Kérdések

Szállítás

Számos kiemelt termékünket INGYENESEN szállítjuk házhoz!

Hogy melyeket? Ha a termék adatlapján az alábbi logót látod, a terméket ingyen visszük:

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_51418.jpg

Továbbá minden fényképezőgép, objektív, videokamera, vaku és portrémarkolat szállítási díja értéktől függetlenül, egységesen 0 Ft!Általános kiszállítási díjak

szállítási díj
2-4 munkanapos kiszállítás 990 Ft
Nagyméretű csomag, 2-4 munkanapos kiszállítás 4 490 Ft
Átvétel Pick Pack Pontban 990 Ft
Átvétel Foxpost automatából 990 Ft
F.gép, objektív, videokamera, vaku, markolat INGYENES!
További kiemelt termékeink INGYENES!

A fentiekben feltüntetett szállítási díjakon felül nálunk NINCS semmiféle további rejtett költség.
Nem számítunk fel sem kezelési, sem csomagolási költséget, sőt az utánvétkezelés díját is átvállaljuk!


Szállítási információk

Szállítás utánvétes csomagként, futárszolgálattal
Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy e-mailben egyeztetett napon szállítjuk ki. A kiszállítás a GLS futárszolgálattal vagy a Sprinter futárszolgálattal történik. A kiszállítást megelőző munkanapon - az esti órákban - e-mailben értesítést küldünk a szállított csomag sorszámáról, mely alapján a futárszolgálat diszpécsere tájékoztatást tud nyújtani a kiszállítás pontos idejéről.

A GLS a feladók és a címzettek számára is elérhető. A címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8.00 - 20.00 óra között működik.

Telefonszám: +36 1 802 0265, 2020.05.18-tól pedig +36 29 88 67 00

(Normál tarifával hívható belföldi telefonszám)

Sprinter ügyfélszolgálat

Telefonszám: +36 1 881 2615
Hétfő: 7.00-19.00 Kedd – Péntek: 7.30-17.30

Az átvétel minél egyszerűbb lebonyolítása érdekében a futárcég - a webshopban történt regisztrációnál megadott telefonszámra - értesítést küld sms-ben a kiszállítás idejéről, négy óra intervallum pontossággal. A kézbesített termékek ellenértékét a futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt.
Nagyméretű csomag szállítása
Nagyméretű csomagjainkat a Gebrüder Weiss szállítja házhoz. Nagyméretű csomagnak minősül minden 112 cm-nél nagyobb képátlóval rendelkező televízió, a nagyméretű kerti-, és barkácsgépek, valamint a kerti bútorok.
Személyes átvétel valamelyik Pick Pack Pontban
Megrendelését átveheti az ország több mint 540 pontján található Relay vagy Inmedio hírlapüzletek valamint MOL, OMV és Avanti töltőállomások bármelyikénél.
A Pick Pack Pontba a csomag a küldemény felvételét követő 2-4. munkanapon érkezik meg. A beérkezés várható napjáról Vásárlóinkat e-mailben értesítjük.
Az említett szállítási határidőket a Magyar Lapterjesztő Zrt. az átvett küldemények legfeljebb 99%-ára garantálja. Törekszik arra, hogy a küldemények legalább 99%-a a szállítás napján legkésőbb 10 óráig az árusítóhelyek részére átadásra kerüljön, az esetleges késedelemből eredő felelősséget azonban kifejezetten kizárja.
A Pick Pack pontok a beérkezést követően 5 munkanapig őrzik a csomagot. Amennyiben ez idő alatt Ön nem jelentkezett a csomagért, az előzetes értesítés nélkül visszakerül cégünkhöz. Méret korlát: 60x60x60cm, Súly korlát: Max 20 kg. PickPack átvételi pontok listája
Személyes átvétel valamelyik Foxpost automatából
A Foxpost egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el.
  • időtakarékos: nem kell a futárra várni
  • biztonságos: megóvja a csomagod a külső hatásoktól
  • diszkrét: csak te férsz hozzá, SMS-kódoddal
  • egyszerű és gyors
További információk és átvételi pontok »
Szállítási határidők, költségek
Az alábbiakban feltüntetett szállítási határidők kizárólag a munkanapokon, délután 15 óráig leadott megrendelésekre, valamint a raktáron levő termékek kiszállítására vonatkoznak.
Csomagolás
Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.
A megrendelés lemondása
A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.
Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a 06/1-236-3040-s telefonszámon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.
Az interneten keresztül történő vásárlástól való elállás
Fogyasztónak minősül: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. Erről a 45/2014 (II.26) számú kormányrendelet rendelkezik. Webáruházunkban történő megrendelés és annak visszaigazolása magyar nyelven történik. A szerződéskötés magyar nyelven történik.
A megrendeléssel és visszaigazolással kapcsolatos szerződéskötés nem minősül írásban kötött szerződésnek, a szerződés nem kerül iktatásra és utólag nem lesz hozzáférhető.
Amennyiben a 45/2014. (II. 26.) számú Kormányrendelet hatálya alá tartozó szerződéses vásárlástól a fogyasztót indokolás nélküli elállási jog illeti meg:
A fogyasztó elállási vagy felmondási jogát,
1) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
1/a) a terméknek, több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,
1/b) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
1/c) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
2) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.
Az 1. pontban foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.
A Fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása
A fogyasztó elállási jogát jelen felmondási nyilatkozattal vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása határidőben érvényesíttetnek tekintendő, ha a fogyasztó elállási jogát tartalmazó nyilatkozatát termék adásvételére irányuló szerződés esetén az átvételtől – szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés megkötésétől – számított tizennégy napon belül elküldi társaságunknak. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni tizennégy napon belül. A határidőben történő elállási jognyilatkozat megtételének és elküldésének bizonyítása a fogyasztót terheli. Honlapunkon keresztül elállást nem közölhető.
A fogyasztó az elállási jognyilatkozata megtételét követően köteles a megrendelt terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállási jognyilatkozata közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve Cégünknek vagy Cégünk által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni. Cégünk nem vállalja a termék visszafuvarozását. A visszajuttatás határidőben történik, ha a terméket a fogyasztó a határidő lejárta előtt elküldi Cégünknek. A fogyasztó viseli a termék közvetlen visszaküldésének, visszajuttatásának költségét (pl: szállítási, utazási költség). Cégünk nem vállalja ennek a költségnek viselését. A termék visszaküldése postai csomagként nem küldhető vissza. Amennyiben a fogyasztó Cégünkkel a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozó szerződést kötött, és ebből eredően gyakorolja tizennégy napos elállási jogát, úgy Cégünk legkésőbb a fogyasztói elállásról való tudomásszerzéstől számított tizennégy napon belül visszafizeti a fogyasztó által kifizetett teljes összeget, ideértve a szolgáltatás teljesítésével felmerült költségeket is (fuvarköltség). Ha a fogyasztó nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből adódó többletköltséget a Cégünk nem köteles megtéríteni. Ha a fogyasztó szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a teljesítés megkezdését követően gyakorolja a felmondási jogát, úgy az elszámolás során köteles megtéríteni a vállalkozás ésszerű költségeit. Cégünknek mindaddig visszatartási joga van a vételár visszafizetését tekintve ameddig a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta vagy kétséget kizáróan nem tudta igazolni a visszaküldést.
A fogyasztó a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel és a rendeltetésellenes használat során keletkezett kárért. Cégünk polgári eljárás útján érvényesíti kárának megtérítését.
A megrendelő elállási jogát a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29. § (1) bek. foglalt esetekben nem gyakorolhatja. A Fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása alól kivételeknek tekinti a jogszabály az olyan zárt csomagolású termék tekintetében , amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza ((Fejhallgatók, fülhallgatók, szőrtelenítő eszköz, villanófényes szőrtelenítő eszköz (IPL),gyantázási eszközök, epilátorok, borotvafej, bortovapenge, trimmelő eszköz, orr és fülszőrvágó eszköz, hajvágó;hajsimító, hajsütő, hajformázó eszközök, testszőrzet nyíró eszközök (pl:szakálvágó,formázó), bőrápoló szerek valamint krémek, fogkefe, elektromos fogkefe, fogkefefej, szájcenter, szájzuhany, meleglevegős készülékek, inhalátorok, masszírozó és segédeszközei, zokni, harisnya, póló, fehérnemű, pohár, szájvédő maszkok)). Az elállási jog gyakorlása során a fogyasztó a jóhiszeműség és tisztesség követelményeinek és az elvárható magatartás elvének megfelelően köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni.
Az elállási jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez.
Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.
A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak.

Jótállási tájékoztató

Jótállásról, Kellék-és Termékszavatosságról szóló tájékoztatás
Cégünk és a fogyasztó között megkötött szerződésekre Jótállási és Szavatossági (kellék- és termékszavatosság) kötelezettség áll fent, melyre a 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2013. (IX.22.) Kormányrendelet megfelelő rendelkezései vonatkoznak. Ugyanazon hiba miatt jótállási és kellékszavatossági igény, illetve jótállási és termékszavatossági igény egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető.
Jótállás
Amennyiben Cégünk a szerződés megkötésekor a teljesítésre (termékek szolgáltatása) jótállási kötelezettséget vállal vagy jogszabályi előírás alapján jótállásra köteles, a jótállás időtartama alatt helytállni tartozik az értékesített termékekért. Ebben az esetben Cégünk a helytállási kötelezettség alól akkor mentesülhet, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett, vagyis a hiba a nem rendeltetésszerű használat következménye.
Jótállás esetén a Cégünktől megvásárolt termékekre hibás teljesítés esetén a termék átadásától, vagy ha az üzembe helyezést Cégünk végezte az üzembe helyezéstől kell számítani a jótállási határidőt. A jótállás során megkülönböztetendő megkülönböztetendő a kizárólag fogyasztókra vonatkozó kötelező jótállás (151/2003. Kormányrendelet) és a vállalt jótállás.
Kötelező jótállás
A kötelező jótállást Cégünk és a fogyasztók (természetes személyek) között a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben meghatározott új tartós fogyasztási cikkekre vonatkozóan állapítja meg. A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerinti fogyasztási cikkekre az alábbi jótállási idő vonatkozik,
  • 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év
  • 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év
  • 250 000 forint eladási ár felett 3 év
Ettől több esetben eltérő, hosszabb garanciavállalás is előfordul, de azt minden esetben a garanciajegyen valamint a weboldalon is feltüntetjük.
Vállalt Jótállás
Vállalt jótállás esetén a Cégünk által meghatározott termékek értékesítésekor a jótállási jegyen feltüntetett jótállási idő az irányadó. Vállalt jótállás alapján a jótállásra vonatkozó feltételeket a jótállási jegyen közöljük.
Jótállási jogok
Jótállás alapján a fogyasztót ugyanazon jogok illetik meg, mint Kellékszavatosság esetén. A fogyasztót a jótállásból fakadó jogok a Szavatossági jogosultságoktól függetlenül is megilletik. A nem fogyasztókra vonatkozó jótállási jogokat és feltételeket külön jótállási feltételek tartalmazzák.
Kellékszavatosság
A fogyasztó a cégünkkel szemben hibás teljesítés esetén kellékszavatossági igény érvényesíthető a Polgári Törvénykönyv alapján. Ennek során szavatossági jogok választhatóak az arányosság elvét követve Ön-választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
kijavítást vagy kicserélést kérhet, kivéve, ha az ezek közül a választott igény teljesítése lehetetlen vagy Cégünk/Vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Amennyiben a kijavítást vagy kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Cégünk/vállalkozás adott okot.
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő legfeljebb egy év.
Kellékszavatossági igény érvényesítése fogyasztó esetén
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a 220volt Magyarország Kft. nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.
Termékszavatosság Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az kellékszavatosság pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.
Fogyasztói termékszavatossági igény
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.
Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.
Fogyasztói termékszavatossági igény érvényesítésének határideje
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.
Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.
A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
  • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
  • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
  • a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor