• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Fotós oktatás a 220voltban
  Ajándék termék
  Fotós oktatás
  Szűrés törlése

  Fotós oktatás

  220volt
  220volt
  2023.11.27 15:43
  Fotós oktatás

  Megújult formában, új helyszínen, de továbbra is a régi oktatónkkal újraindítjuk a fotós oktatásunkat a 220voltban. Mostantól kezdve viszont már nem csak a kezdők számára nyújtunk képzést, hanem haladó fotósoknak is, sőt a tematikák között szerepel a műtermi fotózás is. Az oktatásokat a MILC és tükörreflexes fényképezőgépekhez, valamint a 220 ezer forint feletti objektívekhez ajándékba adjuk, de egyenként is meg lehet vásárolni őket. (Egy termék vásárlásához egy szabadon választott, egynapos ajándék oktatás jár.) Az időpontokat folyamatosan frissítjük, egy adott oktatásra bejelentkezni vagy egy ajándékba kapott vagy egy megvásárolt kuponkóddal lehet.


   

  HELYSZÍN:

  A 220volt Béke téri fotóstúdiója (1135 Budapest, Szegedi út 42-44.)

  A régi stúdiónk átköltözött egy másik épületszárnyba, a megközelíthetőségért kattints ide, vagy kérd kollégáink segítségét a bemutatótermünkben!

   

  IDŐPONTOK: 

  (A szeptemberi időpontokat július elején tesszük közzé.)

  1. Fotós alapoktatás

  2024. június 18. (kedd) 11-18 óra (BETELT)

  2024. július 13. (szombat) 11-18 óra (BETELT)

  2024. július 30. (kedd) 11-18 óra

  2024. augusztus 18. (vasárnap) 10-17 óra

   

  2. Fotós haladó oktatás

  2024. június 22. (szombat) 11-17 óra

  2024. július 28. (vasárnap) 11-17 óra

  2024. augusztus 24. (szombat) 11-17 óra

  3. Stúdiós alapoktatás

  2024. június 27. (csütörtök) 11-17 óra (BETELT)

  2024. augusztus 2. (péntek) 11-17 óra

  4. Stúdiós haladó oktatás

  2024. augusztus 9. (péntek) 11-17 óra

   

  BEJELENTKEZÉS:

  Amennyiben rendelkezel ajándékba kapott vagy megvásárolt oktatási kuponkóddal, a bejelentkezéshez kattints ide vagy a fenti időpontok valamelyikére!

  Egy kuponkód csak egy fő részvételére jogosít, és csak egy időpontban használható fel, viszont szükség esetén a már beregisztrált időpontot meg lehet változtatni; ezt a kérést a studio@220volt.hu e-mail címre kell jelezni a lejárat előtt. Mind az ajándékba kapott, mind a megvásárolt oktatás felhasználhatóságának ideje 3 hónap. Az I. és II. számú oktatásokat maximum 15 fő, a stúdiós oktatásokat maximum 8 fő részvételével tartjuk, és a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel. A regisztrációs kérelmeket a felhasznált kuponkód ellenőrzése után általában 24 órán belül visszaigazoljuk.

  TEMATIKÁK:

  Mind a négy képzésünk más-más tudásszintet igényel a résztvevők részéről, ezért fontos, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy melyik a neki való képzés. Az oktatások egymásra épülnek, tehát például aki nincs tisztában a stúdiófotózás alapjaival, az ne jelentkezzen be a haladó stúdiós képzésre, mert sok dolgot nem fog érteni. A tematikák bővebb leírásáról itt olvashattok.

   

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

  - Milyen hosszú egy oktatás?

  - Az oktatások 6 és 7 órásak, de mindegyikben van 2x25 perc szünet.

  - Kell-e fényképezőgépet hoznom?

  - Nem kötelező, de ajánlott. Bár az alap és haladó oktatás csak elméleti (projektoros vetítéssel), de az elhangzottakat a fényképezőgépen közben tudjátok ellenőrizni, beállítani, így az könnyebben megjegyezhető. A stúdiós oktatásra viszont érdemes gépet hozni.

  - Beülhetek-e a gyermekem mellé kísérőként az oktatásra?

  - Nem, mivel a terem befogadó képessége erősen korlátozott, így csak nagyon indokolt esetben tud kísérő is részt venni az oktatáson térítés nélkül. (Természetesen oktatás kuponnal bármikor.)

  - Büfé, étkezési lehetőség van-e?

  - Nincs, a 2x25 perc szünetben tudjátok elfogyasztani a hozott hideg élelmet a stúdióban. Vásárolni igen, de étteremben ebédelni nem lesz idő. Folyadékot is célszerű hozni.

  - Parkolni hol lehet?

  - Saját bekerített parkolónk van az üzlet előtt, itt ingyenes a parkolás.

  - Milyen termékekhez jár ajándék oktatás?

  - Jelenleg minden tükörreflexes és MILC fényképezőgéphez, valamint minden olyan objektívhez, melynek bruttó vételára eléri a 220 ezer forintot, jár egy szabadon választott oktatás. (A promócióban szereplő termékek változtatásának jogát fenntartjuk, de ez a már ajándékba kapott oktatási kuponokat nem érinti.) A promócióban használt termékek nem vesznek részt. 

  - Ha objektíves fényképezőgép szettet (kitet) vásárolok, több kupont kapok ajándékba?

  - Gyárilag egy dobozba csomagolt fényképezőgép szett vásárlása esetén egy kupon jár ajándékba. Amennyiben viszont külön-külön vásárolsz fényképezőgép vázat, és mellé objektíve(ke)t, minden egyes tétel mellé külön ajándék kupon jár.

  - Milyen fizetési módokkal vásárolhatom meg az oktatást?

  - Oktatásainkat online vásárlás esetén kizárólag bankkártyával, személyes vásárlás esetén készpénzzel, és bankkártyával tudod megvásárolni.  

  - Vásárolhatok fényképezőgép/objektív mellé pluszban is oktatást?

  - Az oktatások csak különálló tranzakciók keretében vásárolhatók meg. Vagyis ha oktatást szeretnél vásárolni, a kosaradban nem lehet más termék, csak az oktatás. A további termékek megrendelését - legyen az akár fényképezőgép, akár bármilyen általunk forgalmazott termék - kérjük, külön add le. 

  - Már foglaltam időpontot, de közbejött valami, és mégsem tudok elmenni. Átfoglalhatom egy másik napra?

  - Természetesen. Ez esetben kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben: studio@220volt.hu vagy telefonon: +3620/382-2819. 

  - Ki lesz az oktató?

  - Régi kollégánk, Pesti Péter, aki már több mint 2000 vásárlónknak tartott fotós oktatásokat 2016 óta.

   

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

  studio@220volt.hu

  +36 1 236 3040 (220volt ügyfélszolgálat)

  +36 20 382 2819 (Pesti Péter - oktató)

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár