• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Stúdió felszerelés

  A 220volt professzionális fotós boltja minőségi stúdió felszerelések kínál. A fotózás során elengedhetetlen, hogy megtaláljuk a legideálisabb termékeket, mint például az ernyőt, a hátteret, a stúdióvakut, a lámpaállványt vagy a LED lámpát. A professzionális fotózás kellékei nagyban meghatározzák a végeredményt, ezért szükséges alaposan megválogatni nem csupán a fényképezőgépünket vagy az objektívünket, hanem a stúdió felszerelésünket is. A 220volt professzionális fotósboltjának termékeivel akár otthonodban is felállíthatod a megfelelő stúdió körülményeket, nem szükséges külön stúdiót bérelned! Néhány minőségi felszereléssel és egy kis fotózáshoz kialakított hellyel bárki megteremthet egy alapszintű stúdiót a saját lakásában.
  Ne feledd, egy kis kreativitással és az alapkészséggel, illetve a megfelelő felszereléssel bármilyen típusú fényképet lenyűgöző módon készíthetsz el, a csúcskategóriás portréktól kezdve a tökéletes termékfotókon keresztül egészen az állóképekig és így tovább. Válaszd ki a megfelelő helyszínt az otthonodban, például egy nagy, világos fallal rendelkező területet, majd válaszd ki a megfelelő objektívet, például egy 85 mm-eset, amely ideális a portrékhoz, ugyanis a fókusztávolsága kellemes perspektívát kölcsönöz az arcnak. Ezt követően nagyítsd fel a fényforrást például egy fehér esernyővel. Az expozíció és a vakuerősség beállítása után már el is kezdheted a fotózást! Nézz szét nálunk, hiszen a kínálatunkban a fotós tartozékok és kiegészítők széles tárházát találod meg, amelyek mind a profi, mind az amatőr felhasználásra egyaránt alkalmasak. A fotós tartozékok mellett kiváló fényképezőgépek, objektívek, objektív tartozékok, memóriakártyák, drónok, távcsövek, videokamerák, stúdió felszerelések, kiegészítők, fotónyomtatók, fotóalbumok, képkeretek és használt termékek érhetőek el a megbízható világmárkáktól, nagyszerű áron. A kategóriánkban a legjobb fotós és videós eszközöket és kellékeket fedezheted fel. Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Manfrotto, Fujifilm, JOBY - csupán néhány példa a kiváló márkáink közül. Legyen szó professzionális vagy hobbi szintű képalkotásról, a 220volt kínálatában garantáltan megtalálod azt, amire szükséged van. A 220voltnál a termékeink hivatalos gyártói garanciával és a gyártói szolgáltatások széles skálájával rendelkeznek. Béke téri bemutatótermünkben szakeladóink által lehetőséged nyílik kipróbálni egyes termékeket és a szakmai kérdéseidre is választ kaphatsz. Azok számára, akiknek nincs módja a személyes vásárlásra, remek lehetőséget biztosít az ingyenes házhozszállításunk. Használt termékeink segítségével jelentős árkedvezménnyel juthatsz hozzá jó állapotú fotós eszközökhöz.
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár