LEGO Harry Potter akció

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_117652.jpg


Ez a promóció véget ért.

Varázslatos kalandok, Nektek!

Térjetek vissza a Roxfortba Ron társaságában a repülő Ford Angliával, de csak óvatosan a landolással, mert a Fúriafűz ágai senkit sem kímélnek. Vegyetek részt a sötét varázslatok kivédése órán és vágjatok bele az időnyerő kalandba, de gondoskodj róla, hogy időben visszatérj, hogy megnézd a karácsonyi bál jeges díszeit és részleteit. Látogassatok el Horatius Lumpsluck tantermébe, nézzétek meg a varázslatos mandragórát, majd fedezzétek fel a Hollóhát hálótermét és a klassz csillagászati eszközöket.

A promóció időtartama:

  • 2020. november 16-22.
  • vagy a készlet erejéig.

LEGO® Harry Potter készletek:
- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor