor
2” IPS kijelző
1944P felbontás & 5 MP-es kamera
Kétcsatornás felvétel első+hátsó (kiegészítő kamerával)
24 órás parkolóőr funkció (Hardwire kittel)
Beépített GPS és ADAS
-Lenyűgöző 1944P HD felvétel 2.5-szerese a 1080p FullHD-nak.

Kiemelkedő képminőség, nagy, 2592x1944 felbontással, rendszámok, útjelző táblák és egyéb kritikus részletek rögzítésével az úton.
-Kettős felvétel az első és a hátsó kameráról

RC06 kamera csatlakoztatásakor az A500S képes kettős felvételt készíteni, amely lehetővé teszi, hogy az előtted és mögötted történt események is rögzítésre kerüljenek. Mintha még egy szempár szegeződne az útra, biztonságosabban vezethetsz. Szereld be a kiegészítő kamerát könnyedén, extra kábelezés vagy tápforrás leválasztás nélkül.
Kiemelkedő éjszakai felvétel

A 3D DNR* és a WDR jelentősen javítja a kép tisztaságát azáltal, hogy csökkenti a zajszintet, és beállítja az expozíciós egyensúlyt gyenge vagy nagy kontrasztú környezetben történő felvételkor. Az f/1.8 nagy rekesz érték több fényt húz be, hogy megvilágítsa a sötét jeleneteket.
24 órás parkolás felügyelet

Vigyázz az autódra akkor is, ha nem vagy ott. A beépített gyorsulás-érzékelő (G-szenzor) automatikusan érzékeli a hirtelen rázkódást vagy ütközést, majd a kamera elkezdi a felvételt, így bármilyen eseményt rögzíthetsz parkoláskor. Beszálláskor értesítést kapsz, hogy ellenőrizd a felvételeket az 70mai alkalmazásban, ha esemény történik.
Az ADAS vezetéstámogató rendszer

Az ADAS (Advanced Driving-Assistance System - továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszer) érzékeli a környezeti tényezőket és hangjelzésekkel figyelmeztet biztonsági problémákra. A sávelhagyás figyelmeztető rendszer jelez, amikor az autó elkezd elsodródni a saját sávjáról, figyelve a sávjelzéseket az úton. Az első ütközésre figyelmeztető rendszer képes felismerni és követni a kamera látóterében lévő és előtte haladó járműveket, kiszámolni a sebességüket és az autós és a többi autó közötti helyet, hogy megakadályozza az ütközéseket vezetés közben.
Beépített GPS

A beépített GPS-szel rendelkező menetrögzítő kamera adatfeldolgozása még hatékonyabb és gyorsabb. Egy pontos útvonal-rögzítőként működik, amelyet megtekinthetsz a 70mai mobil alkalmazásban. Az elmentésre kerülő adatok tartalmazzák: futásteljesítmény, tartomány, átlagsebesség, maximális sebesség, időtartam, stb. Nagyszerű hosszú utakra, hogy meghatározhasd az esetlegesen bekövetkező baleset pontos helyét.
Alkalmazás-vezérlés

Csatlakoztasd a kamerát a 70mai alkalmazáshoz WiFi-n keresztül, így irányítani tudod a kamerát az okostelefonoddal, beállíthatod azt és letöltheted a felvételeket. A 70mai app támogatja mind az Android, mind az iOS használókat. A sürgősségi felvételeket is lezárhatod a felülírás elkerülése érdekében.
3 perces beszerelés

A beszerelés teljesen egyszerű, mert nem igényel speciális kábelezést. Az A500 percek alatt telepíthető. Egyszerűen tapaszd fel a szélvédőre, és csatlakoztasd az USB kábelt és a mellékelt töltőt az autós 12V-os szivargyújtó csatlakozójába. Töltsd le a 70mai alkalmazást és csatlakozz a kamerához a beépített WiFi-n keresztül. Most már az autódat egy éber őr vigyázza 24/7!
Hivatalos oldalhttps://www.70mai.com/en/dash-cam-pro/
Kamera optika
Lencse140 fokos Széles látószögű, fix fókuszos, professzionális üveg lencse.
Fényerőf / 1.8
Video
Video felbontás HD1944 x 1080 pixel
ÉrzékelőSony IMX335
Fényképező
Felbontás5 megapixel
LCD
Méret2" LCD
Felbontás480 x 360pixel
Tárolás
Memóriabővítés jellegemicroSDHC (Class 10 UHS-I besorolású)
Csatlakozás
PC csatlakozásMicro USB 2.0
WiFivan
GPSVan
Tápellátás
AkkumulátorLithium-ion
Akkumulátor kapacitás500 mAh

Ár

25 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor