• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Szállítási módok

  Az alábbiakban tájékozódhatsz az ingyenes szállításra jogosult termékekről, szállítási határidőkről, futárdíjakról és maximális utánvét összegekről. Válassz elérhető szállítási módjaink közül!

   


  Ingyenes szállítás

  Számos kiemelt termékünket ingyenesen szállítjuk házhoz a GLS futárszolgálattal, illetve juttatjuk el a kiválasztott Foxpost automatába! Továbbá minden fényképezőgép, objektív, videokamera, vaku és portrémarkolat szállítási díja értéktől függetlenül, egységesen 0 Ft!

  Hogy melyek kiemelt termékeink? Amelyek adatlapján az alábbi logót látod:

   

  Ingyenes szállítás logó

   

   

   

   

   


  Általános szállítási határidők és díjak

  Raktáron lévő termékeink kézbesítése általában 1-4 munkanapon belül megtörténik, amennyiben a termék rendelésre érkezik, a beszerzési idő ehhez hozzáadódik. Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét. A szállítási határidők kizárólag a munkanapokon, délután 14 óráig leadott megrendelésekre, valamint a raktáron levő termékek kiszállítására vonatkoznak.

  Szállítási díj
  GLS házhoz szállítás 1.490 Ft
  Nagyméretű csomag házhoz szállítás 7.990 Ft
  Átvétel Foxpost automatából 990 Ft
  Magyar Posta házhoz szállítás 1.990 Ft
  F.gép, objektív, videokamera, vaku, markolat Ingyenes
  További kiemelt termékek Ingyenes

   


  Utánvét összeg

  A kiszállítási módok esetén sajnos csak limitált összegig van lehetőség utánvéttel fizetni. A maximális utánvét összeget meghaladó megrendelés esetén, kérjük, válassz az elérhető fizetési módjaink közül (online bankkártyás fizetés, előreutalás, Cetelem áruhitel) vagy fáradj be Béke téri üzletünkbe, ahol összeghatár nélkül vásárolhatsz készpénzzel és bankkártyával!

  Max. utánvét összeg Utánvét fizetés módja
  GLS házhoz szállítás 499.990 Ft Csak készpénz
  Átvétel Foxpost automatából 249.990 Ft Csak bankkártya

   

  GLS


  GLS házhoz szállítás

  Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy e-mailben egyeztetett napon szállítjuk ki. A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik. A kiszállítást megelőző munkanapon - az esti órákban - e-mailben értesítést küldünk a szállított csomag sorszámáról, mely alapján a futárszolgálat diszpécsere tájékoztatást tud nyújtani a kiszállítás pontos idejéről. Az átvétel minél egyszerűbb lebonyolítása érdekében a futárcég a rendelés során megadott telefonszámra SMS értesítést küld a kiszállítás idejéről, 4 óra intervallum pontossággal. A kézbesített termékek ellenértékét a futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt. 

  GLS ügyfélszolgálat


  NAGYCSOM

  Nagyméretű csomag házhoz szállítás

  Nagyméretű csomagjainkat a ​Gebrüder Weiss szállítja házhoz. Nagyméretű csomagnak minősül minden termék, melynek valamelyik dimenziója 112 cm-nél nagyobb. (pl. stúdióháttér, stúdióállvány, stb.)


  FOX

  Foxpost automata

  Megrendeléskor válaszd a Foxpost-ot a szállítási megoldások közül, keresd meg a Hozzád legközelebb eső csomagautomatát a legördülő menüből és add le megrendelésed. A Foxpost csomagautomatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, beltéren és kültéren egyaránt, akár 0-24-ben is elérhetőek. Csomagod nyomon követheted a Foxpost applikációban, és segítségével át is veheted. A gyorsabb átvétel érdekében az automataválasztás során vedd figyelembe az automaták telítettségi színjelzését.

  Rendelésed a futárunknak való átadástól számítottan akár 1 munkanap alatt kiszállításra kerül, amint az megérkezik az automatába, e-mailben értesítünk és küldünk egy egyedi átvételi kódot. Majd elsődlegesen Viberen vagy pedig SMS-ben küldünk egy értesítést neked, amely tartalmazza az átvételi határidőt óra-perc pontossággal.

  A csomagátvételre 4 nap áll rendelkezésedre. A kézbesítés után az SMS-ben kapott kóddal nyisd ki a terminált! Időtakarékos, mert nem kell a futárra várnod. Amennyiben nem online fizettél, rendezd a megrendelés végösszegét bankkártyáddal a helyszínen, vagy Foxpost applikációs átvétel esetén SimplePay-en keresztül. Ha mégsem tetszik a kézbesített termék, küldd vissza azt a terminálon keresztül.

  Foxpost csomagautomaták listája


  MAGYARPOSTA

  Magyar Posta házhoz szállítás

  A Magyar Posta Zrt. a kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára az egyedi szerződésben, vagy az általános szerződési feltételeiben meghatározott árakon biztosítja a postai (kézbesítési) szolgáltatás igénybevételének lehetőségét.

  Ezek az árak az alábbiak szerint alakulnak:

  Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db

  Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db

  Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db

  Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db

  A 220volt a Magyar Posta Zrt. szállítási díjain felül, attól elkülönítve külön adminisztrációs díjat számít fel, amely minden a Magyar Posta Zrt. által történő szállítási módhoz kapcsolódik. Az adminisztrációs díj a Magyar Posta Zrt. szállításával összefüggésben ténylegesen felmerülő egyéb költség. Ezt a díjat nem a Magyar Posta Zrt. számítja fel, hanem az Onlinefoto Kft. Az adminisztrációs díj 450 Ft.


  A megrendelés lemondása

  A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.
  Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a 06/1-236-3040-s telefonszámon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár