• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Információk

  Elérhetőség
  Cégnév / Név:
  220volt Magyarország Kft.
  Cím:
  1135 Budapest, Szegedi út 42-44.
  Telefon:
  Áruház neve:
  220volt.hu
  Adószám:
  23810611-2-44
  EU adószám:
  HU23810611
  Cégjegyzék szám:
  01-09-978961
  Kapcsolattartó neve:
  Besenyei Roland
  Kapcsolattartó telefonszáma:
  +36-1/236-3040
  Kapcsolattartó e-mail címe:
  Kapcsolatfelvétel
  Kötelező!
  Kötelező!
  Kötelező!
  Szállítás
  Személyes átvétel: Budapest XIII., Béke tér, Szegedi út 42-44.
  Nyitvatartás:
  Hétfő - Szombat: 09:00 - 19:00
  Vasárnap: 10:00 - 18:00

  Boltunk előtti privát parkolónkban ingyenes parkolást biztosítunk.
  Szállítási költség: 0 Ft
  GLS házhoz szállítás
  GLS házhoz szállítás
  Házhoz szállítással rendelt termékedet a GLS futárszolgálat kézbesíti. A kézbesítés várható időpontjáról a küldemény feladásának napján e-mailben kapsz tájékoztatást, és csomagod útját nyomon is követheted. Fontos: a futárnál csak készpénzzel tudsz fizetni.
  Szállítási költség: 1 490 Ft
  Nagyméretű csomag házhoz szállítás
  Nagyméretű csomagjainkat a ​Gebrüder Weiss szállítja házhoz. Nagyméretű csomagnak minősül minden termék, melynek valamelyik dimenziója 112 cm-nél nagyobb. (pl. stúdióháttér, stúdióállvány, stb.)
  Szállítási költség: 7 990 Ft
  Foxpost csomagautomata
  foxpost_hu_xlsx_automata
  A Foxpost egy egyszerű, rugalmas, környezettudatos és érintkezésmentes csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely Foxpost csomagautomatába, és futárral sem kell találkoznod! Amint küldeményed megérkezik az automatába, a Foxpost e-mailben küld értesítőt és egy egyedi kódot. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni vagy Foxpost applikációs átvétel esetén SimplePay-en keresztül.  Csomagodat 4 naptári napig őrizik az automatákban. A 4 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak.
  Szállítási költség: 990 Ft
  Pick Pack Pont
  A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen. A Pick Pack pontok a beérkezést követően 5 munkanapig őrzik a csomagot.
  Szállítási költség: 990 Ft
  Magyar Posta házhoz szállítás
  A 220volt a Magyar Posta Zrt. szállítási díjain felül, attól elkülönítve külön adminisztrációs díjat számít fel, amely minden a Magyar Posta Zrt. által történő szállítási módhoz kapcsolódik. Az adminisztrációs díj a Magyar Posta Zrt. szállításával összefüggésben ténylegesen felmerülő egyéb költség. Ezt a díjat nem a Magyar Posta Zrt. számítja fel, hanem a 220volt Magyarország Kft. Az adminisztrációs díj 450 Ft.
  Szállítási költség: 1 990 Ft
  Fizetés
  Átvételkor a boltban
  A megrendelés bolti személyes átvétele esetén az alábbi fizetési lehetőségek biztosítottak: készpénz, bankkártya, Edenred utalvány, Cetelem Áruhitel személyes indítása és Cetelem kártya.
  Bankkártya (interneten keresztül)
  Ezen fizetési mód kiválasztása esetén a Six Payment rendszerébe irányítunk át, ott használhatod bankkártyád a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a fizetési megoldás oldalán kell megadnod, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. A rendelés végösszegével a rendelés leadása során terheljük meg bankkártyádat. Elfogadott bankkártyák: Visa, V PAY, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club International, Discover, UnionPay, JCB, Paymit.
  Előreutalás (proforma)
  A termékek ellenértékét átutalással is kiegyenlítheted. A megrendelés feldolgozása után kiállítjuk a proformát, melyet e-mailben juttatunk el Neked. A proforma alapján megindítható az átutalás az azon szereplő bankszámlaszámunkra. Az összeg megérkezését követően értesítünk, amennyiben a megrendelt cikkek átvehetőek személyesen vagy házhoz szállítással.
  Utánvét
  Futárszolgálatos házhoz szállítás esetén a futárnál csak készpénzben fizethetsz, maximálisan fizethető utánvétösszeg 499.990 Ft. Foxpost szállítási mód esetén az automatánál csak bankkártyával fizethetsz, maximálisan fizethető utánvétösszeg 249.990 Ft. Pick Pack Pont-os szállítási mód esetén az átvevőpontok szerint meghatározott módon fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával, maximálisan fizethető utánvétösszeg 249.990 Ft.
  Utánvétes fizetés esetén a csomagfeladás napján elektronikus számlát küldünk a rendelés során megadott e-mail címre.
  Cetelem Online Áruhitel (14,90% THM-től)
  AZ ÖNERŐ, FUTAMIDŐ ÉS TÖRLESZTŐRÉSZLET KALKULÁCIÓT, KÉRJÜK, A KOSÁR MEGTEKINTÉSE OLDALON VÉGEZD EL!

  Kalkulációhoz KLIKK IDE

  A megrendelés összesítése után tovább irányítunk a Bank oldalára, ahol elindíthatod a hiteligénylés folyamatát.  Cetelem online áruhitel igénylés előtt a részletekről tájékozódj a Cetelem Online Áruhitel menüpontban
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár