• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Gyártó
  Memóriakártya kapacitása
   (GB)

  XQD kártya

  A 220volt professzionális fotós boltjában minden eszközt megtalálsz, ami a fotózáshoz és videózáshoz kell. A fényképezőgépek és a videokamerák egyik legfontosabb tartozéka a memóriakártya, ami a legszebb pillanatainkat és emlékeinket tárolja! A mai világban az adatok tárolására nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen a digitális világ adta gyors fejlődés eredményeként az egyre fejlettebb eszközök, egyre nagyobb méretű adatokat produkálnak. A jó minőségű fényképek és videók mindig nagy felbontásúak, ezért tárolásukra külön figyelmet kell fordítani. Az adataink megőrzésének legegyszerűbb módja, ha a memóriakártyára mentjük azokat. Szerezd be Te is a legmegbízhatóbb memóriakártyákat, hogy semmiképp ne vesszenek el a legértékesebb megörökített pillanatok! Fedezd fel a legjobb XQD kártya termékeket!

  3termék

  Kínálatunkban minden olyan termék megtalálható, ami fotózással vagy videózással kapcsolatos. Az egyik legfontosabb kellék a memóriakártya. A 220volt oldalán a legmegbízhatóbb márkák termékeit vásárolhatjuk meg. A kínálatban fellelhetőek különböző típusok, amelyekre szűrhetünk: CF kártya, CF expressz kártya, SD kártya, MicroSD kártya, és XQD kártya, amelyekhez memóriakártya olvasót is beszerezhetünk. A választékban természetesen különböző méretű tárhellyel rendelkező memóriakártyákat találhatunk a 32 gb-tól az 512 gb-ig. A termékre kattintva ellenőrizhetjük, hogy az adott darab kompatibilis-e az eszközünkkel, illetve egyéb információk birtokába juthatunk, mint például a kártya sebessége és az ajánlott felhasználása. A döntésben az oldal Összehasonlítás funkciója is segít, hogy semmilyen kritériumot ne veszítsünk szem elől! Az ördög a részletekben rejlik, ezért mindenképp érdemes az apró kiegészítőket is gondosan megválogatni, hogy munkánk eredménye a legminőségibb legyen! Ne hagyd elveszni a megörökített pillanataidat! Fedezd fel a 220volt kínálatának legkiemelkedőbb darabjait, mint a XQD kártya kínálatot és élvezd az alkotás szabadságát a kimagasló minőségű termékeinkkel! A 220voltnál a termékeink hivatalos gyártói garanciával és a gyártói szolgáltatások széles skálájával rendelkeznek. Béke téri bemutatótermünkben szakeladóink által lehetőséged nyílik kipróbálni egyes termékeket. Azok számára, akiknek nincs módja a személyes vásárlásra, remek lehetőséget biztosít ingyenes házhozszállításunk. Használt termékeink segítségével jelentős árkedvezménnyel juthatsz hozzá jó állapotú fotós eszközökhöz.
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár