• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Fotó, Videó

  A fotózás kiemelt szerepet tölt be a 220volt történetében a kezdetektől fogva. Pro partnere vagyunk a legtöbb elismert gyártónak - Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic, OM System. Ez a státusz biztosítja, hogy széles kínálatunkban megtaláld a számodra ideális gépet, legyen az a beugró szint vagy a legmagasabb professzionális kategória. Továbbá termékeink hivatalos gyártói garanciával és a gyártói szolgáltatások széles skálájával rendelkeznek. Béke téri bemutatótermünkben szakeladóink segítségével lehetőséged nyílik kipróbálni egyes termékeket. Azok számára, akiknek nincs módja a személyes vásárlásra, remek lehetőséget biztosít ingyenes házhozszállításunk. Használt termékeink segítségével jelentős árkedvezménnyel juthatsz hozzá jó állapotú fotós eszközökhöz.

  A professzionális fotós boltunkban fényképezőgépek és tartozékok, objektívek és tartozékok, memóriakártyák, drónok, távcsövek, videokamerák, stúdiófelszerelések, kiegészítők, fotónyomtatók, fotóalbumok, képkeretek és használt termékek lelhetőek fel. Bízz a szakmai tapasztalatunkban és lepd meg magad egy igazán megbízható kellékkel, akár a munkádhoz, akár a szabadidődhöz van rá szükséged.
  Minőségi fényképezőgépeink között az igényeid szerint különböző típusokra szűrhetsz: kompakt, MILC, tükörreflexes, vízálló és instant fényképezőgép. Fotós tartozékaink között minden fontos kellék et megtalálsz. Úgy, mint az állvány, teleszkóp, töltő, vaku, stabilizátorok, kábel, mikrofon, LCD védő fólia vagy szemkagyló. A legkülönfélébb objektíveket találod meg a választékunkban, Canon gépre, Nikon gépre, Pentax gépre, Sony gépre, Fujifilm gépre, Leica gépre, Olympus gépre, Panasonic gépre vagy egyéb gépekre. Az objektívekhez kiváló tartozékokat is választhatsz, konvektort, közgyűrűt, napellenzőt, objektívsapkát, szűrőt, tokot vagy tisztító eszközt. A memóriakártyáink között minden méretű tárhely képviselteti magát. Egy professzionális drónra vágysz? Webshopunkban megtalálod, amit keresel és még minőségi tartozékokat is kínálunk hozzá. Videókameráink között a legjobb GoPro készülékeket, kézi kamerákat, sportkamerákat, sportkamera kiegészítőket, profi kamerákat és pótakkumulátorokat is találsz. A stúdió felszerelések biztosítják számodra az ernyőket, a hátteret, a lámpaállványokat, a LED lámpákat és a stúdióvakukat is egyaránt. Fotónyomtatóink között mobil nyomtatók és professzionális nyomtatók is felfedezhetőek. Üzletünkben fotós termék adás-vételre is lehetőség nyílik.
  Ha pedig kérdésed van, tedd fel bátran a szakeladóinknak. Akár személyesen, akár a weboldalunkon a „kérdés a termékről” gomb megnyomásával.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár