LEGO® Marvel újdonságok

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_140472.jpg


Vedd kezedbe az univerzum sorsát!

Nem kell Nidavellirbe utaznod kesztyűt kovácsoltatni, sem felfedezned a Pym részecskék titkát, hogy megszerezd a 6 Végtelen Követ, és tiéd legyen az univerzum leghatalmasabb fegyvere.

Szakadj ki a nyüzsgő hétköznapokból, merülj el az ikonikus Végtelen Kesztyű kocka másolatának építésében. Ez a kihívást jelentő projekt, egy csodálatos dísztárggyal ékesíti majd otthonod, munkahelyed, hiszen tökéletesen felidézi a Marvel filmek és képregények magával ragadó stílusát.


LEGO® Marvel Végtelen Kesztyű:

LEGO® Marvel Végtelen Kesztyű (76191)

Újdonság!
RAKTÁRON Béke tér
21 590 Ft
17 000 Ft + áfa

További LEGO® Marvel újdonságok:

26 990 Ft
21 252 Ft + áfa
47 990 Ft
37 787 Ft + áfa

LEGO Marvel Venom (76187)

Újdonság!
RAKTÁRON Béke tér, Boráros tér
18 990 Ft
14 953 Ft + áfa
5 990 Ft
4 717 Ft + áfa
2 990 Ft
2 354 Ft + áfa
- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor