Nikon pénzvisszatérítésEz a promóció véget ért.

Örökítsd meg a holnapot

Válogass kedvedre az alábbi listában szereplő Nikon termékek között. Most a vásárlást követően a vételár egy részét visszakapod.

Promóció feltételei:

  • Az akcióban érvényes, a személyazonosság igazolására alkalmas fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) rendelkező, 18. életévét betöltött, természetes személy, vagy az érvényes és hatályos nyilvántartásba vétel igazolására alkalmas igazolással (cégkivonat) rendelkező gazdálkodó szervezet („Résztvevő”) egyaránt részt vehet.
  • A promócióban a gépvázak kit verziói is részt vesznek, amennyiben egy promóciós objektív jár a szetthez, a promóció során visszaigényelhető összeg összeadódik.
  • A vásárlást igazoló számlán, garanciajegyen és a promóciós regisztrációs felületen a vásárlási adatoknak meg kell egyezniük!

Promóció menete:

  1. Vásárolj a promócióban szereplő Nikon termékekből 2018. november 01. és 2019. január 15. között!
  2. Figyelj arra, hogy a Nikon mindkét ide tartozó aloldalán megfelelően kitöltsd az űrlapokat. A promóciós oldalon regisztráld a termékedet, majd a terméktámogatás aloldalon hozz létre egy új fiókot vagy lépj be a már meglévőbe, és itt is regisztráld az új terméket!
  3. Regisztrációtól számított legkésőbb 120 napon belül visszakapod a pénzvisszatérítés összegét a bankszámládra.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további információk a promóció hivatalos weboldalán találhatóak: itt.

Gyakran ismételt kérdések: GYIK

Kérdés és probléma esetén: penzvisszaterites@nikon.hu

Promóció Általános Szerződési Feltételei: ÁSZF

A promóció időtartama:

  • 2018. november 1. - 2019. január 15.

Regisztrációs időszak:

  • 2018. november 1. - 2019. január 23.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor