• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Fotós, videós workshopok

  Bemutatónap
  Beszámoló
  Canon
  Fényképezőgép
  Fotós oktatás
  Nikon
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Sigma
  Sony
  Szűrés törlése

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális fotós bemutatónapjainkrók, workshopjainkról és egyéb eseményeinkről! Böngéssz az alábbi képek között és kattints rá arra, amelyikről bővebben szeretnél olvasni! Téged csak bizonyos gyártói lehetőségek érdekelnek? Szűkítsd az események listáját a fenti kék szövegek megnyomásával, hogy csak azt lásd, amit keresel!

  Tarts velünk a Kellner Ferenc sportcsarnokba június 1-jén az eddigi legütősebb rendezvényünkön, és fedezd fel a Canon EOS R rendszer kimagasló teljesítményét zord körülmények között is! Privát pankrátor show-val készülünk a HCW főszereplésével.

  Tarts velünk Győrbe, a balettművészet egyik magyar fellegvárába! Czank Lívia OM SYSTEM nagykövetünk májusi workshopjának témája, a Győri Balett táncművészeinek, Herkovics Eszter Adriának és Daichi Uematsunak közreműködésével, a művészi balett portrésorozat készítése lesz.

  Korábbi eseményeink

  A természetfotózás az egyik legszebb és legizgalmasabb műfaja a fotózásnak, különösen, ha szeretsz a természetben lenni és csodálattal nézed az állat- és növényvilágot. A tanfolyam során olyan tudást szerezhetsz, mely segít látványos természetfotókat készíteni. Végigmegyünk a legfontosabb lépéseken, melyek tudásában magabiztosan készíthetsz pazar képeket. Rövid betekintést nyersz az utómunkába és a képek utóéletébe is.

  Április 18-án Béke téri üzletünkbe bekacsint a nyár. Látogass el hozzánk egy trópusi hangulatú Sigma bemutatónapra, ahol dzsungeles, pálmás környezetben, amazon modellel, kedvezményekkel, és az itt debütáló, új 50mm f/1.2-es objektívvel várunk.

  A természetfotózás az egyik legszebb és legizgalmasabb műfaja a fotózásnak, különösen, ha szeretsz a természetben lenni és csodálattal nézed az állat- és növényvilágot. A tanfolyam során olyan tudást szerezhetsz, mely segít látványos természetfotókat készíteni. Végigmegyünk a legfontosabb lépéseken, melyek tudásában magabiztosan készíthetsz pazar képeket. Rövid betekintést nyersz az utómunkába és a képek utóéletébe is.

  Látogass el március 22-én Béke téri stúdiónkba, ahol egy Nikon workshop keretein belül 20-as évekbeli, film noir hangulatú divatfotózáson vehetsz részt.

  Színes papírlapok, színes macaronok és gyönyörű virágszálak egy asztalon. Vajon mihez kezdesz velük? Az év második OM System workshopjának az volt a célja, hogy fejlessze a művészi kreativitását a résztvevőknek. Emellett persze a tavaszt is méltó módon sikerült köszöntenünk március első hétvégéjén.

  Tarts velünk, keltsük együtt életre a tavaszt! Czank Lívia OM System nagykövetünk legújabb workshopjának főszereplői a macaronok és a virágok. A színes, vidám, friss szereplők egy izgalmas kihívásra invitálnak. Fejleszd a művészi kreativitásodat egy csapatjáték keretén belül, ahol tucatnyi virág és macaron lesz a segítségedre. Mutasd meg, te milyen elrendezést, színvilágot képzelsz el macaronokból és virágokból. A legjobb művek értékes ajándékban részesülnek a helyszínen!

  Tedd próbára képességeid és a Canon R3 sportfotós tulajdonságait a lelátó legjobb pontjairól valamint közvetlenül testközelben a pálya mellől az Újpest Futsal Club - Magyar Futsal Akadémia NB I-es rájátszásmeccsen.

  Csatlakozz hozzánk egy inspiráló utazásra a fotózás világába! Egy izgalmas workshop keretében bemutatjuk neked az új, friss, ropogós OM SYSTEM OM-1 Mark II-t!

  2024. első OM System fotós workshopja rendhagyó rendezvény volt. Szerettem volna bemutatni a résztvevőknek, hogyan illeszkedik a fotózás az eredeti szakmámba, az újságírásba. A megvalósításhoz egy olyan interjú- és fotóalanyt kértem fel, akivel 2021-ben már dolgoztam együtt.

  Tarts velünk és ismerkedj meg a magazinfotózás és történetmesélés izgalmas világával egy káprázatos helyszínen! Czank Lívia legújabb workshopjában Varga Laura borász (Hermann Emerencia Pincészet) segítségével mutatja be a témához kapcsolódó képek elkészítését és az utómunkálatokat.

  Gyakorlott fotósként a videózás még egy kicsit homályos terület számodra? Látogass el hozzánk december 8-án és ismerkedj meg a professzionális filmkészítés világával.

  Látogass el november 9-én a Béke téri stúdiónkba egy Nikon Z technikai bemutatónapra, ahol az 50-es évek rockabilly világa fog találkozni a modern csúcstechnológiával. Tedd próbára magad és a Z rendszerben rejlő erőt modellfotózáson, videózáson és hallgass meg két informatív előadást.

  Sigma fotós nyílt napot tartunk november 10-én Béke téri üzletünkben. Térj be hozzánk és ismerkedj meg a Sigma, a Manfrotto és a Joby széles termékpalettáival és találkozz négy elismert tartalomkészítővel.

  Hihetetlen, milyen gyorsan telik az idő! Már a negyedik 220volt fotós workshopon vagyunk túl, nyolc hónapja volt az első, balett témájú esemény. A mostani, francia stílus ihlette portréfotózás workshop érdekes háttértörténetet rejt magában. Rögtön kettőt.

  Szeretettel meghívunk következő OM SYSTEM fotós workshopunkra, ahol Czank Lívia fotóművész, Olympus nagykövet őszi, franciaországi környezetben vezeti be a résztvevőket a portréfotózás rejtelmeibe. A helyszín Budapest legszebb kerthelyisége, a Pavillon de Paris.

  Forgass Star Wars filmet izgalmas környezetben az 501-es Légió csapatával. A Sony gépparkja és a Studio Line filmes lámpái, fényei, kiegészítői tökéletes társak ebben. Szeptember 26-án kihagyhatatlan élményekkel, tapasztalatokkal és ajándék 10%-os kuponkedvezménnyel várunk.

  Szeptember 22-én egy igazán ütős kalandba csobbanhatsz, ha ellátogatsz Béke téri üzletünkbe. A HungaroRaft jóvoltából betekintést nyerhetsz a rafting és canyoning világába, hazánkban először bemutatkozik a frissen bejelentett Tough TG-7 és még sok érdekesség vár rád.

  Augusztus 23-án Göblyös Péter (vizslafotozas.hu) vezetésével workshopot tartunk azok számára, akiknek szenvedélye a fotózás és a kutyák. Akik olyan képeket szeretnének készíteni, amit nem unnak meg, melyeket évekig tudnak nézegetni, melyek megmagyarázhatatlan módon elvarázsolnak, érzéseket keltenek.

  Július 14-én pénteken rendhagyó eseménnyel készült a 220volt, a Canon Magyarország és a Team Reddy. Eddigi legnagyobb létszámú workshopunkra több mint 60 érdeklődő látogatott el!

  Látogass el a Kakucs Ringre július 14-én és fedezd fel a Canon EOS R rendszerben rejlő elképesztő sebességet egy benzin és profizmus szagú autós szabadedzés fotózáson a Team Reddy főszereplésével.

  A harmadik workshop egy nyárindító piknikezéssel indult a Városligetben. A fotózást megelőzően elmeséltem azokat a meghatározó pillanatokat, amelyeknek köszönhetően ma már elmondhatom, a fotózás lett a második hivatásom az írás mellett. Ezután kezdetét vette a workshop gyakorlati része, amelynek témája a virág makro fotózás volt.

  Szeretettel meghívunk harmadik, egyben rendhagyó OM SYSTEM fotós workshopunkra, egy piknikre a Városliget szívébe, ahol Czank Lívia - Olympus nagykövet két témával is érkezik számodra.

  A tavaszi balett fotózás után, ahol a tánc és a tavaszi virágzás voltak a főszereplők, arra gondoltam, a második fotó workshop témája legyen erős és férfias. A modellem végig ott volt a szemem előtt. Szerencsémre, amikor feltettem neki a kérdést, van-e kedve egy művészi portré sorozathoz, boldogan igent mondott. Bár, félek, nem sok esélyt hagytam neki a nemleges válaszra. Bagdi Gergővel három évvel ezelőtt találkoztam egy Marie Claire riport kapcsán. A Vági Bence által alapított Recirquel Újcirkusz artistáiról készítettem fotósorozatot, Solus Amor című új darabjuk kapcsán. Bemehettem a próbaterembe, a színpadi próbákra, és ott lehettem velük a premier napján is a Müpában. Az artisták félelmetes, embert próbáló produkciói lenyűgöztek. Gergő handstand művész, kézen áll, ami így nem teljesen fedi a valóságot. Kézen áll, de általában vagy fél kézen, vagy a partnere testén, vagy egy másik artista fején. Amikor 2020 októberében interjút készítettem vele, még nem sejtettük, hogy az a beszélgetés csupán egy lesz a sok közül. Nemrég ünnepeltük a két és fél éves évfordulónkat. A munkából szerelem lett.

  Szeretettel meghívunk a 220volt és Czank Lívia fotóművész, Olympus nagykövet második közös fotós workshopjára, melynek témája a művészi portréfotózás. Az eseményen Lívia a Recirquel újcirkusz artistáját, Bagdi Gergelyt fogja fotózni. A workshop helyszíne a Studio Madison rendezvényterme lesz.

  Látogass el május 25-én a Béke téri új stúdiónkba és vedd kézbe az elsők között a Nikon frissen megjelent Z8-as fényképezőgépét. Tedd próbára modellfotózáson és hallgass meg egy informatív előadást.

  Egy hónappal ezelőtt már láttam magam előtt a kész fotósorozatot. A képek a Népligetben, a Lengyel sétányon, rózsaszín cseresznyefák árnyékában készülnek el, természetesen olyan napszakban, amikor a legszebbek a fények, a lenyugvó nap előtti órákban. Hamisítatlan tavaszi hangulat árad majd a fotókról, már-már virágillatot fognak árasztani. A balett, mint téma pedig csak tovább fokozza majd a romantikus összképet. Gyönyörű, igaz?

  Szeretettel meghívunk a 220volt és Czank Lívia fotóművész, Olympus nagykövet első közös fotós workshopjára, melynek témája a balett és a portréfotózás. Az eseményen Lívia egy balerinát fog fotózni hamisítatlan tavaszi környezetben, virágzó cseresznyefák árnyékában.

  Óriási érdeklődés övezte a Nikon esküvőfotós workshopot, az esküvői szezon kezdetének idején nagyon sokan szerettetek volna még egy kis plusz tudást felszedni, és úgy nekivágni ennek az évnek. Bízunk benne, hogy ebben segíteni tudtunk számotokra a rendezvénnyel. (Borítókép: Máté Zsolt)

  Sajátítsd el az esküvőfotózás minden fortélyát lenyűgöző környezetben egy rendkívüli workshopon. Látogass el március 31-én a Studio Lightroomba (Barokk és Cream terem) és tedd próbára a Nikon Z rendszert.

  Annak ellenére, hogy pár napja már gyönyörű tavaszi időben startolhatott el a fotós szezon, a Canon - Flyball kutyás edzés fotózáson nem csak a gyorsan futó kutyákkal küzdöttünk, hanem az elemekkel is.

  Látogass el az Akela kutyaiskolába március 29-én és próbáld ki a Canon kirobbanó sebességű EOS R rendszerét egy elképesztő tempójú Flyball kutyás edzés fotózásán.

  Tedd próbára képességeid és a Sony sportfotós csúcsfényképezőgépeit, -objektívjeit a lelátó legjobb pontjairól és közvetlenül a pálya mellől az Újpest Futsal Club - ELTE-BEAC NB I-es rájátszásmeccsen.

  Február 17-én OM SYSTEM bemutatónapot tartunk a Béke téri üzletünkben, ahol többek közt az elsők egyikeként próbálhatod ki a frissen megjelent OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO-t.

  Március 3-án Panasonic workshopot tartunk a CAMUGO® SportLabben, ahol többek közt az elsők egyikeként próbálhatod ki egy kosárlabdaedzésen a frissen megjelent Lumix S DC-S5 II-t és részt vehetsz Császár Szabolcs gyakorlatias előadásán.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár