• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Gyártó

  Drón szűrő

  Drónok széles kínálata a 220volt professzionális fotós boltjában! Ahogyan telik az idő, észrevehetjük, hogy a fotózás területén is egyre több innovációval találkozhatunk. Az egyik legkülönlegesebb módja a felvételek készítésének a dróntechnológia, amely egyre nagyobb teret hódít. A drónok segítségével olyan szemszögből örökíthetjük meg kedvenc pillanatainkat, amelyet szabad szemmel nem látnánk, ezért felhasználása kifejezetten népszerű utazások során, de a technológiát már a tudomány több területén is hasznosítják. Nézz szét a szűrőválasztékunkban és szerezd be a legújabb drón kiegészítődet!

  49termék
   

  Akár szórakozás céljából, akár professzionális felhasználásra szereznél be egy drónt. A 220volt történetében a fotózás és a videózás mindig is kiemelt szerepet játszott, most sincsen ez másképp, partnereink között a legnépszerűbb gyártók, mint a Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic és OM System termékei találhatóak meg. Legyen szó professzionális vagy hobbi szintű képalkotásról, a 220volt kínálatában garantáltan megtalálod azt, amire szükséged van: profi fényképezőgépek és fényképezőgépek kezdőknek. Fotós tartozékaink között minden fontos kellék fellelhető, úgy, mint az állvány, teleszkóp, töltő, vaku, markolat, derítőlap, stabilizátor, kábel, mikrofon, vázsapka, LCD védő fólia vagy szemkagyló. Minőségi termékeik támogatják a tökéletes képek készítését, a munkádat könnyebbé és egyszerűbbé teszik. Légy kreatív, kísérletezz, alkoss! A 220voltnál a termékeink hivatalos gyártói garanciával és a gyártói szolgáltatások széles skálájával rendelkeznek. Béke téri bemutatótermünkben szakeladóink által lehetőséged nyílik kipróbálni egyes termékeket. Azok számára, akiknek nincs módja a személyes vásárlásra, remek lehetőséget biztosít ingyenes házhozszállításunk. Használt termékeink segítségével jelentős árkedvezménnyel juthatsz hozzá jó állapotú fotós eszközökhöz. Szűrő termékek tulajdonságai mellett lehetőségünk van megtekinteni az értékeléseket és összehasonlítani a legszimpatikusabb darabokat. Ne hagyd ki a repülés élményét, válaszd ki a számodra legmegfelelőbb drónt és kápráztass el mindenkit a páratlan légi felvételekkel! Az alkotás és a művészet szabadsága végtelen! Mi sem lehet megfelelőbb ennek kifejezésére, mint egy drón, amivel akár a madarak szemszögéből is megörökíthetjük élményinket? Fedezd fel az oldal kiemelt ajánlatait és válaszd ki a legminőségibb fotós eszközöket és kiegészítőket!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár