Canon téli pénzvisszatérítésMár csak a regisztrációs időszak érvényes.

Csapj le a promóciós modellekre!

A Canon újabb pénzvisszatérítés akcióval örvendezteti meg a fotózni vágyókat. Most a cashback összegeken kívül bizonyos termékekhez 100GB Irista vagy Lifecake tárhelyet is biztosít számodra!

Promóció menete:

  1. Vásárolj 2017. november 02. – 2018. január 31. között akcióban szereplő terméket!
  2. Regisztrálj 2018. február 28-ig a Canon erre kijelölt felületén!
  • A regisztráció során meg kell adni a termékek sorozatszámát.
    • A vásárlást igazoló számlát szkennelve vagy fényképezve csatolni kell a regisztrációhoz.
    • A hiánytalanul benyújtott, érvényes regisztrációt követő 28 napon belül a Canon visszautalja az adott összeget a vásárló regisztrációkor megadott bankszámlájára. Készpénzes vagy csekkes kifizetésre nincs lehetőség.
  1. Nincs más dolgod, mint várni az utalást a megadott bankszámlára.
  2. Amennyiben a termék mellé jár a 100GB tárhely, regisztrálj 2018. március 31-ig az Irista vagy a Lifecake oldalán!*

Gyakran Ismételt Kérdések:

Hol találom meg a termékem sorozatszámát? Segítség ITT

Regisztrációval kapcsolatos probléma esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot a Canon ügyfélszolgálatával a +361/235-5315-ös telefonszámon!

A promócióban csak új és eredeti Canon termékek vesznek részt. Használt, felújított, újszerű, vagy bemutató darab stb. termékek megvásárlása nem jogosít fel az ajánlatban való részvételre.

Fontos:

A promóció pontos feltételeiért és részleteiért az alábbi oldalakon informálódhatsz:

Hivatalos promóciós oldal

Általános Szerződési Feltételek

GYIK

*A tárhely csak a Canon által működtetett www.irista.com, VAGY www.lifecake.com oldalon vehető igénybe és a pénzvisszatérítéses igénybejelentésen túl, külön regisztráció szükséges hozzá. Az ehhez az Irista/Lifecake regisztrációhoz szükséges egyéni kódot a Canon Promóciós partnere az igénylés jóváhagyásakor küldi email-en a résztvevőknek. Az Irista/Lifecake hozzáféréshez szükséges regisztráció határideje: 2018. március 31.
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor