Kérdések

Személyes hitelügyintézéssel kapcsolatos információk

Újdonság!
Áruhitel Expressz - hitelbírálat nélkül
További információk »
  Figyelem! Szegedi üzletünkben az áruhitel-ügyintézés szünetel! Kérjük válassza az online áruhitelt!
Részletekben is fizethetsz áruhitellel!

Jelen honlapon feltüntetett kondíció nem teljes körű. A részletekért fordulj ügyfélszolgálatunkhoz valamint olvasd el a "Letölthető dokumentumok"-nál belinket vagy az üzleteinkben található kihelyezett hirdetményt!

Mit nyújt a Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitele?
 • Kedvező feltételeket, mert a hitelösszeg 50 000 Ft-tól
  2 000 000 Ft-ig terjedhet.
 • Kényelmet, mert a hitelkérelmed helyben benyújthatod.
 • Gyorsaságot, mert a Bank 15-30 percen belül választ ad hitelkérelmedre.
 • Biztonságot, mert a hitelfedezeti biztosítás lehetőséget is felajánljuk.
 • Egyszerűséget, mert a hitel engedélyezése esetén azonnal elviheted az általad kiválasztott árut.
 • Hitelbírálati díjat a Bank nem számít fel.
Fontos tudnivalók:
Az ügyintézés várható időtartama kb. 20-50 perc, ezért új áruhitel igénylés megkezdése legkésőbb az adott üzletünk zárásánál egy órával korábban lehetséges. Fontos megjegyezni, hogy a hitelbírálat a Cetelem Bank hatáskörébe tartozik, a döntést a Bank hozza meg, üzletünknek nincs ráhatása a hitelkérelem eredményességére és gyorsaságára. A Bank a kérelem elutasítását soha nem indokolja meg sem az ügyfélnek, sem üzletünk munkatársainak.
A részletfizetés folyamata:
 • Válaszd ki a megfelelő terméket/termékeket!
 • Mutasd be az ügyintézőnek a szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumokat!
 • A helyszíni szerződéskötést követően a kiválasztott árut azonnal hazaviheted.


https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_61434.jpg

Hitelajánlatunk

Áruhitel Referencia THM: 11,90%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra.

Éves ügyleti kamat: 11,30%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 10, 12, 15, 18, 20, 24, 30, vagy 36 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.


A 220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2022. január 4. napjától visszavonásig.

Feltételek és dokumentumok

Hiteligénylést a Cetelem Bankhoz mindazon személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:
 • Természetes személy
 • 18. életévét betöltötte
 • Magyarországon levő állandó lakcím
 • Igazolt, rendszeres jövedelem
 • Tartózkodási címen vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség
 • Munkavállalók esetén munkahely, vagy munkavégzés helyén, telefonon való közvetlen elérhetőség
 • Aktív állományú munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
 • Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány vagy,
 • Érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • Új típusú, kártyaformátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
 • Érvényes útlevél és lakcímkártya
Jövedelmet igazoló okmányok MUNKAVÁLLALÓ esetén:
 • 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás), vagy
 • Azon bankszámla utolsó 3 kivonata, amely a hiteligénylő aktív ugyanazon munkáltatónál eltöltött minimum 3 hónapja fennálló munkaviszonyából származó jövedelmét jogcímében is és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél és / vagy adóstárs nevére, és a hiteligénylésben megadott cím (ek) re szól.
 • Nyugdíj igazolás esetén az utolsó havi bankszámlakivonat szükséges.
Jövedelmet igazoló okmányok VÁLLALKOZÓ vagy CÉGTULAJDONOS esetén:
 • Vállalkozók - gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja - esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
Jövedelmet igazoló okmányok ŐSTERMELŐ esetén:
 • Őstermelők esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
Jövedelmet igazoló okmányok NYUGDÍJAS esetén:
 • Utolsó nyugdíjszelvény, vagy azon fizetési számla (bankszámla) utolsó kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél és / vagy adóstárs nevére szól , illetve a tartózkodási hely/helyük címére szól, és nyugdíj törzslap,
 • Vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről.
 • Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, illetve rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat, amely legalább az igényelt futamidővel megegyező időre szóló ellátás megállapítását tartalmazza.

- A felsoroltakon kívül a Cetelem Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.

- Egyéb jövedelempótló ellátások esetén a Cetelem Bank egyedi mérlegelés alapján dönt a hitelképességről.

- Munkavállalói igazolás nélküli konstrukció esetében gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja nem jogosult hiteligénylésre.

Letölthető dokumentumok


Ha rendelkezik Cetelem hitelkártyával, hitelkerete felhasználásával bírálat nélkül, akár pár perc alatt vehet fel áruhitelt. Az Áruhitel Expessz szolgáltatással valamennyi, az adott üzlet által felkínált Cetelem Áruhitel ajánlat elérhető.

Hogyan igényelhet Áruhitel Expresszt?

Ha kiválasztotta, mely termékeket szeretné megvásárolni, a nagyobb üzletekben a Cetelem logoval jelölt áruhitelpultnál kérhet hitelajánlatot, másutt forduljon az eladókhoz.

Vigye magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját és Cetelem hitelkártyáját. Hitelkártyakeretéből elkülönítjük visszafizetendő összeget, melyet fix havi részletekben törleszthet.Így működik a részletek megfizetése:

Minden hónapban számlakivonatot küldünk a fennálló tartozása részleteiről, amelyen nyomon követheti befizetéseit és a hátralévő törlesztőrészleteket. A részletfizetést hitelkártya számláján a többi tartozásától elkülönítve tartjuk nyilván. Amennyiben a hitelkártyáján is van tartozás, mindkét törlesztő részletét be kell fizetnie fizetési határidőig. A már befizetett részletek összege újra megjelenik hitelkártya számláján, mint szabadon felhasználható összeg.

Mi történik, ha nem fizeti be határidőre az aktuális törlesztőrészletét?

A Bank a meg nem fizetett törlesztőrészletet hitelkártya keretéből törleszti, így arra a továbbiakban a hitelkártya tartozásra érvényes díjakat és kamatokat kell megfizetnie. A részletfizetésből hátralévő törlesztők összege és kamatozása továbbra is fix marad.

Döntsön felelősen!

Kérjük, hitelfelvételi döntés előtt mérlegelje vagyoni, jövedelmi helyzetét, és fontolja meg háztartása teherviselőképességét, valamint tájékozódjon a különböző hiteltermékekről és azok feltételeiről.

Segítő információkat,összehasonlító alkalmazásokat az MNB fogyasztóvédelmi oldalán talál.

A Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor