• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Megújuló energia

  Otthon, édes otthon. A lakóhelyünk az a közeg, ahol igazán kényelemben és nyugalomban tölthetjük el a mindennapokat! Ahhoz, hogy házunkat és kertünket valóban otthonosan tudjuk kialakítani, érdemes minden részletet a háztartásban élők igényeihez mérten kialakítani, legyen szó a dekorációról, a technológiai eszközökről, a kerti elemekről vagy egyéb kiegészítőkről. A 220volt kínálatában az otthon kényelmét szolgáló termékek széles választékát találod meg, amelyek biztosan feldobják majd a mindennapokat! Kínálatunkban minden olyan terméket megtalálsz, amely az otthonod tökéletesítéséhez szükséges. Nézz szét a kínálatban és fedezd fel Megújuló energia választékunkat!
  Szerezd be a legminőségibb eszközöket a home office kategóriánkból és dolgozz otthonról is a legmegbízhatóbb berendezésekkel! Legyen szó webkameráról, hordozható mini projektorról, nyomtatóról, iratmegsemmisítőről, vagy egyéb irodai eszközökről, az oldal kínálatában megtalálod azokat. Építsd otthonodat okos otthonná a gördülékenyebb mindennapok elősegítésére! Beszerezheted az oldalról a legmodernebb technológiákat, legyen szó biztonságtechnikai eszközről, kameráról, kapucsengőről, okosizzóról, mozgásérzékelő rendszerekről vagy kapunyitó technológiákról. Válaszd mindig a leginnovatívabb megoldásokat! A Megújuló energia kategóriáján belül különböző elektromos generátorokat, akkumulátorokat, de még napelemeket és azokhoz tartozó kiegészítőket is fellelhetsz. A dekorációk, az otthoni kiegészítők és a világítások is nagyban meghatározzák az otthonod hangulatát, így érdemes ezekre a kategóriákra is egy szempillantást vetni! Nem csak a lakás, de a kert rendezettsége is legalább annyira fontos. A 220volt oldalán minden eszközt megtalálsz egy szépen gondozott kert megvalósításához. A Kert kategórián belül a legminőségibb kellékeket szerezheted be a legegyszerűbb szerszámoktól a legprofibb gépekig, mint például a Karcher magasnyomású mosója. Ahhoz, hogy mindig tökéletesen zöld fű legyen otthon, megtekintheted a különböző robotfűnyírókat, illetve megtalálsz mindenféle öntözéshez való alkatrészt is a kínálatban! Ne bízd a véletlenre a kerted nyugalmát, szerezd be a 220volt oldaláról a legminőségibb eszközöket, például egy remek Megújuló energia darabot! Fedezd fel a legújabb technológiákat és építsd be otthonodba ezeket a praktikus megoldásokat!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár