Nikon csereakcióEz a promóció véget ért.

60.000 Ft előrendelési kedvezmény!

Hozd be hozzánk akármilyen állapotú vagy bármilyen régi fényképezőgépedet és cserébe 60.000 Ft kedvezménnyel tudod megvásárolni a vadonatúj Nikon D780-at, továbbá megajándékozunk egy 23.900 Ft értékű Nikon EN-EL15b akkumulátorral is!

Az ajánlat 2020.02.28-ig érvényes.

Fontos tudnivaló:

  • az oldalunkon feltüntetett árak már tartalmazzák a 60.000 Ft kedvezményt.

Sokoldalúság és agilitás:

  • professzionális szintű DSLR Full Frame méretű szenzorral,
  • strapabíró kialakítás,
  • hosszú akkumulátor üzemidő,
  • két gyors és megbízható AF-rendszer, mindig pontos követés,
  • ultranagy sebességű sorozatfelvétel.

Az akcióban szereplő fényképezőgépek:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor