Sigma MC-11 adapter ajándékba!Ez a promóció lejárt.

Ha eddig azért nem váltottál Sony-ra, mert túl költségesnek érezted leváltani a teljes felszerelésed, akkor van egy jó hírünk számodra:

Vásárolj promócióban szereplő Sony Full Frame cserélhető objektíves gépet, és megajándékozunk egy Sigma MC-11 adapterrel.

Az adapter lehetővé teszi, hogy újdonsült Sony E-bajonettes vázaddal használhasd Canon EF bajonettes objektívjeidet is.

Ajánljuk azon profiknak, akik már különböző fényképezőgép rendszereket használnak, de hasznos lehet olyan kezdő fotósok számára is, akik több fényképezőgép rendszer előnyeit is szeretnék egy időben kihasználni.

A promóció időtartama: 2018. május 1-től - 2018. május 31-ig (vagy a készlet erejéig).

Az ajándék adaptert vásárlásodkor tudod átvenni, vagy ha kiszállítást kérsz, hozzácsomagoljuk a megrendelt fényképezőgépedhez.

*A kedvezmény kizárólag május 1-július 31. közötti Sony Alpha 9-es csereakcióval, valamint a 2018. május 16-július 31. közötti Sony pénz-visszatérítési promócióval vonható össze. A változás jogát fenntartjuk.


Hogyan működik?

Egyszerűen csatlakoztasd a Canon bajonettes objektívet az MC-11-es konverterre, majd ezt tekerd fel a Sony vázadra! Kész.

Az MC-11-es adapterrel a Canon bajonettes optikád minden funkcióját működtetni tudod a Sony vázon is: tökéletesen átviszi az AF információkat, segíti a vázat a periférikus sötétedés, a kromatikus aberráció és más torzítások korrekciójában, működik a rekeszállítás, optikai képstabilizátor, stb.

A konverteren elhelyezett LED fény jelzi számodra, hogy a feltekert optika kompatibilis-e a vázaddal.

Zöld fény: kompatibilis, megkezdheted a fotózást!

Narancssárga fény: a konverter szoftvere frissítésre szorul. *

Egyáltalán nincs LED-jelzés: a feltekert objektív nem kompatibilis az adapterrel.

*az adapter frissítését otthon, saját kezűleg is el tudod végezni, hiszen a termék egy kábel segítségével összeköthető a számítógépeddel.

További információkért látogass el a konverter gyártói oldalára: http://www.sigma-foto.hu/product/accessories/mount-converter/ Vagy görgess le a bemutató videóért oldalunk aljára!


Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor